Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 511
  • 663
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,

Днес очаквайте интервюто на телевизионен канал ББТ на д-р Карлош Пинто. Очаква се репортажа да бъде излъчен в Новините в 19.30 часа/ако не са готови за този час вероятно ще бъде в по-късните новини/.

Приятна вечер!  bouquet

# 346
  • В сънния Люлин, прибулен...
Уважаема госпожо bpinto, напомням Ви, че е некрасиво да използвате форума за безплатна реклама.
В съдържателно и информативно отношениe включванията Ви са с нулева полезност.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 21:42 от veihaivei

# 347
  • София-Варна
Вмъквам се тук да задам един въпрос по спешност.Мъжът ми е с ревматоиден артрит.В момента е с жестока болка в коляното,подуто е и гори.Не може да стъпне изобщо на крака.Дадох нимезлил,но няма особен ефект.Какво друго мога да направя за да облекча болката за момента?Имам и течен аналгин!
Дано да има кой да ми отговори в този час,че се панирах вече!

# 348
Вмъквам се тук да задам един въпрос по спешност.Мъжът ми е с ревматоиден артрит.В момента е с жестока болка в коляното,подуто е и гори.Не може да стъпне изобщо на крака.Дадох нимезлил,но няма особен ефект.Какво друго мога да направя за да облекча болката за момента?Имам и течен аналгин!
Дано да има кой да ми отговори в този час,че се панирах вече!

ИБУПРОФЕН !!!

# 349

НЯКОЙ ДА Е ПОЛЗВАЛ ТЕЗИ :Препарати
МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ :
 Peace  bouquet
Разновидности на пробиотиците ‛Ентеросан“
за гастроентерологични заболявания
за подпомагане на жлезите с вътрешна секреция
за недоимъчни заболявания
с функционално предназначение
Начало за гастроентерологични заболявания 
Ентеросан "БЪЛГАРИЯ" полипи, след оперативна намеса, лъче- и химиотерапия, колит, улуерозен колит 
АВВ-2000 гастрити, ентерити, язвена болест,хемороиди 
Ентеросан основен (за деца) диарии,дисбактериози след антибиотикотерапия,колики,стомашно-чревни ин- фекции (колибактериоза,салмонелоза и дизентерия), засилва имунната система.
Ентеросан основен (за възрастни) диарии, дисбактериози, стомашно-чревни инфекции, подуване и киселини в стомаха, смущения в храносмилателната система при менопауза и климактериум, за засилване на имунната система;
Ентеросан FORTE редукция на холестерола, регулиране на мастната обмяна, стеатоза
Начало за подпомагане на жлезите с вътрешна секреция 
Ентеросан D за възрастни Ентеросан D - за деца  Захарен диабет при деца и възрастни.Хипогликемия. Регулира нивото на кръвната захар, подпомага действието на инсулина. Предпазва съдовата система от атеросклероза.
Ентеросан Т Нарушени функции на щитовидната жлеза, неврози и психози.
Ентеросан Р Помага при редукция на холестерола и хиперплазия на простататата. Необходим за страдащите от хиперплазия и аденом на простататата и за възстановяване след хирургическа интервенция.
Начало с функционално предназначение 
Ентеросан Parmal При епилепсия. Контролира епилептичните пристъпи и предпазва от конвулсии.
Ентеросан 76 (за възрастни) За намаляване на мастните нива и апетита, благоприятства обменните процеси, усилва действието на инсулина и укрепва имунната система;
Ентеросан К При възпаления на уро-отделителната система и бъбречно-каменнаболест. Предпазва от повторно образуване на камъни в бъбреците.
Ентеросан 57 (за деца) Предпазва черния дроб, чрез метаболитите на пробиотичните бактерии и необходимите витамини за нормална чернодробна функция.
Ентеросан Verucaecid Против брадавици
Ентеросан S-V При вагинални гъбни инфекции.
Ентеросан S-2 Противогъбен.
Ентеросан 44 За страдащите от алергия. Засилва устойчивостта на капилярите и препятствува проникването на алергена, болест на Крон. 
Ентеросан 55 Предпазва черния дроб от вредните вещества и подпомага възстановяването на увредените му клетки. Стимулира дейността на черния дроб и жлъчката и я предпазва от образуване на камъни.
Начало за недоимъчни заболявания 
Ентеросан 65 лупус (системен еритематоиден и дискоиден лупу
Ентеросан 68 артрит (остеоартрит,ревматоиден артрит,подагра).  Ентеросан 47 При високо кръвно налягане.
Ентеросан "Остео" За страдащи от остеопороза – подтиска резорбцията на калций от костната система.
Ентеросан V За страдащите от артрит и болестта на Паркинсон. Внася липсващите такива за укрепване на костите и нормалното функциониране на мозъка микроелементи и витамини, отстранява тремора на крайниците.  Ентеросан MS Ентеросан MS+ Предотвратява схващането на мускулите, подобрява подвижността, регулира мускулните движения. За хората с множествена склероза.
Ентеросан42 Стимулира образуването на червени кръвни телца. Преодолява анемичните състояния на организма.
Ентеросан S – 1 Преодолява психическия стрес и потиснатост при половия контакт. Усилва ерекцията, образуването на семенна течност, подвижността на сперматозоидите.

# 350
GIULIA, На мен лекар ми препоръча една от тези форми. Каза, че било българско и много хубаво.
Честно казано, не мисля, че имам нужда точно от препоръчаната, аз си харесах нещо друго.
Не съм си го взела още, пия доста добавки и ми натежа на бюджета.

# 351
  • Тука, под липите стари...
Ще правим ли този месец комбина за опаковка?
Аз искам да се включа, но преди това ще се консултирам с Пинк Пантер на лични във връзка с лекарствата, които болния приема в момента. До кога е срока?

# 352
Ще очаквам преводите до 10-ти т.м., така че следя темата. Можете да ми пуснете на ЛС телефонен номер.

# 353
Здравейте, следя темата трети ден. Решавам се и аз да си взема един блистер, но след консултация с Пантерата.

# 354
veihaivei, здравей! Хиляди благодарности за това, че ми изпрати блистерчето! Ти си Ангел!!! Hug

samuel, от 2 дена използвам Ентеросан основен (за възрастни) диарии, дисбактериози, стомашно-чревни инфекции, подуване и киселини в стомаха
Това е защото си направих хидроколонотерапия и след нея  3 дена бях запечена, не успях да взема някакви мерки. Много съм доволна от Ентеросана, веднага ми подейства!

# 355
Относно страничните ефекти от лекарството
http://www.ldnresearchtrust.org/_ldnresearch/static/ldn_fact_sheet.asp - оригиналния сайт
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=bg … p;history_state0= - същото, но минало през Гугъл преводач

Имахме с половинчо оплакване с чувство на умора и леки главоболия сутрин. Първото го свързвам с ЛДН определено, но се успокоих, че съм ОК. Ще отмине

# 356
Апелирам към участниците във форума, започнали да пият от препарата да споделят впечатленията си и да докажат, че са живи.
Защото почвам да се чувствам виновен пред близките им...

# 357
 Laughing Laughing Laughing
Чакам да получа блистер. Ще пие лекарството майка ми с псориазис е от дете - от една година има болки в ставите на пръстите на краката. Ще видим кой още ще пие и ще пиша.

# 358
Търся някой да ме снабди с Naltrexone REVIA.
Enterosan го ползвам като ефикасно средство за повръщане. Всеки път когато съм хапвал кофти храна от заведение по улиците, след 3 таблетки ентеросан за 20 минути излиза всичко. Като се поразрових из форуми разбрах, че не съм единствен. Затова ентеросан не се предлага в аптеките Simple Smile

# 359
Аз също ще пия. Вероятно ще е от другата седмица. Ще пиша, обещавам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт