Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 593
  • 663
  •   1
Отговори
# 270
Gazella - добре дошла в компанията! Първо напиши в профила си откъде си, за да можем да ти помогнем. Второ - пиши на  вейхайвей на лични за да те има предвид.
И успех с паразитите!

# 271
Добре дошъл на новия член в групата! Simple Smile

# 272
  • В сънния Люлин, прибулен...
bpinto, статията няма ли я в интернет? Аз съм в София, единствено може да я прочета, ако свекърва ми в Добрич вземе вестника. По това време.

# 273
Няма я в нета като електронно издание на вестника.Ако може свекърва ти да ти го купи  от Добрич/15.10.09г./. Другият вариант е сканиране и изпращане по е-меил.

# 274
НОВО!
Днес/16.10.09г./има публикация във вестник"Черно море"- Варна.Той е с електронно издание.Ще Ви изпиша сайта:
http://www.chernomore.bg/
На 7 страница е и е озглавена"Варненски хомеопати участват във виртуална конференция"

Приятен ден и добро настроение!  bouquet

# 275
Благодаря на Veihaivei за мисионерската задача да купи и разпрати Ревиа. Да е жива и здрава и се срамувам толкова много за недоверието си и за непрекъснатото си мрънкате.

# 276
Аз също искам както лично, така и пред членовете на форума да благодаря на Veihaivei. Радвам се, че има хора като нея. Да е жива и здрава!

# 277
Искам да споделя- от 16.10. почнах и аз да приемам Ревиа. Почнах с 1.5 мл. Нямам никакво безсъние- напротив- спя много добре. От снощи- 17.10 почнах да давам и на майка ми- 2 мл.. Днес каза, че е поспала, а тя въобще не може да спи и никакви сънотворни не й помагат. Дано да повлияе и върху другите проблеми.

# 278
за мариса - кутията и е пълна:

Възможни са различни парадоксални реакции, а също и такива, несвързани с LDN. Задръж дозата на това ниво два-три дни и като премине всичко, продължаваш на горе бавно.

Апропо - сърцебиене и изпотяване се получават при проблеми с щитовидната жлеза. Ако там има проблеми, трябва да намалиш дозата примерно с  0.5 и бавно да вървиш нагоре. Но  това е по-малко вероятно.

# 279
Пинко, почвам и аз ЛДН
Дай ми персонален съвет - с моя щитовиден проблем като почна с 1,5 мл през колко време да увеличавам и с по колко - с 0,5 или повече?
Питам пак, защото срещнах мнения и за по-малко стръмно покачване на дозата, а мен си ме е шубе с тая жлеза...

# 280
Псориазис, в аптеката има 20 процентен крем с омега мастни киселини.   Марката е Юсерин и е медицинска козметика, СУТРИН И ВЕЧЕР.

# 281
Има едни БЪЛГАРСКИ масла на Икаров. В аптеките. От различни неща са, те са ЧИСТО МАСЛО с омеги, примерно бадемово, от кайсиева ядка, от пшеничен зародиш, от макадамия, от жожоба.
http://www.ikarov.eu/products.php?g_id=3
Малки са флакончетата, но са и достъпни - средна цена - 3 лв

# 282
здравейте. от една седмица прочитам и препрочитам и искам да започна лечение с ЛДН
бях на 24 г. когато ми откриха ПА и от тогава до сега все по-зле
В близкия по-голям град намерих адепенд, но не го дават без рецепта

# 283
Здравейте на всички!
Радвам се, че форума се поддържа и все повече хора се включват!
Мога да Ви предоставя повече информация за ЛДН и свързваща терапия с него на български език чрез сайта на д-р Пинто!
www.alphamedica.eu
Дерзайте за по-добро бъдеще и бързо оздравяване! : )))

# 284
Моля да споделите как върви лечението с ЛДН, имате ли подобрения? След колко дни да се очакват?

Общи условия

Активация на акаунт