С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 689
  • 546
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер, мили дами!  Не съм чела от снощи и ехее нова темичка, та сега да видите 1час дочитане на старата и новата хиихх. Охх, и един коментар събуди една лека тревога в мен. Става дума за кафето.. количеството му смята ли се за прегрешение - на ден пия по 3-4 кафета с мноооого кафе (2-3 лъжиси с голяяям връх+1 лъжица също с връх канела)... става невероятно готино и наистина прекалявам с количеството... Дали може да се отрази на свалянето? Тъй като нямах кантар към 20 дни и вдругиден ще се меря... направо се притесних с това кафе да не съм напакостила на иначе толкова стриктно-спазвания ми режим ....  smile3511 smile3515 smile3511 smile3515

# 136
           ЗДРАФЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, честита ни нова темичка!
           ВЕЩИ, кой каза, че за тебе нищо, нали знаеш, че си ми слабост (подмаз, подмаз - ей сега много съжалявам, че не мога да постна ДОФТУРА), МЧИ ТО СЕ РАЗБИРА, че първо тебИ съм видяла и после всички останали! Във всеки случай гризна ме завист, че отсъствах, нали знаеш каква купонджйка съм! Благодаря за новата темичка, пчеличке! Hug Hug Hug
          МИМЕНСИТКА - благодаря за кафенцето и умната, щот както са започнали да те задяват от сега, като  смъкнеш още някой и друго кило, ще те отмъкне някой   мераклия! (де такъв късмет) Кажи на твоичкия да оди да си купи пушка! Хихи!
          МИХИ - бързо - град, телефон, факс, адрес, вход - всичко точно и приготвяй масата с тия вкусотийки, хващам първият възможен влак ли, автобус ли, параход ли или айроплан и идвам - приготвяй се за гости МИХИ с тия вкусотийки направо откачих! #Crazy #Crazy
          СМИЛЕЙС - честита ти годинка скъпа приятелко - толкова много си постигнала, прекрасна си, такава да си винаги, да бъдеш все така слънчева и усмихната и много, много, ама много щастлива! Hug Hug Hug
          ПИНК - браво за изпитите
          ИВ - честита трета;
          МАРЧЕЛКА - миличка напълно ти съчувствам - знам за какво става дума - пожелавам ти бързо възстановяване и да се пазиш много!
          СВЕТЛАТ - хубавелке, ако не помогне дъпрането, викай да помагаме с ритници, баш че ще потеглиш;
           ХАЙ - търпение му е майката - я виж ДОРОТИ - тя от самото начало много време не смъкна нищо, а сега е смъкнала 20 кг- и изглежда прекрасно, тук просто се иска упорство, с доста голяма доза инат и упоритост;
           БОБИ73 - хей момиче, пак си си сменила аватарчето и аз все се пуля, ха честито;
           РЕНКА - ха така миличка -   мрънкай си, кой ли те чува, по важното е че ти олеква, нали затова сме тук, да поплачиш на нечие приятелско рамо Heart Eyes;
           МАСТЕРЧЕ - аде ЧЕСТИТО, на ТУНИ аз не знам дали ще му дойде, той даже може и да  РОДИ от вас, кво сте го подхванали МУНЧЕТО, я да го оставите на мира, стига сте го ръфали, ама ха, със ха Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes hahaha hahaha hahaha
           ТАТИТЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - честито ново и МНОГО АКТУАЛНО аватарче, обаче аз ще плача за моето бебоче,  че сега чии бузки ще пощипвам  newsm78 Heart Eyes Rolling Eyes Hug
           АДРЕНАЛИНКАТА - честита ти 5-та месечинка миличка и успешна трета;
           РОСЧО - аха, като Левски, появи се най-после, де скиташ, разбойничке такава и си мислиш, че сме те забравили, не стига, че те няма, ами не си и чела, щото ако беше, щеше да видиш, че се питахме за тебе, ШЪ ТЪ ГЪЛЧЪ да знайш;
           ФЕЛГООД - честита ти 6 месечинка миличка; Изглеждаш прекрасно!!! Hug
           На всички мои    любимки много ФИЛЮДКИ И ГУШКИ  Hug Hug Hug Heart Eyes,  а също и много гушки на всички муцунки нови и стари. Обичам ви бей, не мога да си легна без да ви кажа
ЛЕКА НОЩ!

ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИИ

ПП: ДА БЕ КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ЦОЦИ? ЦОЦИИИИИИИИИИИИИИИИ...

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 01:22 от ФИЛЮДКА

# 137
  • Испания
Добра нощ на всички!

Мили момичета: iv_mikova, Мастерче, Nyala, mihi69, didoneti, elica123, VAVA, svetlat, DanyGod, veneras, gulbenur, mirka75, mmmshushy80, Didka_23, nelsun, vani_nik, Снежка, Snow4eva, Dorchester, Tumba_lumba, Taniaa, Gardenia, Янич, mimensita, blumchen_fee, Филюдчееееееее, благодаря ви за поздравленията и милите думи! Дано не съм пропуснала някого, ако е така, е неволно.

Nyala, наистина имам едър кокал и никой не вярва, че съм толкова килограма. Дори днес с една испанка си говорихме и тя ме убеждаваше, че кантарът ми не е верен и не мога да тежа повече от 65 кг. Погледнах си табличката, в която си записвам от началото менюто, за да ти отговоря на въпроса, но... нямам отговор. Веднъж след гала съм качила 2 кг, като съм яла същото и на друга гала, а тогава не съм имала и грам повишение. Друг път в два поредни дни съм качила по килограм, и после са паднали. Два пъти след протеинов са паднали 2 кг от единия до другия ден, друг път – нищо. Важен е крайният резултат. Затова и не се “панирам”, като видя, че има някакво покачване и не спирам /за сега/ никаква храна и не правя допълнителен протеинов. Нали организмът трябва да свиква и няма да го измъчвам цял живот да бъде само на протеини? Иначе, в един момент ще му “писне” от моито волности и ще започне да си прави каквото поиска!

Iv_mikova, честита Трета и успешно задържане на килограмите, а и да свалиш още нещичко, щом искаш!

Lusie, разбира се, че ще се обадя. Не знам кога ще е, но имам огромното желание да се запозная с колкото се може по-голяма част от дюканското войнство. Освен това в БГ живея почти в София...

feelgood, честита месечинка! Пожелавам ти от сърце здраве, щастие, късмет и постигане на желаното тегло, както и задържането му!

Марчелка, стискам палци, миличка! Да се оправяш, ей!

Адреналинка, честита месечинка и успешна Трета!

Гюлбенурче, пиша рядко, защото нямам много свободно време. От доста дни нищо не съм чела от темите, защото понякога се ядосвам на прочетеното, а повече на себе си, че продължавам да се впечатлявам от дребни наглед неща.

Искам пак да кажа нещо на “новопрохождащите дюканки”: Момичета, четете, четете, четете! Не подхождайте към режима безотговорно. Подлагаме организма си на огромен стрес и трябва да сме с ясното съзнание, че му помагаме, като го спазваме точно и правим престъпление към самите нас с волни съчетания на тема “Диетата на ДюкЯн!” Не си поставяйте срокове, планирайте си храненията, четете етикетите, не купувайте готови вакумирани боклуци, качвайте се всеки ден на кантара! И още нещо: звучи ми несериозно да започваш дюканския режим с думите: "Не ям месо, от рибата ми се  Sick, от яйцата се изривам, зеленчуци не понасям, а триците са направо отврат..."

И накрая, /вече прекалих с писането/ да ви кажа /и преди бях споменавала единия факт/, че на третия месец от започване на режима се разделих с таблетките за кръвно налягане, а от 4 месеца с разрешение на лекар не пия хормонални хапчета, които пиех в продължение на 19 години. Преди това ги спирах своеволно и още на първия месец започваха наново проблемите ми и пак се връщах към хормоните. Никой не можеше да ми каже на какво се дължат, един-единствен лекар ми каза, че ми пречи наднорменото тегло и, явно, ще се окаже прав.

Извинете за дългия пост. Лека нощ на всички и успех!

П. П. А къде е Цоци? newsm78

# 138
  • Бургас
Привет,дюканска банда! Hug
Много съм изтървала и май няма да мога да прочета старата тема,докато се наканя да седна на компа вие вече новата тема сте понапълнили.Много нови момичета са се присъединили.Желая успех на всички!
Не съм гледала снимки от Пловдив,така че ще се връщам пак в старата тема,за да ви видя .
Feelgood, миличка, честита ти половин Дюканска година! " Бъди все така готина, лъчезарна, полезна, дейна и много, много щастлива с успехи във всяко начинание!"!!!-И аз се присъединявам към думите на Немското цвете.Страхотни снимки видях,но аз си те знам наживо!!!
Смайлис, честита ти Дюканска година!С тебе сме започнали почти по едно и също време.Радвам се на постигнатото ти и желая успех във всяка твое начинание!  202uu
chernokoska,не съм чула кафето да влияе на свалянето,само да няма в него захар и сметана.
И на мен ми липсва Цоци!Къде си миличка,всичко наред ли е при теб?

# 139
Нито захар, нито сметана.. само много кафее и канела:))))

# 140
  • В голямото море...Живот
Чета ви и ви се радвам неимоверно  Hug
Оправям си грешките  Peace /smileys /
Успокоих се след последния поуст,за кафето  Blush Щото и при мен е доста.
Млякото у нас е винаги 0%.И дори и чая пия без захар.Явно заради това може би от време на време ми се поревва ужасно сладко  ooooh!
Момичета,въпрос - за да сваля около 15кг колко дни да ми е ударния период,5 или повече?
Дали ще ми се оправи високото кръвно и болките в костите след отслабването?
П.с. Извинете ме ако звуча несвързано  Praynig
П.с. това заприлича на изповед  ooooh!
Лека вечер  Hug

# 141
  • Благоевград
Хей ме на, по нощите и мене  Grinning
Михи, нали ти обещах   bouquet

Feelgood, честита ти половин годинка - сигурно чувството е страхотно - супер резултати си постигнала!!!
Прегръдки на всички  Hug
утре и повече, че очичките ми се затварят  Hug

# 142
тъъъй аз на десета страничка да се намърдам среднощно с един въпрос на който да ми отговаряте на кафенце:
прегрешавате ли? или прегрешавали ли сте, и ако да,колко,с какво, и в кой етап. и какво се е случило след това  Grinning Питането ми е във връзка с това,че много ммного се чудех в супера на един чийзкейк,много му се облизвах,но не го взех,знам че не бива,и ако ми кажете че не трябва да се прегрешава-знам,пак няма да го взема,но ми стана чудничко,ако все пак си позволиш някакво прегрешение,какво се случва, не може никой да не го е правил  Laughing

# 143
  • София :(
   Добро утро  Hug
 Що да съм ви прецакала, бре, тъкмо напротив. Кога иначе щяхте да видите каква красавица е дъщеря и  Wink
  А от приключението има и положителен ефект - тази сутрин моя кантар най-сетне мръдна и ми показа -500 гр, чак да не повярваш  hahaha
  И да не забравя, че трябва да пиете я кафе, я чай Simple Smile

А моето изглежда  те така , само дето дзвера вътре е черен hahaha
   ФИЛЮДКА, отмъкнат, не отмъкнат, от тук не могат ме измъкнат  Wink
   Красив, усмихнат и надявам се, слънчев ден да имате днес  Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 05:44 от mimensita

# 144
  • до Бургас
Добро утро на Всички:))Благодаря за кафенцето:)))
Исках да попитам, а овесени трици откога могат да се включат в менюто? От коя фаза?Вчера съвсем случайно ги видях  и си купих, и само ги гледам:)))

# 145
Добро утро  Heart Eyes

Днес съм +3кг  Cry Ама така е,сега ше си ближа раните  #2gunfire

Хубав ден   bouquet

# 146
  • В сърцето на любимите мъже!
KriKri, Hug аз този аватар го сложих, защото модераторите ми направиха забележка, че другият ми бил твърде голям. Иначе снимката ми е от Коледното парти на фирмата. От тогава съм 3 кила надолу  Hug
За съжаление, останалите кг, дето ми пречат са все на корема и талията, а идва лятоооооо, не че с моите стрии ще се пусна с голо пъпче, ама летните дрешки стоят прекрасно на добре оформена талия... При мен обиколките на ханша и талията са почти еднакви  Embarassed

Хубав ден на всички диетуващи...  bouquet

# 147
  • до Бургас
Добро утро  Heart Eyes

Днес съм +3кг  Cry Ама така е,сега ше си ближа раните  #2gunfire

Хубав ден   bouquet

Оха, направо ме плашите, защо така се качват?

# 148
Направо, като слушам, мисля да ида да си купя една кутийка тампони

Изкефи ме.
 Simple Smile
Вчера разказвах на сина ми по скайпа - учи в чужбина и коментирахме диетите на момичетата  там Simple Smile - за теб и разговорите, на които си свидетел. Много се смя.
Думите ти ми напомниха още един култов момент: препоръка на приятелка да връча една дамска превръзка и тампон на шефа ми, когато влезе в МЦ и ме прави луда гъба, но се боя, че трябва и молба за напускане да дам. 
Simple Smile
P.S. Изглеждаш чудесно, не се втелясвай за повече килограми надолу.

И разбира се, чудесен ден на всички момичета!

# 149
Здравейте, мили Дюканки, сладуранки! Heart Eyes
Не знам дали още ме помните, малко се позагубих, за което съжалявам!!! Не ми се сърдете, моля!  bouquet
Как сте? Виждам, че тук всичко си е готино, както винаги, килцата надолу, усмивките - повечко! Sunglasses Hug
(Тониии, егати мацката си станала, бравоооо!) Ще се върна по-късно да разгледам и други снимки и резултати, да си наваксам!
За себе си какво да кажа, от края на декември съм в 3та фаза, не мога да твърдя, че я спазвах 1 към 1, но гледах да се съобразявам с позволените неща, някакси си направих мой си ритъм, П когато ми е удобно, балансиране и т.н. В 1-2 момента имах малки плюсчета от около килограм или 2, но след това пак ги свалях. В момента съм с 1 кг. по-малко дори, отколкото почнах 3та.
От вчера ме осени идеята, че искам обаче още надолу и реших да се върна за пореден път във 2ра фаза! Такъв ми беше и първоначалният план - като се постопли времето и се стабилизирам, да опитам да сваля още малко...
Та сега от вчера съм на П, мисля пак да си карам 3/4 и да видим дали ще подейства! Надявам се, а и спортче измислям сега какво да започна, че и с него закъснях доста, ама с тази зима гаднаааа.....  Close Confused
Връщам се да почета малко, засега ви желая много хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт