Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 390
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 300
Само на мен ли ми направи впечатление, че Любен Дилов не харесва Ивайла и Коши?

# 301
  • София
Божидара я намирам за простичка и взела се много насериозно.Много позиране при нея,чак ме дразни като я гледам.
А относно благотворителността им направо не ми се говори.Да ти се додрайфа. SickЧакам от тях поне един да си дари хонорара или част от него Crossing Arms Crossing Arms

# 302
Да бе, жал да ми станело... Не я ли чухте какво каза, когато Милко предложи тя да участва и тя каза - "Мен никой не ме е питал дали искам"... #Crazy

Аха !! Значи първо са А питали дали иска да е Мис-ка  Thinking А бе сичко ще си каже ...  Wink

Не, не я е питал никой дали иска да играе...

# 303
Що, какво е коментирал Rolling Eyes

# 304
Че и двамата ще получат каквото заслужават

# 305
  • София
В какъв смисъл ще си го получат? Rolling Eyes

# 306
Че и двамата ще получат каквото заслужават

Каза го, за да излезне от ситуация, в която става въпрос за лични отношения на други хора  ...  Peace ... мисля...

# 307
  • тъгата в мен
По повод благотворителността...Някой да сметна само по колко бирички се изпразват на ден(кутийки,разбира се,щото "ние" от бутилка не пием...)

# 308
Жалко за горките дечица  Sad

# 309
По повод благотворителността...Някой да сметна само по колко бирички се изпразват на ден(кутийки,разбира се,щото "ние" от бутилка не пием...)
Само Тошето пие по около 23. 690 за месец Mr. Green

# 310

Повечето неща които пият и си хапват са гратис от спонсори на предаването, т.е реклама на Каменица, Пещерска гроздова и т.н

# 311
Само Тошето пие по около 23. 690 за месец Mr. Green
Нали се сещаш,че това е реклама на каменица?

# 312
  • Луната ни пази

Повечето неща които пият и си хапват са гратис от спонсори на предаването, т.е реклама на Каменица, Пещерска гроздова и т.н
Ами тези спонсори да ги бяха дарили директно на децата, които имат нужда от това, ДЙЕСТВИТЕЛНА  нужда, или на болните от рак или на каквато кауза си изберат. Да, ама така хем безплатна реклама, хем сме благотворителни, нали!? А тези вътре си пият и плюскат и пак чисти като сълзи. А Гала всяка сутрин се оплаква колко изморена и недоспала била, ама нали е за доброто дело....

# 313
Гала и недоспала  Joy друг път вчера цял ден я даваха само да спи

# 314
ох две седмици след започване на шоуто все още се коментира какво пили и какво яли виповете и защо това не отива за благотворителност. как не ви омръзна...вие не ядете ли? не пиете ли?

Общи условия

Активация на акаунт