Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 209
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • София - Варна - Бургас
Здравейте от скоро съм във Форума  Simple Smile Снощи сънувах че с мъжа ми правим секс и той иска да имаме бебе...какво ли означава.Ако някой може да помогне с разтълкуването на съня ми,ще Ви бъда много благодарна! Търсих навсякъде в съновниците но не наметих нищо!
Благодаря Ви предварително.
Лек и усмихнат ден на всички Simple Smile

Оставете съновниците... Това е позитивен сън, в който излиза съкровеното Ви желание, мъжът Ви да поиска да имате дете.

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 11:17 от Aleksander

# 242
Здравейте от скоро съм във Форума  Simple Smile Снощи сънувах че с мъжа ми правим секс и той иска да имаме бебе...какво ли означава.Ако някой може да помогне с разтълкуването на съня ми,ще Ви бъда много благодарна! Търсих навсякъде в съновниците но не наметих нищо!
Благодаря Ви предварително.
Лек и усмихнат ден на всички Simple Smile

Има отделна тема за тълкуване на сънища във форума.

# 243

Ако ви кажа какво сънувах преди около месец...Едва ли някой ще може да го разтълкува- шантава работа  Rolling Eyes

Сънувах, че се целувам и на отсрещния човек езикът започва да се разпада и парчета от него остават в устата ми  Rolling Eyes   Confused

Някой? Поли?

# 244
Три нощи по ред сънувам ,че горя но в различни ситуации. Първата нощ бях в къщата от детството ми и се опитвах да спася снимките си/спомените ,излизайки навън гореше и земята и накрая се видях как изгарям във взрив от кръста на долу. На следващата нощ отново бях в родния си град там плувах в басейн когато се запали дюшека ми,третата нощ  отново сънувах огън  на пътя- колата ми гореше.

# 245
  • софия
Здравейте
Сънувах че два делфина раждат малки който държа в ръцете си, но не бяха във водата а на сушата и им се белеше кожата на люспи Shocked. Четох че ако сънуваш делфин значи някой ще умре, но ако е далеч от водата това ще е далечен роднина.
Моля ви за вашето мнение  bouquet

# 246
Аз няма да споделя какво съм сънувала просто не защото не искам, а защото сама си ги тълкувам. Според мен всяка една от нас трябва сама да се вслуша във вътрешния си глас, да прояви малко интуиция спрямо съня. При мен хубавите сънища не вещаят добро- точно обратното, случва се нещо лошо. Сега няколко дена бях доста болна, обикновена настинка но се чувствам скапана, забелязах как през тези дни сънувах вода, във всеки сън присъстваше водата, или пиех, или плувах...до сега не ми се беше случвало.  newsm78

# 247
здравеите сънувах делфини бяха много красиви и игриви аз стоях на брега на морето а те бяха някаде на 5 метра от мен оба4е видях в съновника 4е е на смърт на близък човек много съм уплашена маика ми не е добре и познаите какво си мисля

# 248
  • София - Варна - Бургас
здравеите сънувах делфини бяха много красиви и игриви аз стоях на брега на морето а те бяха някаде на 5 метра от мен оба4е видях в съновника 4е е на смърт на близък човек много съм уплашена маика ми не е добре и познаите какво си мисля

Съновника, може да го хванете с два пръста и ... изхвърлите в кофата за боклук!  Grinning

# 249
  • София - Варна - Бургас
Здравейте
Сънувах че два делфина раждат малки който държа в ръцете си, но не бяха във водата а на сушата и им се белеше кожата на люспи Shocked. Четох че ако сънуваш делфин значи някой ще умре, но ако е далеч от водата това ще е далечен роднина.
Моля ви за вашето мнение  bouquet

Не знам дали имате деца, предполагам че да, обичате децата и се тревожите за тях. Имате развито  майчинско чувство.
   Колкото за т.н. съновник - той 99% е НЕверен! - лично мнение.

# 250

Съновника, може да го хванете с два пръста и ... изхвърлите в кофата за боклук!  Grinning
hit

# 251
Здравейте Simple Smile Това е първият ми пост в този форум,но отдавна следя темите и най-накрая се реших и аз да се включа Simple Smile
 Сега по темата..
 Тази нощ сънувах,че съм на погребение на възрастен човек (мъж),ковчегът му беше отворен и хората редяха цветя.Бяхме на една огромна поляна и бяхме заобиколени от планини.Когато се доближих до ковчега видях,че мъжът беше не кой да е,а Патриарх Максим.Горе долу това беше целият сън.Тази сутрин отворих фейсбука си и какво да видя?Оказа се,че човекът е починал  към 3 4 часа сутринта.Аз не знам дали точно по това време съм сънувала съня,но е много вероятно.
Та въпросът ми е.. дали този сън има някакво значение? Доста съм стресирана .Благодаря! Simple Smile

# 252
ibodful, Колко реален е бил съня ти. Аз съм чувала, че има хора които предусещат събития. Може да е това.

Аз имам близнаци. и Сънувах, че Марти пада и някой му търси пулс на вратлето и няма и е отпаднал, блед, кожата е съсухрена. Какво ли може да означава? Стреснах се, събудих се, цялата треперех. Той беше до мен, спинкаше.

# 253
  • София
Две вечери под ред сънувам синът ми / който е на 23 години/, че е бебе и все го гушкам. Все някъде ходим, все нещо се случва, но хубаво. Сънищата ми, като цяло бяха приятни, а той все в прегръдките ми. Само да уточня, че не искам и няма да имам бебе  Joy

# 254
 abet, може би просто ти липсват тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт