Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 477
  • 663
  •   1
Отговори
# 390
silvanapei - като начало, най-добре е да почнете с корекция на храната - изхвърлете олиото от кухнята и минете на зехтин.  

Допълнително давай на сина си по 3 г рибено масло на капсули.

Бихте могли да прибавите 3 капки Вигантол (витамин Д) през зимния сезон. Прочети темите за мазнините и за витамин Д за да си наясно какво целим.

Не допускай използването на кортикостероиди.

В зависимост от резултата ще предложа нови мeрки.

Дръж ни в течение.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 16:36 от PinkPanther

# 391
  • В сънния Люлин, прибулен...
Никъде не съм твърдяла, че LDN предизвиква алергии. Прочетох, че обостря съществуваща или проявяваща в момента се друга алергия, но линкът не мога да намеря. Беше във форум обаче. Ще си едитна поста, ако го открия.
А екземата се е обострила не от ЛДН, а от мокренето през изминалите почивни дни.

# 392
PinkPanther,кожната  лекарка ни изписа-Елоком/това кортикостероидно ли е/ Embarassed ooooh!...аз вече веднъж го мазах-тя препоръча 4 намазвания през ден и,а през другото време овлажняващ крем !

# 393
Цитат:

ЕЛОКОМ крем е лекарствен продукт от групата на локалните кортикостероиди. Класифициран е като "мощен кортикостероид"...

Това е оттук:

http://www.medicine.bg/public/listovka/2035s.pdf

Съжалявам...

Прилагайте го рядко, в краен случай при силен сърбеж.

Не се паникьосвайте и не травмирайте детето.

Вижте в сайтовете за псориазис за подходящ крем за повърхностно третиране при сърбеж, без кортикостероиди.

Успех!

# 394
PinkPanther,да и аз след дъжд качулка-проверих в нета и видях ,че Елокома е от тази група-за  сега няма сърбеж затова спирам да го мажа с него,ще продължа с овлажняващия крем.Събирам мнения за това на кой лекар да го заведа в София-препоръчаха ми д-р Йорданова от ВМИ,имате ли впечатления ?!.....А за паниката ,какво да кажа -освен че вече три дни не успявам да спя и само плача ,гледам поне да не показвам нищо пред детето Cry.Незнам как се живее с тази диагноза Tired?!Петната с времето ще стават ли по-големи или не е задължително  Praynig?!

# 395
Сега - оттук пътищата са два - официалната медицина - прочети темите обсъждащи псориазис, за да знаеш какво да очакваш.

Или: тук си в сайта за лечениe с LDN - ние ще ти предложим:

- да пиете рибено масло (полезно отвсякъде)

- да пиете вит.Д - Вигантол (предпазва и от настинки и вирусни заболявания)

- да смените в къщи олиото изцяло със зехтин (полезно за цялото семейство)

- ако това не помогне - прилагате LDN (максимално безвреден препарат)

Тук ние говорим за излекуване - виж "одисеята" на Борислав Попов в началото.

Когато става въпрос за кожни проблеми винаги е за предпочитане да се почне с вит.Д.

Официалната медицина не признава тази терапия. Сложно е обяснението защо.

Прочети спокойно темите за маслата, за вит.Д, и цялата тема за LDN. Ще видиш, че не е страшно.

Ние сме тук, за да си помагаме.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 14:36 от PinkPanther

# 396
Благодаря за подкрепата Hug,много е важна за мен !щЕ ПРОДЪЛЖАВАМ И ЗА НАПРЕД С въпросите-относно официалната медицина-значи ли ,че към който и лекар да се обърна -все ще ни изписват кортикостероиди ?!

# 397
"прочети темите обсъждащи псориазис, за да знаеш какво да очакваш."...

# 398
  • София
silvanapei ще се намеся и аз, без да противореча този път на пишещите тук

по въпросът - как ще живеете с тази диагноза - ами нормално ще живеете
не е хубаво, проблеми много, но не е и фатално
от теб зависи детето да се чуства здраво и да расте щастливо
това ще помогне и на него, и на теб

съветвам те, асвен това да се срещнеш с ревматолог в София
мога да препоръчам двама специалисти, и двамата с плюсове и минуси, но не и като хора и лекари
ако искаш пиши ми на ЛС

# 399
Здравейте, майка ми е с Паркинсон. От 20 дена и давам ЛДН, но положителен резултат няма, даже се оплаква че нощем се изпотява страшно много,   зачервява се и трепери повече от преди.Тя мисли,че вдига кръвно.Има ли някой със същите оплаквания.Незнам дали ще мога да я накарам да продължи да пие ЛДН, затова се надявам някой да ни даде надежда, че нещата ще се подобрят.

# 400
Здравейте, синът ми е с идиопатичен артрит. Заболяването му протича тежко. От 15 октомври сме на ЛДН. Аз не съм компетентна за тази новост в лечението, но имайки в предвид другите медикаменти, за влияние може да се съди след доста по- продължителна употреба ! Така, че не е ясно тези симптоми с какво точно са свързани. Дали ЛДН има отношение към тях. Дори и да е така, не бива да сравнявате вашият случай дори и с идентичен.Всеки организъм реагира по индивидуален начин. Понякога, при употреба на нови медикаменти за съответното лечение има периоди на спадове. Трябва да се наблюдава внимателно, ако има връзка тя да се провери чрез изследвания с които да се показва влошаването. И в крайна сметка, ако лечението действа негативно да се прекрати. Преди време синът ми получаваше най- негативните последствия от един препарат за остеопорозата. Дори лекарите бяха изненадани. Но спряхме този вид медикамент и го заменихме с назален спрей- понасян без проблем. Пожелавам ви неприятните усещания да изчезнат скоро. И дано ЛДН ви помогне в лечението. Успехи и късмет!

# 401
martincko - по принцип LDN оказва благоприятно въздействие на Паркинсона. Твърдят, ме спира развитието му. Ще се радвам, поне да го забавя.

Припомни ми какво друго пиете.  Май бяхте на Мадопар. Извинявай, но много хора ми пишат...

Припомни ми и колко LDN пиете.

# 402
Здравейте, майка ми е с Паркинсон. От 20 дена и давам ЛДН, но положителен резултат няма, даже се оплаква че нощем се изпотява страшно много,   зачервява се и трепери повече от преди.Тя мисли,че вдига кръвно.Има ли някой със същите оплаквания.Незнам дали ще мога да я накарам да продължи да пие ЛДН, затова се надявам някой да ни даде надежда, че нещата ще се подобрят.

Майка ми също има някакви наченки на Паркинсон- все още не е диагностициран. Даваме само Юмекс. На ЛДН е от 16.10. - досега нямаше никакъв ефект. Едва от два дни мога да кажа, че треперенето намаля. Смятам да продължавам с ЛДН, надявам се, че от него се подобри и съня и малко настроението.

Въпрос към Pink Panther- стигнали сме до 3.5 мл. Да увеличавам ли още дозата?
Благодаря предварително.

# 403
мариса - въобще не съм сигурен, че се касае за Паркинсон. Но ако майка ти се чувства добре - продължавайте така. Треморът (при Паркинсон) изчезва най-трудно.  Хубаво е да и даваш и витамин Д.

А почти всички препарати за Паркинсон действат много блгоприятно на здрави хора (освен Л-ДОПА).

И се обаждай по-често!

# 404
Evelina Kostova (EDK) как сте,как е Деан?Как взимате LDN?значи сте успели да спрете стероидите.ако е така много се радвам за вас толкова години страдание.Аз писах и в детския форум за артрита чв САЩ пият други лекарства за артрита -   IL-1 trap (Arcalyst)  ,Ilaris ( Canakinumab)  и др.Hо това мисля са имуносупресори.макар и по нови от нашите ЛЕКАРСТВА ,те също не лекуват а само те поддаржат.Дано LDN  e нашето спасение.Hие още неможем да спрем стероидите че да пробвеме c LDN.

Общи условия

Активация на акаунт