С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 632
  • 546
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug
 Днес се събудих със страхотно настроение макар че вчера не беше много успешен ден (бебка ми пъхнала телефона в пералнята и го изпрах -трябва да ходя на пазар)
 Имаме си мацки които днес правят годинка с нас-MAZNISLAVA.  :bouquet:SMILEYS  :bouquet:TAN4ETO83  bouquet-браво на вас Hug
 ФЕЕЛГОД-честита и на теб 6 месечинка  bouquet
 MIMENSITA-супер си с тези кафенца сутрин  bouquet
 Целувки на всички   bouquet

# 181
ДОРОМ привет  bouquetОт преден пост на една от дюкянките беше се изказала много точно и ясно за триците,че те са като рибарска мрежа улавят калориите затова е добре да се ядът сутрин!А и др много важно е че добре насищат и те държът сита не си мислиш за ядене и споко си изкарваш до обяд.Аз на работа съм от вчера но си приготвих от къщи един омлет от 2 яйца извара и малко шунка,не ме притеснява това че другите си хапват разни вкусутийки а аз като гаврошче си нося храната от къщи днес например съм си приготвила в кутийката дюкянскот желирано кремче PeaceЗа всичко се намира лесното само желание човек да има Peace Успех ти пожелавам и лек ден  bouquet

# 182
ДОРОМ ,важни са триците ,защото улавят излишните калории,но не бива да се прекалява ,защото са калорични явно.
За работа предварително си правя от вечерта пакет с нещо удобно за пренасяне/паржола пилешка,кюфте телешко ,1 кис.мляко и трици/Планирай си предварително.
Вече ви моля за подритвания ,защото днес 9 ден няма мърдане на кантара. Praynig

# 183
mausbeni,моля те дай ми линк за тази тема за котките.Аз обожавам котки.Имам 2 прекрасни в къщи.Благодаря предварително.

# 184
Добро утро и от мен  Hug
Рядко се разписвам но,работата и децата изпълват цялото ми време

Бърз доклад,след кратката почивка от 3-та се връщам много мотивирана и с пълни сили във втора,че тия 3.500кг дето ми остават
ме ядосват искам по-скоро да ги сборя и да се кротвам вече че.....
Както и да е, кантара показа 72.600 тая сутрин целта е 69  Laughing

feelgood -честита ти месечинка бързи и трайни резултати Wink

АА и да се похваля купих си още една рокличка фръц Joy(нали са ми мания от както отслабнах)

# 185
  • В голямото море...Живот
Еманоелита,Есен  Hug благодаря за разяснението.
Мен не ме притеснява носете на храна,а възможността за ядене.Нали диетата е да се яде колкото и по колкото ми е кеф  newsm78 А на мен за 8 часа ще ми се връзва само 1 ядене/и глад съответно/.Притеснявам се да не ме избие на нещо  Blush
А как стои въпроса с пшеничените трици?След като съм си взела дозата от овесени мога ли да ям и пшеничени?
Аз по принцип тук нямам проблем с редовното ходене до ВЦто/поне 3 пъти на ден  Mr. Green/Да не се получи сега някакъв лавинообразен ефект  Whistling

# 186
Извинете ,не знам къде да питам ?! Свинските  варени краченца влизат ли в ударният режим ?!
Много благодаря !

# 187
  • Пловдив
Свинското месо не влиза изобщо в първите две фази.

# 188
Извинете ,не знам къде да питам ?! Свинските  варени краченца влизат ли в ударният режим ?!
Много благодаря !
НЕ! Свинкото не влиза нито в 1-ия, нито във 2-ия етап на режима. Прочети пак първата страничка от темата и виж кое е позволено, останалото  е забранено.

# 189
ДОРОМ ,не може ли сутринта да откраднеш 5 мин за няколко лъжици мляко с трици , на обяд и на крак може да унищожиш 1 пил.паржола например.През останалото време вода ,чай а вечерята в къщи.Трябва да си направиш режим според ритъма ти на работа.Не може да няма начин,ще го измислиш,успех!

# 190
ДОРОМ мила имаш 3сл трици на ден както си прецениш си ги раздели за деня както е писано овесените са препоръчителни аз си ги правя съотношени2/1 сега съм си ги разтворила в малко водичка около 250г и една сл извара и си ги хапвам.Обядвам към 14часа днес ще прченце пилешко около да речем 150г и най късно към 17 ще вечерям днес със кремчето.но на мен това ми е достатъчно като количество.Всеки хапва колкото има нужда да се чуства сит ако имав нужда от повечко храна хапвай но само режимните и според мен не е добре да се прекалява и с количеството Wink

# 191
  • Пловдив
Еманоелита, колко ядеш? Че това което го пишеш тук ми изглежда крайно недостатъчно  Thinking

# 192

wavey bye
Честита месечинка на патеричка на Целувчицата   Heart Eyes Hug
chernokoska мисля, че кафето не е проблем. Плюс това канелата е много полезна за горенето на мазнините (бях чела някъде).
Desert^Rose останала съм с впечатлението, че тук има неписано правило много много да не се признават прегрешенията, въпреки че някой изревава от време на време. Обаче ако видиш ГГЗ да знаеш, че за това иде реч.
mimensita дай да те пипна за късмет, дано и моето кантарче помръдне...
Тони Ами.. освен да си носим кръста.. друго не знам.
Bora82 откога чакам тигани аз..
...и между другото, просветете ме, моля ви, какви са тия съдове за мъфини ? newsm78
Михи, най-накрая, браво Simple Smile
Сега като чета, се сетих, че исках да споделя за киселото мляко- аз най-много обичам ХАНСКО и РОСА (като тяя), но за съжаление в магазина, до работата ми няма  #Cussing out
ДОРОМ защо не си правиш супички и не ги пасираш- слагаш ги в едно непрозрачно шише и все едно пиеш течности?
 Hug Hug Hug за всички

# 193
  • София
Добро ви утро!

Много благодаря !

Joy Joy Joy и варените уши влизат, ама не трябва да се прекалява с тях, щото се изостря до крайност слуха  Wink  Mr. Green

Embarassed изФинявам се, ама от вътре ме напря ....

Светлат, стягай се, че ще ходим на пазар за панталони ....  Hug

Мерито, браво!   bouquet

Тонито27,  ritnik  Heart Eyes

Весито5,  Hug

Оффффф,  newsm78 и друго исках да напиша......, ама забравих ...  Embarassed

# 194
Вещи мерси за вниманието  bouquetНа мен това ми е достатъчно чуствам се сита и ми е леко на ден си хапвам 150г месо 1 кофичка кисело мляко култура на айрян пия си го за през деня задължително триците и до 3яйца на ден в различни варианти.вода много до 2л течности без кола и степчета пия айрян чай и кафе.още веднъж благодаря ти за всичко  Hugпожелавам ти лек и усмихнат ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт