Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 584
  • 663
  •   1
Отговори
# 300
  • Tам през Атлантическия океан
Кажете ми при псориазис как и по колко да пия Ревията  Rolling Eyes

Брагодаря ви предварително   bouquet

# 301
Kameloth- да изключиха го-направих си пакета за лупус и трябва да има 7 критерия ,за да ме обявят, че имам лупус ,но аз не ги покривах ...

# 302
Привет на всички! Групата се е разраснала впечатляващо!
Искам да окуража всички смелчаци, които се престрашиха не само да търсят различното лечение, но и да експериментират. Вече около 5 месеца не сме пили никакви медикаменти и резултатът е следният:
Пустолоза - 0% (т.е. изчезна напълно);
Болки в ставата - 0% (т.е. изчезна напълно);

Няма, а и не желая да анализирам дали LDN е причината за този фантастичен (според традиционната медицина) резултат.
Факт е че симптомите на заболяване, което се лекува само с "тежка артилерия" изчезнаха.
Тъжно е че хора, които би трябвало да се грижат за здравето ни, а и за тяхното и на техните близки, са така оплетени в системата на здравеопазването, че не искат да погледнат по-напред от собствените си носове. Не ги виня, защото сигурно всеки си има своите причини. За по-голяма част това са парите, за други невъзможността да преодолеят собственото си его и да си признават грешките, за трети - липсата на самочувствие и знания.
Нямам нищо против никой конкретен лекар или медик. Против невежеството съм във всяка една професия. Не може водопроводчикът, на когото си поверил ремонта на тръбите у вас, да ти предложи едни "страхотни" нови тръби по 100лв метъра (от които той като дистрибутор ще вземе 30), които след една година ще се разпаднат и наводнението е налице. Съжалявам ако някои се почуства засегнат от това сравнение, но професията си е професия. Какво като си учил 10 години и нищо не си разбрал.
За това призовавам всички вас - потърпевшите на тази система, не се примирявайте с невежеството! Не оставяйте лекарите да действат рутинно и машинално! Задавайте им въпроси! Бихме могли да променим мисленето им бавно и методично. Защото ние не ходим на лекар групово по 100 човека и те да ни изписват едно лекарство, което ще помогне на 50 от нас. Вие искате ли да сте от другите 50? Аз не! Аз съм индивидуален случай и искам да се отнасят с мен като към такъв. Все пак плащаме заплатите на тази подгрупа от нашето общество.
Успех на всички с леченията!

# 303
  • Tам през Атлантическия океан
PinkPanther   Hug
да ти блогадаря и тук за отговора на ЛС   bouquet

# 304
Бориславе, най-искрени поздравления, постигнал си нещо наистина впечатляващо. Радвам се за теб и твоята приятелка. Да сте живи и здрави!

Положението с лекарите в България не се различава от ситуацията в САЩ, например, където прилагането на LDN се натъква на огромна съпротива от страна на официалната медицина. Стига се до уволнения и изключвания от лекарските камари на "еретиците". Натискът идва от фармацевтичната индустрия, която има какво да губи.

Пожелавам ти много здраве и успехи. Не ни забравяй, обаждай се когато можеш.

albenusha, тъй като до сега артрита не го лекуваш, предлагам ти да почнеш с нещо по-леко: рибено масло и витамин Д. Хубаво е да прочетеш съответните теми. Очаквам добър резултат. Нека започнем с 3-4 г рибено масло +3 капки вит.Д (Вигантол). Няма да пиеш нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС), като Фелоран, Волтарен, Диклак и др., а ще се мажеш с тях по ставите при нужда.

Иска ми се да не започваме с LDN заради хипотириодизма при тебе - налага по-различна схема на приемане на LDN. Данните от тироидните изследвания след приемането на Л-тироксин ли са или преди лечението? И колко Л-тироксин пиеш?

Апропо, в кой район живееш? Има ендемични райони с разпространени тироидни заболявания.
Когато приключиш със стандартната терапия, можем да помислим за нещо по-различно.

Предложеното от мен на този етап не пречи на провежданото от теб в момента лечение.

Желая ти успех!

Дръж ни в течение.

# 305
Eй,човече ти си като ангел даден ни от небето! HugПо отношение на мазилата -НЕ ми помагат! Сега съм на 29г. от единадесет годишна съм с проблеми в коленете всеки божи месец и до сега не са ми помагали ,а само лед.Но този път отока не спадна 2 седмици и беше огромен -бях като инвалид,за това се принудих и отидох в София ,иначе съм от Бургас.А данните от тироидните изследвания са от  сега, пресни.Л-тироксина си го пия от 8 години и сега съм по 50мг. сутрин. Купувам си сега и рибено масло и вит.Д и започвам...слушам и изпълнявам! Wink
Просто незнам какво друго да ти кажа освен БЛАГОДАРЯ.... Hug
ще пиша и ще те държа в течение
Приятна вечер ти желая!

