Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 399
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 270
Изгледах преди малко видеото със скандала м/у Божидара и Кристияна. Значи, не е нормално по цял ден да се рее из облаците и после парфюмът й пречел... Нагло, злобно и ненормално същество. Какъв ВИП е тя? Кой й каза, че ще е интересна на публиката?
Иначе снощи много се смях - не съм предполагала, че Софи ще е чак такава скица Mr. Green "Шъ ривъ!" Joy

# 271
  • София
Снощи и аз се забавлявах със Софка.Много е естествена и непринудена.Има какво да се учат от нея ВИП-овете.
Когато я питаха за Антония,защо я спасява,тя каза"Ми щото е мис България" и искам да ми краси къщата" Joy
Слава Бого не е такава интригантка.Вече съм и фен на Софка

# 272
Как може да кажете , че Диана Любенова е 80-ти набор или пък 76-ти??? Това е безумно. Към 39-40 годинша е.
Без да съдим по това, само да вметна, че в сериала играе майка на 20 годишна все пак. Плюс това добре се поддържа и си е слагала ботокс. Би трябвало да изглежда дори по-млада. Но каквото и да е, не може да се отрече че е много красива и магнетична.  На мен лично много ми харесва.

# 273
Изгледах преди малко видеото със скандала м/у Божидара и Кристияна. Значи, не е нормално по цял ден да се рее из облаците и после парфюмът й пречел... Нагло, злобно и ненормално същество. Какъв ВИП е тя? Кой й каза, че ще е интересна на публиката?

Възмутен съм !! Ако не друго-поне от уважение към нея и всичко, което е преживяла да си беше замълчала. Ако от парфюм ще умре какво ли става като пръдне ?! newsm78 Не вярвам от задника и да излиза аромат на Шанел 5 или Иррезистабъл. Пази боже сляпо да прогледа ooooh!

# 274
...Софи много тъпо остави тримата най готини мъже/без  ицето / на номинации!...
                       Тя си е хитруша, нищо чудно да се опитва да елиминира конкуренцията  Twisted Evil.
                       В момента Ивайла, Божидара и Део обсъждат новата миска... Вчера Ивайла, Мария и Гала са се опитали да дадат положителни насоки за гримирането на малката мис, а тя като настръхнала... за малко да ги изяде  Rolling Eyes.
                       И само защото има миризми, които не ни понасят не виждам защо да си мълчим. Да, има миризми, от които боли главата  Peace. Познавам доста хора, които ги боли глава дори от миризмата на влажни кърпички. Защо трябва да мълчи и да преглъща, вместо да и обясни, че не се трае?

# 275
Тя малко да вземе да се всуша в тези съвети относно гримирането,че като я видя с розово червило и сини сенки направо ми прималява Whistling

# 276
                      Мария разказва за състезанията. Много е интересно... 'Поглеждам към Валери, той винаги ми е виновен в такива моменти'   Twisted Evil...

# 277
  • Плевен
Какъв ли ще е тоз нов супер съвремен метод за уголемяване на бюст, че и Део и Ивайла се чудят и аз съм в чуденка - без силикон?? Явно съм доста невежа. Добре, че започнаха да се усещат съквартирантите за кроки.

# 278
Какъв ли ще е тоз нов супер съвремен метод за уголемяване на бюст, че и Део и Ивайла се чудят и аз съм в чуденка - без силикон?? Явно съм доста невежа. Добре, че започнаха да се усещат съквартирантите за кроки.
Не я слушайте тая, няма такъв  метод в България. Само устните ги пълнят с тъкан от дупето

# 279

Сутиен с 2 големи лупи ( нещо като очила ) през които циците изглеждат по-големи  Joy Joy Joy

за друго не се сещам  newsm78

# 280
  • Плевен
Тая миска май не се усеща, че е станала за смях пред цяла българия, а и нагла на всичкото отгоре. Според мен най- много пари ще се наберат, когато тази излезе на номинации. Тогава със сигурност хората ще си излеят яда с смс-и.

# 281

Сутиен с 2 големи лупи ( нещо като очила ) през които циците изглеждат по-големи  Joy Joy Joy

за друго не се сещам  newsm78
Каквото и да говори тия  2 портокaла са си чист силиконец. Ми лошо няма, ама защо лъже Naughty

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 13:21 от *Jeny*

# 282
# 283
  • Варна
На мен пък поне от това което съм гледала, новата мис България ми харесва. Казва си директно кое както е, не се лигави и прави на празноглава кукла. Много ми хареса как отряза Милен Цветков.  Peace Опитваше се да се гаври на техен гръб.
Стана ми много мъчно като не я избраха вчера в нито един отбор. Но накрая пак директно си каза "Някой мен да е питал какво искам". Милата някак изолирана все стои. Мисля, че не се харесва именно, защото е прекалено директна и малко й липсва дипломатичност  Thinking

/ Естествено мнението ми се базира изцяло на това което съм видяла по ТВ без да имам по-близки наблюдения /

# 284

Цитат от линка: Сигурно се питате каква е връзката между тези деца и VIP предаването? Връзката е много проста - парите. В реалити формата са влезли позьори, които парадират със своята благотворителност, плачат пред плазмени телевизори, които показват клипове с изоставени деца в домовете, имащи мечти да станат звезди. Наскоро вестник Уикенд съобщи колко точно е взел всеки един от "VIP" личностите, за да влязат в къщата, за да пият марково уиски, да се возят в лимузини ХАМЪР (знаете ли колко харчат тези коли), да се правят на циркаджии..... Най-страшното, е че обявените кампании от VIP Brother са толкова благотворителни, толкова жизнено важни, че НИКОЙ няма да усети ефекта от всичко това и не на последно място са изключително трудно проследими. Например децата в домовете за сираци имат нужда от нормална храна, дрехи, нормални условия на живот, книги, компютри и интернет, плащане на уроци за кандидат-студенти, стипендии за студенти и т.н. Все неща, от които те ще имат реална полза. Но това, което в най-добрия случай ще получат е уроци по солфеж и изключително скъпо пияно или други музикални инструменти ... все неща свързани с "деца таланти".

Нямам думи просто !!! Confused

Общи условия

Активация на акаунт