Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 476
  • 663
  •   1
Отговори
# 405
Препоръчвам ви едно кремче което е помощно за кожни проблеми.То се прави в аптеките ,които бъркат лекарства:1.Деавит-1опак.;2Ланолин,Вазелин и Аква калис(ако правилно го разчитам) по 30 гр.Това е обекчаващ крем.

# 406
Здравейте всички.... от вчера съвсем случайно попаднах на темата и до сега не съм спряла да чета. Поразена съм от информацията и от резултатите, които споделят за съжаление твърде малка част от участниците. И аз имам Псориатичен артрит, който след дълго лутане при най-различни специалисти, най-накрая диагностицираха. Аз категорично отказах да пия каквито и да било лекарства, които да увредят бъбреците, черния ми дроб и Бог знае още какво.... затова прибягнах до една нетрадиционна методика на лечение, т.нар. озонова терапия. Идеята е, че директно в кръвта се вкарва озон, който лекува всякакви възпаления и унищожава бактериите, казано с най-прости думи. Но не това исках да споделя.... тъй като терапията ми е съвсем в началото, общо взето нямам почти никакъв ефект от нея върху ставните ми възпаления, за разлика от кожните лезии. За тях доктора, при когото ходя ми изписа озониран зехтин и след няколко намазвания те са вече в историята. Искам също да кажа, че формата на псориазиса беше много, ама много лека, бяха засегнати само двата лакътя, като лезиите не бях по-големи от кръгчета с диаметър 5 см. .... както и да е.... просто исках да споделя впечатленията си от въпросното мазило....
А относно публикациите на Пантерата, искам да изразя един огромен ПОКЛОН към този човек. Дай Боже да има повече като него!!!!!
Мисля да направя консултация с лекарят ми, тъй като взимам най-различни витамини и билки, предписани ми от него и да започна да правя терапията с LDN .... всичко звучи изключително простичко и логично.... но е мноооого важно някой като Пантерата, просто да ти отвори очите. Аз лично вярвам в успеха на лечението и много скоро след като го започна ще Ви информирам за състоянието си.
Благодаря на всички, които са се включили в този форум, за да споделят личните си истории, с които дават ВЯРА на нуждаещите се от нея!!!!!!

# 407
elena_hristova - Елена, благодаря ти за добрите думи!

Наумил съм си да направя всичко възможно за популяризирането на препарата, въпреки пасивната съпротива на фармацевтичната индустрия (бърка им се в джоба).

Лекарите (с много малки изключения) не познават препарата  и отговорът които може да се очаква за съжаление е "Това са глупости!".

Преди да стигнеш до LDN, настойчиво ти препоръчвам да почнеш да пиеш рибено масло, да замениш напълно олиото със зехтин в къщи и да почнеш да пиеш увеличени дози витамин Д (Вигантол). По тези въпроси има отделни теми (голямо четене те чака).

Желая ти успех!

# 408
здравейте! отдавна чета темата , а от два месеца лекувам серонегативен РА с LDN. Нямах намерение да пиша, но настойчивите призиви на пишещите ме накараха да споделя мнението си, а и считам за мой дълг да го направя ,тъй като за всички е видно , че трябва сами да се спасяваме. В лечението на артрита съм минала и през метотраксат и кортокостероиди - обичайното, а и иглотерапия и скенар терапия, хомеопатия.Но истинско облекчение изпитах при започване на лечението с   LDN.
За метода разбрах от колега на съпруга ми и реших да пробвам. Засегнати ми са всички стави, но вече отоците на ръцете ми спаднаха и нямам болки. С гордост даже нося пръстени, което беше невъзможно до скоро.Изобщо - добре съм, не куцам, върша си и домакинска работа без проблем, разхождам се.За да не стане дълго само искам да споделя, че съм на доза 3мг., но често имам ужасно главоболие и виене на свят. С ега намалих дозата на 1мг и чакам резултат. Успех на всички, не се отказвайте , имаме право на достоен и щастлив живот.

# 409
sonyvarna - това е прекрасно, радвам се за тебе и за всички на които даваш кураж!

Главоболието се повлиява много добре от пиене на магнезий (вечер) или мазане с Прогестогел.

Причината не е LDN, той само се явява отключващ фактор.

Напиши малко повече за себе си и за хода на лечението.

Дръж ни в течение.

Желая ти успех!

# 410
Здравейте! Аз също искам да изразя огромните си благодарности към Пантерата! Прочетеното ме изуми и за пореден път доказа,че изхода от сложните проблеми винаги е адски прост. Друг е въпроса,че машината за правене на пари наречена "фармацевтична индустрия" няма да позволи това! Имам въпрос към Пантерата: Видях,че LDN се препоръчва при колоноректален рак. Преди 3 седмици чрез колоноскопски метод ми бяха отстранени 7 бр. полипи от правото и дебело чевро (аденомни полипи). Тяхното наличие ме поставя в рисковата група за развитие на колноректаелн рак...Върпоса ми е , могали да приемам LDN, като профилактика срещу бъдещо развитие на подобно заболяване?

# 411
  • В сънния Люлин, прибулен...
 hahaha hahaha hahaha
Добре, че са се появили нови профили, да реабилитират малко накърненото его на Пантерата, че съвсем го беше закъсал.

Мили дами, не се доверявайте толкова лесно. Този човек няма да ви каже "Не знам" и ако не може да ви помогне, няма да има как и някой друг да го направи.
Ако не му изнася, ще си замълчи или ще ви прати за зелен хайвер да четете на патагонски. Или ще ви обясни как като мъж  hahaha ще ви напсува.

Форуми за ЛДН има бол, чиста случайност е, че сте попаднали на този, но внимавайте с хора, които се мислят за Божии пратеници, защото И БОЖИИТЕ ПРАТЕНИЦИ СЪЩО СА САМО ХОРА
И грижата за давещите се е дело на самите давещи се.