# 306
.
Тъжно е че хора, които би трябвало да се грижат за здравето ни, а и за тяхното и на техните близки, са така оплетени в системата на здравеопазването, че не искат да погледнат по-напред от собствените си носове. Не ги виня, защото сигурно всеки си има своите причини. За по-голяма част това са парите, за други невъзможността да преодолеят собственото си его и да си признават грешките, за трети - липсата на самочувствие и знания.
Нямам нищо против никой конкретен лекар или медик. Против невежеството съм във всяка една професия. Не може водопроводчикът, на когото си поверил ремонта на тръбите у вас, да ти предложи едни "страхотни" нови тръби по 100лв метъра (от които той като дистрибутор ще вземе 30), които след една година ще се разпаднат и наводнението е налице. Съжалявам ако някои се почуства засегнат от това сравнение, но професията си е професия. Какво като си учил 10 години и нищо не си разбрал.
За това призовавам всички вас - потърпевшите на тази система, не се примирявайте с невежеството! Не оставяйте лекарите да действат рутинно и машинално! Задавайте им въпроси! Бихме могли да променим мисленето им бавно и методично. Защото ние не ходим на лекар групово по 100 човека и те да ни изписват едно лекарство, което ще помогне на 50 от нас. Вие искате ли да сте от другите 50? Аз не! Аз съм индивидуален случай и искам да се отнасят с мен като към такъв. Все пак плащаме заплатите на тази подгрупа от нашето общество.
Успех на всички с леченията!

Поздравления за впечатляващите резултати! Дано да нямаш повече страдания от това заболяване.
А относно медиците- написал си го много добре, само че ми звучи доста идеалистично. Когато отида на лекар- било за мен, за майка ми, за дъщеричката ми и започна да задавам куп въпроси /даже и на листче написани/, първо почват да ми отговарят двусмислено, после проявяват досада, почват вдигат рамене, а накрая казват- така е, приеми го и не питай повече. Не им се занимава и това е. Особено общопрактикуващите или специалистите, при които отиваш с направление. Малко по-различно е, когато отидеш на частно, но пък там гледат да те цедят колкото може повече. Направо съм се отчаяла от медиците- некадърници и търгаши, които се подиграват със страданията на хората.

# 307
Искам да питам- при проблеми с щитовидната жлеза не трябва ли да се ползва ЛДН?

# 308
  • В сънния Люлин, прибулен...
Искам да питам- при проблеми с щитовидната жлеза не трябва ли да се ползва ЛДН?
И аз щях да попитам същото. За мен не е противопоказна ЛДН, а съм с хипотиреоидизъм. newsm78

# 309
Мили дами, изрично съм писал, че при проблеми  с щитовидната жлеза приемът на LDN започва от по-малки дози и нараства по-бавно, за да се избягне преминаването към хипертириодизъм. Нищо друго, по-различно няма.

albenusha - при теб временно с тироидните проблеми няма да се занимаваме, за да не стане много сложно. Първо артрита.

# 310
  • В сънния Люлин, прибулен...
Цитат на: PinkPanther link=topic=382374.msg12901306#msg12901306
Иска ми се да не започваме с LDN заради хипотириодизма при тебе

Не че се заяждам. Ето какво си писал последно.

# 311
Pink Panter , ами като с нищо не ми го лекуват(артрита) лекарите -поне за сега ,какво ще правя.Сега като си изпия хапчетата ,които ми даде д-р Кръстев като лечение и по нататък ...Ноември ще ходя при гастроентеролози и моите хематолози и ще пиша после какво са измътили по моите проблеми... Wink
лека вечер на всички  Simple Smile

# 312
Пояснение: Предпочитам да почнем с артрита, защото изобщо не се лекува и причинява страдания. До тогава с хипотириодизма не искам да се занимаваме поради:
-по-сложната схема, която се очертава
-едновременно лечение на две болести - не можем да следим за странични ефекти
- 50 мкг Л-тироксин е направо нищо, а TSH е доста висок като норма по време на лечение. Трябва да го смъкнем до към 1.0.

Не го смятам за заяждане, питайте, но това е моето мнение. Ако искате да почнем от хипотириодизма, не възразявам, само кажете.

Единствено не ми се иска да работим едновременно по двата въпроса.

А ако почнем с LDN, трябва да спрем Л-тироксина, да пием LDN (още го няма), да достигнем дозата, после пак да почнем да увеличаваме Л.тироксина и т. н.

Ако не е ясно, питайте, ще ви обяня.

# 313
Здравейте!  Simple SmileВ никакъв случай не го смятам за заяждане. Значи се захващаме с артрита.Ако може да ми напишете по-подробно каква да е точно схемата за лечението с рибеното масло и вит.Д и на коя марка да е маслото . За да не занимаваме и останалите потребители може да ми пишете на лс...благодаря ви предварително! Hug

# 314
Здравейте на всички,нов съм във форума,но със стаж 30г. с псориазис.От месец чета за LDN и ме заинтригувахте доста.Набирам смелост зада започна с LDN.Вече се обаждат и ставите.Този месец се влоши и псориазиса.От три год,ползвам само Дайвонекс но с неголям успех вече  Sad .Това е моето представяне за сега .Ще следя резултате от LDN.Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт