С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 677
  • 546
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро  Hug Тони и аз съм с +, но моето е заради ГГЗ.
Поздрав за всички дами в този форум

# 151
  • София
Добро утро!  Hug
Мименсита  bouquet мерси за кафенцето и честито минусче!
Тони bouquet плюсът е доста голям, но ти можеш бързо да го преодолееш Hug Hug
ДОРОМ  bouquet за 15 килца трябват 5 дни първоначални. Не мисля, че е необходимо повече, но зависи как се чувстваш и по колко сваляш. Но максимум - 6 дни е моят съвет. Колкото до болките в ставите... не мога да кажа, ако са от тежестта на тялото-ще се повлияят, но ако причината е друга- може би е необходимо лекар да каже. Аз си имам болка в лакета, от обездвижване-т.н.епикондилит, не вярвам, че отслабвайки ще спре да е подут и да ме боли. Но... всичко е възможно  Sunglasses
Feelgood, разгледах снимките! Страхотна си! bouquet
YuNI  Hug можеш да ги почваш още от първа фаза триците. Само не превишавай дневната доза - 3 суп. лъж. Аз си позволявам 2 овесени и 1 пшенични /при мен няма подуване и дискомфорт от пшеничните/
Милички, аз си стигнах лентичката и най-после имам такъв минус, че да я мръдна! Много съм хепи! newsm44
Пожелавам на всички един прекрасен ден, много положителен, слънчев и лек! Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 07:45 от Snow4eva

# 152
Добро утро  Heart Eyes

Днес съм +3кг  Cry Ама така е,сега ше си ближа раните  #2gunfire

Хубав ден    bouquet

Оха, направо ме плашите, защо така се качват?

Не се пУаши  Mr. Green Пих алкохол 3 пъти и сега варирам яко,днес съм на едни килограми утре на други.

Тониии, егати мацката си станала, бравоооо!

Още не съм....ама ще стана  Mr. Green  Heart Eyes

Snow4eva  Heart Eyes Надявам се да е временен,утре да го няма,ама само се надявам  Mr. Green Бе и постоянни да са,ще ги стопя     bouquet

Петинка  Heart Eyes То и мойто е от ГГЗ,ама в течно състояние  Mr. Green

# 153
  • Варна
Фарфалина - браво момиче! Супер визиа! Много отдавна не си влизала в форума. Но си бла стриктна. Браво! newsm51 Пусни малко снимки.

Фиилгуд - браво, мила! Много си фотогенична - направо манекенка. newsm10

А за Смаилис - какво да кажа - нямам думи! Успешна трета!  newsm51

за да не е спам - режимна съм, но не мърдам. Добре, че алкохола не ме е изкушавал никога. Нарушавам само с малко сладкоEmbarassed

# 154
Добро утро и от мен  Hug.След 5 дни ПЗ  нищо,но сега съм 3 ден П и имам още един кг минус.Пожелавам ви лек и многоотслабващ ден   bouquet

# 155
Първо добро утро в новата тема Simple Smile

Вещи благодаря ти и аз за нея Simple Smile

Записвам се на 11-та стр.,за което съм много щастлива,защото това са желаните килограми за сваляне,макар калкулатора на Дюкан да ми показва по малко Simple Smile

Лек и отслабващ ден на всички Hug

Връщам се да ви чета Laughing

# 156
  bouquetДобро утро на всички HugВчера ми беше първият работен ден след отпуска натоварването е голямо там работата ми е тежка физически доста динамична,резултата е -1кг Peaceа и комплиментите които получих за това колко мн съм отслабнала бяха като музика за моите уши Laughing.линийката няма да променям искам 2 дена да задържа сваленото кг и тогава ще е мръдна да не се окажа плаващо.GARDENIQ Heart Eyesблагодаря ти мила за подкрепата много мотивиращо ми действа Hug
mimensita Heart Eyesмерси мила за поканата  bouquetЗа риба ходим редовно мъжа ми е запален рибар,той е модератор в един  бг форум за риба ходим на национални срещи с рибари от цяла бг изживяването е невероятно:hug:събирама се над100човека и купона е на макс Peace.Искам ми се и тук с вас да се събираме знам колко е вълнуващо много ще се радвам да съм и с вас защото всички са невероятно лъчезарни и позитивни хора  bouquet  bouquet  bouquetЛек усмихнат ден и само - на кантара и + в емоциите

# 157
Добро утро!

Днес съм нещастна,имам +500 гр,ама така е,вчера ме беше обхванал някакъв световен глад,изядох такива количества храна,че се уплаших от себе си,сигурно  от ПМС-а!
Ще се взема в ръце,че съм си дала срок до края на тази тема да махна 2 кила!Мечтиии....