# 412
p.dimitrova - отговорът не е толкова прост. Лечението на тумори с LDN има една особеност - като пиете препарата туморът се стопява и разсейките изчезват. Но като го спрете, разтежът на тумора се възобновява.

Това е при тумори. Как е при предиспозиции - не знам.

Във всеки случай, ако трябва да го пиете 40 години, със сигурност ще ви писне и в един момент ще спрете.

Тъй като приготвянето и пиенето на LDN е свързано с определени неудобства, аз бих предложил друго: Пийте вит.Д. Той също предпазва от рак на дебелото и правото черво, но е по-лесен за приемане. За качествата му в това отношение пише тука:

http://www.lef.org/magazine/mag2007/may2007_report_vitamind_01.htm

и тука:

http://www.vitamindcouncil.org/cancerColon.shtml

разбира се и на много други места.

Можете да запазите LDN като опция, при евентуално усложняване на проблема (да пази Господ!)

Изборът е Ваш - можете да се предпазвате с LDN, но ще го пиете ли цял живот?

Каквото и да решите, ще Ви подкрепя.

# 413
мариса - въобще не съм сигурен, че се касае за Паркинсон. Но ако майка ти се чувства добре - продължавайте така. Треморът (при Паркинсон) изчезва най-трудно.  Хубаво е да и даваш и витамин Д.

А почти всички препарати за Паркинсон действат много блгоприятно на здрави хора (освен Л-ДОПА).

И се обаждай по-често!

Аз пък не знам вече какво да мисля. Треморът отново се появи. Да увеличавам ли дозата или да давам 3.5 ?

# 414
Здравейте,
Ако има желаещи да поделим опаковка Нал тези дни да ми пишат. Ако няма аз ще купя и ще си оставя настрана 3 блистера. Като се появят мераклии да пишат.
Имам два въпроса за пантерата:
-Какво ще кажеш за Nalmefene? Дават го по силен и ефективен от налтрексон поради факта че блокира 3/3 рецептора в хипоталамуса срещу 1/3 при налтрексона.
-При мен проблемите са три - артрит, слаб имунитет, нисък тестостерон. Допреди 3 години ми нямаше нищо, даже ня бях настивал от 7 клас в училище(над 10 години) и извенъж почнах да боледувам много често ставите са зле и тестостерона е нисък. Тъй като последното ми се отразява в най-голяма степен психически искам да попитам каква доза би ми препоръчал за стимулиране на този хормон? Четох на няколко места че Нал се използва за тази цел:
High testosterone/estrogen/progesterones cause increased production and secretion of endorphin/enkephalin onto GnRH neurons.
the inicreased endorphin/enkephalin secretion shuts down GnRH secretion from the GnRH secreting neurons.
no GnRH means no LH.
No LH means no Test
По обратната връзка блокиран опиоиден рецептор би трябвало да "подаде сигнал" за повишен GnRH=lh=test , но при какви дози?

# 415
мариса - от един ред информация, какво да ти кажа? Именно треморът не трбва да се взема като критерий.  Как са останалите показатели, как се чувства?

Тялото - този нов препарат от тебе го чувам. Поразрових се...

1. Никъде не пишат за ниски дози.
2. Препаратът има по-дълготрайно действие. Лошо.

За сега не пише, че вдига нивото на ендорфините, а само "лекува" алкохолизъм.

Опасявам се, че не става.

По твоите болести -  - дай първо да ти пооправим имунната система, след това ще ми разкажеш за ниския тестостерон. (може и да са свързани)

Не искам сега да се впускам в анализ на веригата: хипофиза-GnRH-лутеинизиращ х-н-лайдигови клетки-тестостерон-хипоталамус-хипофиза. И за ролята на SHBG.

Най-слабото място би могло да бъде хипофизата. Но затова - по-късно.

Сега можеш да почнеш с LDN, по схемата от стр.7, подсилен с вит.Д и рибено масло. След една-две седмици пак ще си говорим.

Успех!

# 416
Искам да споделя с аудиторията, че започнах лечението с LDN от събота вечер, така че скоро като забележа ефект ще споделя. Искам да кажа също, че се наложи да си закупя цяла опаковка с ADEPEND, така че ако някой иска да си купи може да се свърже с мен по вътрешната поща или по имейла ми (има го в профила), за да се уточним.
Желая успех на всички

P.S. искам да попитам и Пантерата: Започнах с 2 мг. Дали е добре или да увелича дозата още довечера. Принципно мисля да пия тази седмица по 2, другата да увелича на 2,5 и по-друга да стигна до 3... Дали е ок на тази схема? Ако не моля за препоръка Wink

# 417
elena_hristova - не бързай с покачването. По-добре през 3-4 дни с по 0,5 мг.

Подсещам те отново за важността от приемане на вит.Д и рибено масло и смяната на олиото със зехтин.

За всички с ревматоидни проблеми: тези дни чета доста за друго едно забравено лекарство с отличен ефект върху възпалителни процеси в ставите - така наречените протеолитични ензими. На българския пазар ге има в състава на препарати като Креон и Мезим форте, но са скъпи. По на сметка излиза Панкреатин на NOW foods.

Абсолютно безвредни, комбинират се със всичко.

Очаквайте още информация...

# 418
оооооо вит.Д и рибеното масло ги започнах веднага след първия ти отговор Wink
а за олиото.... аз почти не ям олио, основно зехтин и масло
благодаря ти за всичко!!!

# 419
здравейте,от тази вечер и аз започвам с ЛДН и ще Ви информирам при наличие на ефект(силно се надявам)

Общи условия

Активация на акаунт