Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 590
  • 663
  •   1
Отговори
# 285
Мариса, Бъдете точна във вземането на дозата и часа на приемане. След няколко дни ще почувствате положителната промяна, но не трябва да спирате.
Приятен ден и добро настроение   bouquet

# 286
Нямам и намерение да бъда неточна. Приемаме го между 22.00 и 22.30. Вземаме вече цяла седмица по 2.00 мл.

# 287
Мариса и аз следя темата! Затова искам да те попитам имаш ли положителни резултати от вземането на LDN? Следя я зарди синът ми който е с псориазис,псориазисен артрит,тириодит на Хашимото и алопеция тоталис,но той все още не смее да започне да пие!!!
PinkPanther,благодаря ти за дадения линк на форума за  алопеция , но проблемът ми е че не зная английски език и немога да го следя newsm78

# 288
Аз нямам сериозни здравословни проблеми /или поне такива, за които да  знам/. Пия го профилактично- за засилване на имунната система. Давам го и на майка ми, която е с много болежки. Засега няма някакво видимо подобрение, освен че от два дни каза, че спяла, а тя има сериозни проблеми със съня.

# 289
  • във фурната
Запис!

# 290
Нека някой да сподели-има ли подобрение, няма ли?Любопитен съм

# 291
Някой знае ли къде от Бургас може да се купи това чудодейно лекарство ,че съм с толкова здравословни проблеми .....не ми се говори направо  Cry

# 292
Питаш във всяка аптека за Ревия, но ще ти струва така 150-160 лв. Ще имаш за цяла година. Иначе - включваш се в някоя кооперация и си поделяте опаковката.

А по принцип - първо питаш става ли за това и това и след това тръгваш да го търсиш.

Това тук е здравен форум, не е форум за запознанства и от откровеността можеш само да спечелиш.

# 293
Ами аз съм с ревматоиден полиартрит ,но сега лежах в Ревматологията на Урвич и се съмняват ,че имам синдром на Фелти.От четиримесечно бебе съм с проблеми ,левкоцити-2, най-много ,а иначе съм си с 1,6-1,8 и всички лекари ахват как може да живея 29г. с тези резултати ,че и две дечица да имам! Хемоглобина ми е максимум 93...т.е. накратко имам левкопения и желязодефицитна анемия, и операция на щитовидната жлеза -кистаденом имах -и сега съм с хипофункция на жлезата .И киста с диаметър 6 см. имам на десния бъбрек. Косата ми оредя страшно много и съм с постоянни вече оттоци на колената и болки ,даже и в момента като пиша и си разтривам като баба едното коляно...сега пък искат да ми правят изотопно изследване което щяло да покаже дали трябва да ми отстранят дълака ,ако се види че той е този орган ,който ми унищожава организма и го отслабва толкова....оф ,много дълго стана ,но просто не мога с две думи да разкажа за моите приключения със здравето.Но никой не може да повярва ,че имам всичко това като ме види- усмихната и харесвана( скромна съм)...и с две красиви деца! Пожелавам ЗДРАВЕ на всички!  Peace

# 294
  • В сънния Люлин, прибулен...
Албенуша, трябва да настояваш в аптеката да ти доставят от Фромвулеви Ревия. В този случай трябва да си купиш цялата опаковка на цена 150-160 лв. Иначе може да търсиш Адепенд, то е същото уж (друга фармацевтична компания го произвежда, аз съм срещала мнения, че е по-малко ефективен). В този случай, ако се навият да ти продадат блистер... но предполагам, че ще трябва да покажеш рецепта.
Има и вариант да се включиш в кооперация, ако решиш, че това ще ти помогне. Повече подробности, ако решиш, пиши ми на лични.
Вече направихме веднъж кооперация за една опаковка, сега започвам да събирам хора за втора.
Има ли хора...?

# 295
albenusha, напиши до сега с какво се лекуваш. По-специално артрита, за да видим какво можем да помогнем. За щитовидната жлеза, също + стйности на TSH, FT3, FT4. За далака не бързай, може да изчака.

veihaivei - Налтрексона се произвежда от Бристол-Майерс, а се пакетира и продава от френска и австрийска фирма. Пил съм и от двете. Единствената разлика е, че Ревия се разтваря по-трудно, като правиш разтвора. Друга разлика не съм усетил.           

# 296
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пинко, щом има хора, които усещат разлика, значи може би има. Знаеш, че има помощни в-ва и т.н.
Нека всеки си преценява.

# 297
Ами в момента изследванията за щит.жлеза са: Anti-Tg-15.94IU/ml ;Anti-TPO-13.62IU/ml :TSH-3.35 mlU/ml.А за артрита не ми написаха нищо в епикризата от Ревматологията.Докато бях там ми сложиха венозно 5 инжекции Метилпреднизолон от най-ниска доза-20мг. и в ставата също,докато ми правиха пункция на коляното.Аз бях твърдо против всякакъв кортизон по съвет на ендокринолога ,а и защото 91г. съм го пила заради НЕДОКАЗАН хроничен хепатит  и се развих за месец и половина буквално!!!!! И сега пак съм в изходнапозиция! Само дето лежах 10 дена...продължавам да търся причината за моето състояние при хематолози и гастроентеролози в бургас...и те пак искат да ме пращат в София (писна ми всеки да си предава топката).А правих си панорамна снимка на зъбите и изкарах дав зъба с грануломи ,евентуално ако те са причината.Незнам вече! Sad

# 298
В момента за жлезата си пия елтироксина и предписаното ми лечение от д-р Кръстев -KLACAR ,ФУНГОЛОН,ТИНИДАЗОЛ АКТАВИС -но до 4 дена ще приключа с първия етап.Втория е след 3 месеца и третия след още три.Така една година и после при него на консултация и изследване.

# 299
  • SA
Albenusha, а при теб изключен ли е системен лупус?

Общи условия

Активация на акаунт