Усмихнат ден на всички! Hug

# 158
  • Благоевград
Мименситка, мерси за кафенцето и поздравелния за 500 грамчета! Айде, утре още толкоз  Grinning
Тони, ти за бой си плачеш, а? А? Ще си плащаш, дет викат едни по-умни...
Иги, те и без това вече не са модерни голите пъпчета  Wink Снимката ти е страхотна, а и браво за допълнителните 3 надолу  Peace

Аааа, Петинка, май те очаква налагане с тигани и тебе Mr. Green

за да не е спам - режимна съм, но не мърдам. Добре, че алкохола не ме е изкушавал никога. Нарушавам само с малко сладкоEmbarassed

Ма, как си режимна, бе мила, като съгрешаваш със сладко - няма малко, няма много! Съгрешава ли човек, ей това се получава - поредно доказателство - ама не се чуди поне - това си е обяснението за задържането!!!
Поне за сладкото са ги измислили толкоз много рецепти - прави си от тях, страхотни са и си е решение на въпроса!

Няла, днес повечко водичка и трябва да си отидат  Peace

Вчера коментирахте за кексчета - та да споделя и мойте любими
6 с.л. трици
3 яйца
1 бакпулвер
100 г прясно мляко
200 г извара
2 с.л. течен подсладител
Разпределям количеството в съд за мъфини и ми излизат 12 малки вкусотийки. Пека на вентилатор на 200 градуса за около 30 мин. И си ги подслаждам за 3-4 дни

Хайде, хубав и отслабващ ден от мен, че се поулях  Hug

# 159
  • софия
Добро утро!Да се обядя,че мърдам. Mr. Green
И да нацелувам и наритам Месоядната гад,че се завърна! Heart EyesЩе дочитам довечера,че и на работа трябва да тръгвам.

# 160
  • Germany
Добро утро и от мен!
И аз се записвам на 11 стр., защото и моите кг. са 11. Веднъж се провалих на 2 етап, надявам се този път да успея, много съм амбицирана. Имам питане, сигурно е банално за вас, но аз не намерих отговор. Днес си направих хляб ала Деси Г, получи се много вкусен и сполучлив. Аз го направих с 9 лъжици овесени трици. Значи трябва да го разделя на 3 дни, нали? В този случай приемат ли се допълнително още 3 лъжици овесени трици с мляко или тези в хляба са напълно достатъчни  newsm78? Благодаря на всички за отговорите предварително. Ще се включвам, защото имам нужда от подкрепа, много съм лакома  Joy, само като гледам албумчето и ми идва настроение. Хубав и усмихнат ден.

# 161
Ехааааааааа изчетох ви Simple Smile

Ей,как ви се радвам на всички,толкова много ме нахъсвате значи Laughing , затова явно ви изчитам на един дъх.

# 162
  • Благоевград
Ковачева, да - за 3 дни си го раздели! И това са ти триците за деня - не се приемат допълнително! И успех този път - без провали повече  Peace

# 163
kovatcheva - раздели си хляба на 3,сиреч за 3 дни и не приемай повече трици - ограничението е 3 с.л. на ден,независимо под каква форма - хляб,баничка,кекс,тутманик,каша...
Та добрутро и от мен! За протокола - нищо ново... кантаря не мърда  Crossing Arms пфу... няма начин ... ще се трае...
Сега  Hug и Heart Eyes на всички - взимайте си ,а аз да тичам ,че време не остана  Mr. Green Усмихнат и минусов ден на всички
ЕДИТ- еййй,мноу сте бързи,бре пак сте ма изпреварили  Wink
Петинка - мерси за поздрава
Мименсита-благодаря за кифето,а и честит минус - явно неприличните предложения,макар и само предложения,си дават отражение  Wink пак с таквиз да са поФалиш  Heart Eyes
Кали08-специално за теб  Hug ... жива съм и аз още ... мърдам и гледам да съм режимна  Heart Eyes
Викито-ха честит ти минус и умната  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 08:56 от mirka75

# 164
  • Ботевград
Добро утро   Hug
Да се похваля в темичката, вече имам видима разлика, а съм свалила само 5 килограма   newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
За кратко време, без много усилия и благодарение на Вашата подкрепа  newsm51
Продължавам смело напред  newsm81

Общи условия

Активация на акаунт