Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 373
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 330
ох две седмици след започване на шоуто все още се коментира какво пили и какво яли виповете и защо това не отива за благотворителност. как не ви омръзна...вие не ядете ли? не пиете ли?

О, ядат и пият. Аз вече ги питах, защо пият фреш в някое кафе, а не мин. вода, защо ядат пържоли, а не сух хляб, защо пият вино, а не бира Ариана - а разликата не дават за децата? Нали обвиняват ВИП-овете в същото - защо пият Каменица от кутия, а не Ариана от бутилка, защо, защо... защо Каменица изобщо прави реклама, а не дарява ВСИКО за благотворителност - аз не знам тия филми в коя страна са ги гледали? Ако си бяха спестили този сезон искам да ви кажа, че щяха да дадат много по-големи хонорари /тука се тиражират твърдо 1,5 мнл. за хонорари - нищо, че те говореха условно, ако са дали толкова - защото така пишело в жълтата преса - и съберат 3 млн. пак ли хората ще са недоволни - но тук продължава да се твърди, аз чух, аз слушах...как и да е/, да гледаме някои по-неизвестни, за децата да не се съберат и 1 стотинка и каквото дойде -директно в джоба. Тогава нямаше да има такива полемики за хора, които са изложили личния си живот на показ, циркосват се /буквално/ по прайм тайма, за да съберат пари - а вярвам, че съберат повече, от хонорарите им.  Peace

Може би има разточителство в бюджета, така е - обаче това е шоу, не трябва да очакваме, че на 100% ще е за благотворителност. Но колкото толкова - никой не е длъжен да иззема функциите на държавата.

# 331
  • София
Гледах анонс за довечера- скандали имало някакви newsm78
Някой, от тези които гледа на живо, да знае за какво става въпрос?

# 332

Може би има разточителство в бюджета, така е - обаче това е шоу, не трябва да очакваме, че на 100% ще е за благотворителност. Но колкото толкова - никой не е длъжен да иззема функциите на държавата.

Ами то пък ако няма шоу, малко хора ще ги гледат и оттам ще има по-малко приходи от СМС-и. Grinning Все е някакъв кяр, отколкото никакви средства за благотворителност. Simple Smile Само не трябва да прекаляват с парадирането и да изкарват накрая виповете герои, защото ще е тъпо, при положене, че наистина им се плаща и отгоре на това си правят реклама. Mr. Green

# 333
Трейси, браво! Много добре казано  Heart Eyes

# 334
За скандалите си мисля,че ще е някаква мисия,не може изведнъж всеки да обижда другия,пък ще видим де  smile3508   

# 335
Много пишете момичета. Simple Smile Обаче аз Ви изчетох. Laughing

Снощи се смях със сълзи.

# 336

Ами то пък ако няма шоу, малко хора ще ги гледат и оттам ще има по-малко приходи от СМС-и. Grinning Все е някакъв кяр, отколкото никакви средства за благотворителност. Simple Smile Само не трябва да прекаляват с парадирането и да изкарват накрая виповете герои, защото ще е тъпо, при положене, че наистина им се плаща и отгоре на това си правят реклама. Mr. Green

А за това виж мога да застана на 100%.

Но не е редено да търсим под вола теле за всичко. Тука наскачаха някакви хора с конкретни примери - ето на това дете толкова му трябва, на това толкова - много е тъжно за тези дечица, но това шоу не може да помогне на всички. За тези деца отговор трябва да се търси от държавата. Защото, ако не са останали средства за школи за таланти, и ВБ ги дарява сега /все пак не сме суперсилна икономика/, то къде са парите за лечение на тези деца? ВИП-овете в къщата ли са виновни, че няма пари в касата за лечението им? Защото точно така излиза - а те помагат - едва ли им е за първи път. А в благотворителността, много често се търси и реклама - но въпреки това е помощ. Не забравяйте, че продуцентите разчитат основно на пари от реклама - а сега има рейтинг, има и реклами.

Друг каза - ама защо не са занесли храната на децата /а тези в къщата да ядат хляб, както вие правите, дарявайки останалото?/ - аз да ви кажа много фирми пращат постоянно на домовете и плодове, и тяхно собствено производство и пр. Но понеже не е излязло по новините, вие не знаете - е къде е противоречието сега? От една страна- тия защо парадират и се рекламират така с тая благотворителност, от друга страна - аз не съм видял/а еди коя си фирма по телевизията да дарява на дом - значи не дарява.

А четох и за Каменица - какво, на децата бира ли да им занесат? Аз предпочитам Тошко да изпие 10 каси и да спечели пари, равняващи се на 50 каси примерно  Peace

# 337
  • Абсурдистан
ох две седмици след започване на шоуто все още се коментира какво пили и какво яли виповете и защо това не отива за благотворителност. как не ви омръзна...вие не ядете ли? не пиете ли?

О, ядат и пият. Аз вече ги питах, защо пият фреш в някое кафе, а не мин. вода, защо ядат пържоли, а не сух хляб, защо пият вино, а не бира Ариана - а разликата не дават за децата? Нали обвиняват ВИП-овете в същото - защо пият Каменица от кутия, а не Ариана от бутилка, защо, защо... защо Каменица изобщо прави реклама, а не дарява ВСИКО за благотворителност - аз не знам тия филми в коя страна са ги гледали? Ако си бяха спестили този сезон искам да ви кажа, че щяха да дадат много по-големи хонорари /тука се тиражират твърдо 1,5 мнл. за хонорари - нищо, че те говореха условно, ако са дали толкова - защото така пишело в жълтата преса - и съберат 3 млн. пак ли хората ще са недоволни - но тук продължава да се твърди, аз чух, аз слушах...как и да е/, да гледаме някои по-неизвестни, за децата да не се съберат и 1 стотинка и каквото дойде -директно в джоба. Тогава нямаше да има такива полемики за хора, които са изложили личния си живот на показ, циркосват се /буквално/ по прайм тайма, за да съберат пари - а вярвам, че съберат повече, от хонорарите им.  Peace

Аз, когато отида в кафето и пия фреш си го плащам.
А не ми плащат на мен за това, че пия фреш.

А те хем пият фреш на аванта,
хем и им плащаме затова, че пият фреша безплатно

# 338

Аз, когато отида в кафето и пия фреш си го плащам.
А не ми плащат на мен за това, че пия фреш.

А те хем пият фреш на аванта,
хем и им плащаме затова, че пият фреша безплатно

А така - те са си изкарали парите и искат да пият фреш - плащат си го, а не да пият вечно мин. вода и да даряват всичко, защото обществото смята така. /за пример - Тази колко е дарила, а какви пари има и т.н.?/.

Те тоя фреш не го пият безплатно - на клоуните им плащат за номерата в цирка. На певиците им плащат да пеят - ето на тях им е заплатено да си вършат работата, но те не се ограничават с взимането на "заплатата" си и край - ами тези неща които получават като "бонуси" /а именно парите от СМС, мисии и т.н./ - те вкарват къде - в джоба си, за да пият фреш като теб и мен, плащайки си го, или в касичката за благотворителност? Хвана ли основната разлика - не мисля, че го обясних много разбираемо, но мисля че ме разбра  Peace

# 339
  • Абсурдистан
А така - те са си изкарали парите и искат да пият фреш - плащат си го, а не да пият вечно мин. вода и да даряват всичко, защото обществото смята така. /за пример - Тази колко е дарила, а какви пари има и т.н.?/.

Те тоя фреш не го пият безплатно - на клоуните им плащат за номерата в цирка. На певиците им плащат да пеят - ето на тях им е заплатено да си вършат работата, но те не се ограничават с взимането на "заплатата" си и край - ами тези неща които получават като "бонуси" /а именно парите от СМС, мисии и т.н./ - те вкарват къде - в джоба си, за да пият фреш като теб и мен, плащайки си го, или в касичката за благотворителност? Хвана ли основната разлика - не мисля, че го обясних много разбираемо, но мисля че ме разбра  Peace

Такааа
При тях се пада двойно плащане
Щото на клоуните първо им плащат, пък после те с тези пари си купуват фреш.

А на тях хем са им платили, хем пък и безплатно ги хранят и то не с какво да е.
Те не са си го платили от парите, дето са им дали за клоунстване.

Сигурна съм, че ме разбираш,
просто го увърташ.

Да не зачекваме аспекта за рекламата.
Щото доста от тях си имат нужда от такава.

# 340
Не видяхте ли , че миската без грим изглежда много добре, много по-добре от всички други в къщата?И сравнена с всички други дами вътре тя най - хваща окото!

# 341
  • Абсурдистан
Не видяхте ли , че миската без грим изглежда много добре, много по-добре от всички други в къщата?И сравнена с всички други дами вътре тя най - хваща окото!

Joy
Сигурно говориш за друга къща с друга миска
Щото в тази на ББ такова нещо не се вижда

# 342
                        Изгоните ли Дачо - гоните и Софи  Rolling Eyes.

# 343

Дааа... миската е в пъти по-хубава без грим Peace Peace

# 344
  • в резерват

Shocked

затова ли се регистрира в БГ- Мама  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт