Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 403
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Грешката е на Софи.Ако не беше спасила миската,Дачо щеше да остане....почти съм сигурна в това.

# 256
Чухте ли ги какво коментираха до сега?
Как можело тел.оператори да взимат 50% от парите за смс,явно не знаят че част от парите отиват и при Големия Брат Laughing
Много бяха възмутени .Емо каза ,че все едно взимат от залъка на децата и че господ връща.
Толкова ли са наивни да си мислят,че ББ няма да има печалба от предаването,че тези пари които са взели ,няма да се вземат от парите на децата Thinking
Не зная дали ви е направило впечатление, но в клипа е изписано: "...400 000 лв. ОТ вашите пари ще помогнат...", т.е. и 600 000 лв. (примерно) да бъдат събрани, за децата ще бъдат дадени цифром и словом 400 000 (четиристотин хиляди) лева.  Останалите пари кому ще помагат ... ще поживеем, ще видим.

Да само че като видим вече ще е късно. А снощи направо ми стана лошо като взеха водещите да размахват тия столевки. Айде айде !!! Чували сме за реквизит !!!
Впрочем ето на какво попаднах тия дни. Карикатурата е рисувана мисля 40-те години на миналия век и третира същия проблем т.е. някой използува нещастието на други хора за да събере някакви пари.
Нищо ново:
http://www.bidstrup.ru/images/comicses/0914.gif

п.п. Давам линк защото картинката е големичка и админите ще ми издърпат ушите.

# 257

И много нагло същество е тази Божидара!

Find_NEMO нищо ново под слънцето, схемата отдавна е измислена и доказано сработва  Mr. Green

# 258
  • в Tara
изпуснах снощи лайфа. и дебюта на камелия.
дали ги няма качени някъде?

# 259
изпуснах снощи лайфа. и дебюта на камелия. дали ги няма качени някъде?
                        Ако качат подобно нещо на някой сървър, мисля че сървъра ще падне от срам  hahaha.

Представям си как Камелия е питала след предаването 'Как бях', и и отговарят 'Супер, много добре'  Tired.

# 260
Хайде за чиниите - ОК, но за парфюма си е права..по-добре да се каже в очите, отколкото да се пуфти зад гърба...

Аз гледах съвсем малко от началото на Голямата уста и таз Камелия не ми хареса...много вика и не се държи естествено.... Crossing Arms

# 261
изпуснах снощи лайфа. и дебюта на камелия. дали ги няма качени някъде?
                        Ако качат подобно нещо на някой сървър, мисля че сървъра ще падне от срам  hahaha.

Представям си как Камелия е питала след предаването 'Как бях', и и отговарят 'Супер, много добре'  Tired.

http://www.vbox7.com/play:c9d3fca3

И аз паднах !!!   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 262
...таз Камелия не ми хареса...много вика и не се държи естествено...
                        'Охххх... аааааххххх.... охххх.... аххххх..... ъъъъъъъъъъъъ (облекчено)'... И само: 'Аз като жена', 'А пък аз като жена'... чак започнах да допускам, че е травестит  Tired... Антония с двете висши не натъртваше толкова... 'Интересувам се от Тодор като жена...', 'Да взема презервативи значи...', пък наколенките ще се въздържа да коментирам, че ще си изпрося бан вече... Не че ще има несъгласен мод с изказванията ми  Whistling.
                       И според мен се налага спешна смяна на водещата. Камелия да и направят някакво предаване в някоя забутана кабеларка, и задължително на запис, за да мога монтажистите да и изрязват въздишките и да и събират краката...

Ками, миличка, дано взимаш хонорар достатъчен да си наемеш и стилист. Тези хора са наистина много необходими. (особено в твоя случай).
                      Ох, много съм злобна май... Но ми направи впечатление, че Камито през три въздишки вмъкваше и 'четох по форумите...'  Twisted Evil...

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 10:53 от Виргиния

# 263
 Joy JoyДоста се посмях снощи

# 264
  Утре вечер в лайфа номинираните за спасяване ще играят латино танци.В момента извикаха Саша да тренира, трудно му тръгна, оплака се, че вчера е прекалил.Устата му направи кафенце да живне.

# 265
  • София
много ми падна в очите това същество Божидарка.По-елементарно довойче след Иванинчето не бях виждала

# 266
много е сладък саша!!!!  Софи много тъпо остави тримата най готини мъже/без  ицето / на номинации!  да беше оставила някой по-непопулярен.  За първи път в Биг брадър има готини мъже, които са по интересни от жените като цяло  WinkИзобщо не съм съгласна с теези бурни критики към Божидара. Никак не е елементарна. просто е непосредствена и шантава. Мен ме кефи, но ме дразни. Имам такива познати- диви сектанти.

# 267
  • София /Абсурдистан
много ми падна в очите това същество Божидарка.По-елементарно довойче след Иванинчето не бях виждала
Че и замаскирано злобно при това  Peace
А Камелия не е за изтрайване, грачи като гарга ooooh!

# 268
критики към Божидара. Никак не е елементарна. просто е непосредствена и шантава. . Имам такива познати- диви сектанти.

Ама тя сектантка ли е? Shocked
Не съм гледала всичко, та може да не съм разбрала  Crossing Arms

# 269
  • София
критики към Божидара. Никак не е елементарна. просто е непосредствена и шантава. . Имам такива познати- диви сектанти.

Ама тя сектантка ли е? Shocked
Не съм гледала всичко, та може да не съм разбрала  Crossing Arms
cotton4e   Joy
иначе си е злобарка малка!На лицето и е изписано,ама ще поживеем и ще видим.Тепърва започват да се показват.
Тя и Божидарката беше в началото хрисима,ама взе да си показва вампирските зъбки

Общи условия

Активация на акаунт