С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 655
  • 546
  •   1
Отговори
# 120
Фийлгууд Heart Eyes, ЧЕСТИТА ШЕСТА МЕСЕЧИНКА миличка  bouquet! Поздравления и много успех желая Peace!

ПП Искам да те видя Praynig, ама няма паролааааа newsm78!

Aaaa вече има парола, ама и на мен като на Гардения ми изписва, че е грешна!

Я, тъй и тъй съм тук да пратя един ПРИВЕТ на балконЯ  wavey- mihi69, incendio, Петинка, Gardenia, anasty, ЦвеTи, Denni, рошава, vilka42, кали 08, Дария*, azazaz, ФИЛЮДКА, Honey-Bunny, feelgood, aleksandra_85, epson (+ 4 Скрит/и) и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Редакция: Фийлгууд, видях тееее, първо да кажа, че си много хубава, а промяната е страхотна, изглеждаш чудесно. Извини ме, ама пусто любопитство разгледах и кулинарния ти албум и видях много хубави творения. Браво, страхотна си!

ПП Дъщеричката ти е прелестна и прилича на теб, а и синът ти е много хубав! Имаш чудесни деца! Живи, здрави и много щастливи!

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:33 от Tumba_lumba

# 121
feelgood, и аз да ти честитя половин дюканска годинка   bouquet , ама на мен ми казва, че паролата е грешна  Sad

# 122
Да се наредя и аз на опашката за снимки.. feelgood: Пише, че паролата е грешна newsm78

# 123
feelgoodМила дай парола
дадох вечееее,за вас как да не дам Wink

не става никък  Embarassed

СТАНА!!!  Hug

Риен, много благодаря  Hug

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:25 от incendio

# 124
  • София :(
   Омазахме темата, писах и на ЛС, ще провери какъв е проблема.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 05:19 от mimensita

# 125
Може да се яде диетична моцарела

# 126
здравейте всички!! Hug Hug Hug
Честито на всички с поводи-месечинки,годишнинки,рождени дни и много много минусчета. newsm51 newsm51 newsm51
На останалите като мен,които не мърдат-много търпение и ще дочакамеее....... newsm44 newsm44
Михи69-събра ми очите!Може ли на лични да те питам за рецептите,че м. май ми предстои абитуриентски бал????  chef newsm78 Hug
Тумбичка-избих рибата с твоята торта!!Разкошна стана!Благодаря! newsm10 newsm10
Марчелка-мила,оздравявай!Гадно е,ама няма начин!Ще мине!!  Hug Hug
Момичета-да ви се похваля-нали бях писала жалба до ЧЕЗ.Оказа се ,че като подадеш молба в ЧЕЗ Плевен-никой не го е грижа,но като я пратиш по интернет -веднага нещата се задвижват.На тяхната страница има интернет адрес-там я изпратих. Mr. Green Hug
От утре съм 5П/5ПЗ.Дано имам  по стабилен минус,че започна да ми писва-0.800+1.200  ужас!! Mr. Green #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Най ме е страх да ме хванат сестрите,че не мога да се измъкна от дупката месец време!! smile3515 smile3511 smile3505
Оплаках се,помина ми,желая Ви лека и отслабваща нощ!!  bouquet  bouquet  bouquet
Филгууд-видях снимките от линка който Мименсита даде.Браво!!Ама ти си много младичка и хубавичка-извинявай,но твоите постове са толкова добри във всяко едно отношение-та затова си те представях като малко по зряла жена,а ти си момиченце!!Да ,но с воля!!!! #Crazy #Crazy Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:25 от рошава

# 127
  bouquetрошава--винаги съм насреща за помощ  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef
mimensita ---Миличка на коя красавица са тези снимки Нещо пак не съм разбрала Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много нежни цИлуФФФчици на балкончето
mihi69, ЛориХю, happysmile, feelgood, milla7, didi1960, рошава, incendio, кали 08, ФИЛЮДКА, keji, ko6nicata, sanny3, Gardenia, zlatica (+ 2 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

