Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 566
  • 663
  •   1
Отговори
# 315
  • В сънния Люлин, прибулен...
beauty30 Добре дошъл!
Стискаме ти палци за успех с LDN!  Praynig Praynig Praynig
Ще ти бъдем благодарни, ако споделяш как се чувстваш в резултат от терапията!

# 316
Здравейте и добре дошъл на Беати30!
Тук ние си споделяме опит и впечатления, свързани с използването на ЛДН. Аз мога да потвърдя, че баща ми, който е на 82г./утре ги навършва/  bouquet пие от 24 септември/той е с инсулт от 1997г, т.е. когато бе на 70 г./. Проблемът с инсулта е трудно решим, но с ЛДН поне спира регенерацията в мозъчната му дейност.
Така, че по-смело , но и с контрол Cry
Отвори сайта, ако искаш да знаеш повече:
www.alphamedica.eu
Поздрави и приятен ден!

# 317
Ще правим ли този месец комбина за опаковка?

# 318
Изчетох темите за рибеното масло и тази. Впечатлена съм . Прочетох всичко на един дъх и може нещо да съм пропуснала. Интересувам се има ли данни как сепонася лечението от хора с МС в начален стадий и при аденом на хипофизата.
Как се повлияват от лечение и хора над 70г със силни деформации на крайниците от износване на стави и ужасни болки.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 22:23 от pathy

# 319
Zdraveite, ot otdavna sledia temata za ldn,no do sega ne se osmeliavah da picha.Imam edin problem i molia niakoi ako moje da me posavetva.Ot niakolko godini stradam ot rossacea,imam i vazal4eta na chtitovidnata jlezA,koito triabva da se premahnat operativno.Dali ldn le4enieto bi mi pomognalo ,pri tezi moi zaboliavania.Blagodaria vi predvaritelno

# 320
chuchi, на шеста страница от темата има обстоен списък на заболяванията, които се повлияват добре от терапията с ниски дози Налтрексон
В този списък в подраздела Other indications фигурира и розацея. За възелчетата ти не мога да кажа, в понеделник Пинко, предполагам, ще добави и за тях  Peace

# 321
Привет на всички!
Изчетох цялата тема и много се впечатлих.Разказах на съпруга си и той се съгласи да започне лечение. Има тендовагинит/на двете китки на ръцете/,който много го мъчи.От това,което прочетох мисля че би се повлиял.Моля за мнение!

# 322
Здравейте, майка ми е с паркинсон. Досега беше само на Madopar, но се оказа че е недостатъчен и ще пие и Mirapexin. Много искам да започнем лечение с LDN , но освен лекарствата за паркинсона тя пие оше Велаксин и Ривотрил.Притеснението ми е дали всички тези лекарства са съвместими с LDN.Като попитах невролога той ми отговори да не се занимавам с това.

# 323
Доколкото разбирам, Велаксин и Ривотрил пиете, за да облекчите депресивни симптоми. Мисля, че поне едното от тези лекарства трябва постепенно да се намали, защото ЛДН е много възможно да повлияе тези симптоми. Възможно е, ако не се намали поне велаксин, да се проявят симптоми на еуфория. Това лекарство обаче трябва да се намалява много постепенно. Не мисля, че можете да започнете Ревия по-рано от след месец.
Ривотрил предполагам, че ви е предписан заедно с Велаксин като тимостабилизатор, т.е. предпазва от резки колебания в настроението. Не е нужно да бъде спиран или намаляван, освен ако няма информация за взаимодействие между него и ЛДН.
Относно първите два медикамента не мога да взема отношение, но все пак предполагам, че точно Паркинсон целите да повлияете с ЛДН.
Нека утре и Пинко да се изкаже. Може би има в чуждоезичните форуми сходен случай с идея за взаимодействия между медикаментите.

Не вярвам някой да се изненадва от реакцията на невролога ви.

# 324
Велаксина и го изписа психиатър за депресия, а ривотрила го пие вечер за да заспи.Ако махнем велаксина се притеснявам да не се върне депресията

# 325
Не разбирам - аз ли не пиша добре или Вие не четете?
Къде съм казала да махате Велаксин? Много моля, върнете се към предишния ми пост. Ясно обясних, че антидепресант не се "маха", а се намалява много бавно.

Не знам кое е по-малкото зло - да ви се върне депресията или да отидете в другия полюс - Мания. Защото ако ЛДН и велаксин действат синергично, това е много възможно.

Вие имате избор - да си останете на сегашните медикаменти.
Но никой не може да Ви обещае, че тя няма да получи толерантност към Велаксин, което означава, че ще го пие с отслабващ ефект.
Аз лично съм изпробвала почти всички SSRI и имам точно такъв опит, така че знам какво говоря.  Peace

# 326
Здравейте отново,можели някой да ми каже дали ЛДН има странични ефекти,а ако има,какви?МЕРСИ

# 327
Probvai s daivobet,az lichmo mnogo sam dovolen,malko skapichko izliza,no rezultata e siguren.kojata ti stava kato nova.

# 328
Бре каква дискусия се е заформила... Не мога да повярвам на очите си!

И много благодаря на вейхайвей, че ме замества успешнно!

Сега по същество: Обръщам се към всички с ревматоидни проблеми и ли с псориазис - докато се снабдите с Налтрексон, започнете да пиете вит.Д, както е описано в съответната тема, и не го спирайте след това!

beauty30 - отнася се и за тебе, естествено. А страничните ефекти са описани някъде на стр. 5-8 от темата.

pathy - Въпросът за МС е дискутиран - това е най-добре повлияващото се заболяване от терапия с LDN. Ща се касае до аденома на хипофизата - като всяко неопластично образувание, можем да омакваме обратно резорбиране по време на приемане на LDN. Във всеки случай негативен ефект няма. За хора със ставни болки важат общити правила за ревматоидни болки - рибено масло, витамин Д, глюкозамин  и евентуално LDN на по-късен етап.

chuchi - конкретен опит с тези заболявания нямам. Както ти пише вейхайвей, може да се очаква благоприятно повлияване на розацеята. Що се касае до възъчетата на щитовидната жлеза, важат общите правила за неопластични образувания - можем да очакваме обратна резорбция. Настъпва, обаче за около шест месеца. ако можеш да си позволиш този срок - опитай, LDN е напълно безвреден.

Moza - не очакнам тендовагинит да се помлияе от LDN. Потърсете в интернет под наименованието "Карпално-тунелен синдром" (carpal tunnel syndrome)  Спомням си само, че трябваше да се пие големи дози (100 мг) витамин В6.

martincko - започването на лечение с LDN ще доведе до намаляване на дозите на Л-допа (Мадопар), тоест, връщане с една-две години назад. Това е много хубаво. Освен това, чрез увеличаването на ендорфините ще се преодолее депресията и другите препарати постепенно ще станат излишни. Настойчиво препоръчвам да се пие и витамин Д (виж темата), с който също лекуват депресии. Тъй като LDN и вит.Д  действат на друг принцип за разлика от SSRI, не очаквам предозиране. Но ефектът ще го видите още на другата сутрин и след няколко дни можете да започнете да намалявате плавно антидепресантите. Не забравяйте, при всеки човек е различно!

petar stanchen - daivobet представлява смес от калципотриол (дериват на вит.Д) + кортикостероид. Аз препоръчвам да се пие вит. Д и рибено масло. Който не е доволен - да ми се обади след месец.

(сега да видим и другите теми)

# 329
Здравейте, благодаря за отговора.Последният ми въпрос е да купя ли адепент, защото само него намерих или да търся ревиа.

Общи условия

Активация на акаунт