С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 635
  • 546
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро сладурки  Hug
Тази сутрин се събудих с -1кг и -  сантиметра от коремче и ханш  newsm44
Желая ви лек и слабеещ ден  newsm10

# 166
Здравейте, сладури!
Да се похваляяяя Simple Smile след огромния плюс от солената риба в събота, днес имам огромен минус от 1,5кг  Shocked Shocked и вече официално съм в клуба на шестичките!!!
Гушкам ви всичките!
Мименситке, аз като ти разправям, че имаш голям напредък, ти не вярваш, виж, че мъжете залитат вече по тебе  Naughty  Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet от мен за вас и да не изброявам по именно, че не искам никой да изпусна!!!

# 167
Добро утро  Hug 

Росчо, мила къде се изгуби, защо не пишеш, няма как да те забравим  Hug  Hug  Hug

А сега запретвам ръкави и започвам да дърпам към пейката на петичките двете сладурки Светлат Hug и ммШуши  Hug ... Петички, сместете се малко, има място за всички  Peace , да направим местенце и за тези момичета...  newsm26
Lucie  Heart Eyes  Hug , казвам .... ДА, ДА, ДА!  newsm18 Поне такива планове си правя, дано само черна котка да не ми мине път, че като сме в БГ програмата е много натоварена... Откога се глася и аз за среща, дано, дано...  fingerscrossed Lucie, моля те само не ме плаши с някакви "подобаващи посрещания", че ще избягам...  Blush
Гушки за всички  Hug  Hug  Hug  Hug

Благодаря за дърпането, но явно двете сме много за една и съща пейка, отстъпих мястото на Шуши, аз ще се пробвам пак утре  Hug 
Взимам си от твоите гушки  Hug
Значи за срещата на 4 Април в Дивака си говорим, нали? На всяка цена трябва да съм там, ако дойдеш  Hug   Hug  Hug

СВЕТЛАТ - хубавелке, ако не помогне дъпрането, викай да помагаме с ритници, баш че ще потеглиш;
Хубавелка?  Heart Eyes  Не беше достатъчно дърпането, почвайте ритниците   Hug  Hug  Hug

Мименсита - Честито минусче   bouquet

Тонито - какво стана с теб, какви са тези плюсове  Hug  Hug  Hug

Фарфалина - помним те, успех с новата цел   bouquet

Слабе, като дочиташ довечера земи фърли един тупаник, че твойте много помагат  Hug

МиркаHug  кажи на Слабето и теб да натупа  Hug

Викито - страшно ти се радвам  Hug 

# 168
Bora-знам мила,отивам на водопой!Благодаря! Hug
Smileys-благодаря,че си направи труда да ми отговориш,като една предстояща третофазничка,си задавам доста въпроси,че шубето е голям страх! Heart Eyes

# 169
Добро утро!
Лелеееееееееее  ooooh! колко сте писали само.
Аз съм все на същото положение. Огромния + си стои и не мърда. Реших да направя още едно редуване 5П/5ПЗ и после минавам на схемата 4П/3ПЗ. Надявам се, че ще се раздвижат нещата и ще се преборя с последните няколко килограма. Тъкмо ще имам и по-малко дни на ПЗ, че явно много качвам от зеленчуците, а не ги ям в големи количества.

Мили ВАРНЕНКИ, zorita-zoraide е в града до петък и има огромно желание да си направим една среща. Ако има желаещи, пишете ми на лични, да организираме нещо утре или в четвъртък вечер.

Сега се връщам да ви чета и после пак ще пиша!  Hug

# 170
Добро утро сладички момичета и момче Hug Hug
  mimensita              -Няма по-хубаво кафе от твоето Благодаря ти мила Мименситка           Биеш ме в грамажа браво  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Днес съм -300гр Нямаше да го споменавам, но ми ПИСНА да пиша само ,че задържам и не свалям. Вярно ,че - 300г си е едно нищо ,но все пак е  минус не  Hugе + Grinning Grinning
ВИКИТО           тИ СИ НАША ГОРДОСТ  Hug
 Дария*               --Радвам се с теб  bouquet  bouquet  ZLATNA              и с теб. И на всички с минусчета браво.
mirka75 Няма те липсваш в темата желая ти лек и хубав ден.
 Bora82             Добре дошла радвам се, че пак си с нас. Тръгнахме заедно, а ти се загуби спря да пишеш. Благодаря за рецептата ще я пробвам.И пиши ще те следя. Лек ден.
Сега пожелавам на всички много хубав и отслабваш ден. Аз трябва да тичам на работа . Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
До после  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 171
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug
Златна, то така става , неусетно, щом си в компания. Добре, че не са те изплашили от другите теми преди да се осмелиш да дойдеш при нас. Това се отнася за всички де, понякога като гледам какви легенди се носят за нас из форума направо се чудя как новите идват насам  Laughing

# 172
Цитат
Мирка -    кажи на Слабето и теб да натупа 
Слабе-натупай ма,молим ти съ от сърце ... и ма наритайте,абее всичко там дето се сещате  Hug
Светлат  Hug  Heart Eyes
mihi69 -тука съм  Heart Eyes ей ма на  Hug ама пусто време ... и Честит минус - браво! Виждаш ли - чакането си заслужава,щом си режимна   bouquet
Цитат
Мили ВАРНЕНКИ, zorita-zoraide е в града до петък и има огромно желание да си направим една среща. Ако има желаещи, пишете ми на лични, да организираме нещо утре или в четвъртък вечер
Завижд  Blush  Hug  Hug
Цитат
понякога като гледам какви легенди се носят за нас из форума направо се чудя как новите идват насам 
Вещи - вчера вечерта поразгледах тук там из форума - ама вярно, легенди ... ами тъй ,то - убави сме,пък сме и умни и затуй така се получава  Crazy  Hug

# 173
     Здрасти,банда!
  ФЕЕЛГООД,сладурка!Честити ти 6 месеца с чичко Дюкан и с нас!Невероятно излъчване и визия/ама аз си те знам,деее.../
  ФАРФАЛИНА,радвам се да те "видя"!Дай Боже,по-бързо и безболезнено да свалиш,колкото ти е нужно!
  НИАЛА,не се коси!Ще ги смъкнеш тези 2 килца без да се усетиш.Пиши по-често в темата...
  НАРЦИСА,браво,миличка.Само така...Успех и късмет!
   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugКрикри,Лабело,Марчелка,Дари,Танчето,Айнур,Луси,Гулбенур,СлаБе,
Нелсънче,Катеджин,Коте,Музичка
  bouquet  bouquet  bouquet

# 174
Тони, ти за бой си плачеш, а? А? Ще си плащаш, дет викат едни по-умни...

Така е мила...като си много време на режима и ако се изпречи нещо в живота ти и поддаваш от време на време!

Славенце  Heart Eyes ЩЪ изплющЪ  Hug

svetlat   Heart Eyes Тук си бях слънце,ама не пишех...а инъче пийнах няколко пъти  и от 1 месец си варирам с килцата.

Абе де е Котетооооооо  newsm78

# 175
А, аз да ви питам,РАВНИ ИЛИ С ВРЪХ СА ВИ С.ЛЪЖ. С ТРИЦИ?
Защото аз ги правя с връх и сега изведнъж се сепнах дали не съм в грешка Simple Smile

# 176
Добро утро, да ви споделя вчера какво кисело мляко си купих-БОР ЧВОР 0/1% И НА КАПАЧКАТА МУ Е КАЦНАЛА ЕДНА ДЕКОРАТИВНА КАЛИНКА,но на вкус е ....абе най добро си е РОСА или ХАНСКО за мен разбира се..... Laughing
Приятен ден и много ----кг днес

# 177
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Всички говорите за тези 3 с.л. овесени трици  newsm78 Защо е толкова важно да са само 3?И какво значи по възможност до обяд - само това да се яде до обяд ли?
Как решавате проблема с храненията на работа?
Аз работя на бензиностанция с  право само на 15 мин почивка/7,5н на смяна/.Така времето за ядене ми се ограничава много  newsm78

# 178
Здравейте и от мен  Hug
feelgood - честита ти половин годишнинка   bouquet. Постигнала си страхотни резултати. С дъщеричката ти изглеждате като сестри. Отново поздравления и само успехи в бъдеще  Hug
tonito27 - постигнала си невероятни резултати  bouquet, но какви са тези прегрешения. Благодарение на твоите снимки съм една от вас.
Много   Hug на всички и не се изкушавайте с нережимности

# 179
  • София
tonito27- котака е голям сладур,да знаеш че има тема за любители на котки,много ще ти се радват там.

Общи условия

Активация на акаунт