# 128
за снимките,не зная какво стана,но ето нова парола ofolozel ,профила ми е fgood...ейййй,сладурани, не ме разсмивайте...момиченце е дъщеря ми , тя е на 19...а момченце е сина ми- вече на 24 hahaha
обичам вииии... Heart Eyesразглеждате снимките на дъщеря ми, тя свали с режима 12 кг,но все пак момиченцето си е тя Wink друг е моя албум-при дюканките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299837

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:41 от feelgood

# 129
  • София
Здравейте,
Feelgood - Страхотна си, много красива и слаба  bouquet
Туни - НЕ чети следващите редове Hug Момичета, извинявайте, не искам да ви се бъркам, просто ме е грижа за вас -но като ви закъснява МЦ, особено с много дни, как разбирате,че е от режима, а не от нещо друго??? Не е ли по - добре да идете на лекар и да изключите и други възможности newsm78 На една приятелка примерно причината за закъснението на МЦ бяха кисти(дано на никого не се случва) Praynig Дано си е от режима, гушкам ви Hug Hug Hug
Аз с няма с какво да се похваля от към режим, иначе днес изписаха бебето на братовчед ми и съм горда леля(за пръв път) Crazy Crazy Crazy

# 130

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ох пак нещо не съм разбрала А ма нищо толкова красиво дете е удоволствие да видиш. Да ти е живо и здраво красивото момиче. Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:42 от mihi69

# 131
михи69,това май е дъщерята на Филгууд!! Hug Hug
Мименситка-прецака ни нещо ти!! #Crazy #Crazy
Филгууд и с новата ти  парола при мен не става!Но нищо!!Посмях се определено,ти сигурно също,но сега  чакаме отново вече твоите снимки!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да вече те видях!!Ама ти си същата хубавица като щерка ти!Определено тези -24 кг. личат! newsm74 newsm74 newsm74

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 23:54 от рошава

# 132
за снимките,не зная какво стана,но ето нова парола ofolozel ,профила ми е fgood...ейййй,сладурани, не ме разсмивайте...момиченце е дъщеря ми , тя е на 19...а момченце е сина ми- вече на 24 hahaha
обичам вииии... Heart Eyesразглеждате снимките на дъщеря ми, тя свали с режима 12 кг,но все пак момиченцето си е тя Wink друг е моя албум-при дюканките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299837

Най-накрая те видях.Браво-чудесно изглеждаш.И дъщеря ти също.

# 133
Новата тема вече преполовила, а аз от толкова работа още не мога да се включа ooooh! ... Но има няколко любими дюканки, които не мога да пропусна, затова захвърлих парцала и ей ме на...
Feelgood, съкровище  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes , честита ти половин Дюканска годинка!  newsm51 Бъди все така готина, лъчезарна, полезна, дейна и много, много щастлива с успехи във всяко начинание!  Hug
Смайлис, честита ти Дюканска годинка! newsm51 Безпроблемна трета! Благодаря ти и за чудесните ти постове, много верни и на място!  Hug  Heart Eyes
Честита месечинка и на Адреналинка!    bouquet И на теб, както на Ив_микова, пожелавам успешна и безаварийна трета!   bouquet  Hug

А сега запретвам ръкави и започвам да дърпам към пейката на петичките двете сладурки Светлат Hug и ммШуши  Hug ... Петички, сместете се малко, има място за всички  Peace , да направим местенце и за тези момичета...  newsm26
Lucie  Heart Eyes  Hug , казвам .... ДА, ДА, ДА!  newsm18 Поне такива планове си правя, дано само черна котка да не ми мине път, че като сме в БГ програмата е много натоварена... Откога се глася и аз за среща, дано, дано...  fingerscrossed Lucie, моля те само не ме плаши с някакви "подобаващи посрещания", че ще избягам...  Blush
Гушки за всички  Hug  Hug  Hug  Hug и лека и отслабваща нощ!

# 134
Това е дъщеря ми hahahaнаправих албума публичен...вкарах ви в приключения с тези снимки,ама не разбирам защо така се получи.. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт