С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 668
  • 546
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Sola - искам да допълня нещо - то е и не само за нея - понякога си налагаме нереалистични цели, които ни притискат и ни карат да се чувстваме зле. Вместо да се чувстваш зле и да се вторачваш в пътуването, по - добре се радвай на това, че си се взела в ръце и че все някога резултатът ще дойде. Така ще си щастлива не само тогава, когато постигнеш резултата, но и през целия път до него  bouquet  bouquet За целулита - пробвай, ако искаш някаква козметика и масажи успоредно с режима Hug Hug Hug
Успех!

# 451
  • Щастлива мама на 3 слънца
Благодаря за разясненията и куража който ми давате.Може би защото нямам опит в тези неща,и правя грешки,но вече преди всяка крачка ще питам.Стига да не ви досади от моето питане  Laughing
За П и ПЗ дните вече ми е ясно.Значи тая вечер ще си хапна хубаво една салата,че от утре пак съм само на П.Надявам се, да не съм ви ядосала с моята некомпетентност, относно режима.ако е така извинявам се още веднъж.  bouquet
МИличка аз забелязах,че доста свалям от следното нещо -отделям си само белтъците на 6 яица,пека/варя/на омелт нз това си е най-чистия протеин.Пробвай 1-2 дена по 5-7 белтъка на ядене и ще прецениш
аз след галите така правя цял ден на белтъци и 3 с.л. ов.трици и това е .

# 452
Ето ме и мен  Party Party днес кантарев след двусемдично задържане  smile3512- след като вече тотално се отчаях - реши да ме изненада  Party Party с едни хубави -800 грамаа  newsm44 newsm44  ще почакам да видя дали ще се задържат и тогава ще мръдна линийката си

# 453
Сола,салатата ти тази вечер трябва да е допълнение към протеините,които за задължителни!
Знам,мяна да ям само салата Simple Smile А ако мина само на риба,и повече пилешко месо не ям ,ще ми действа ли режима? Или трябва и пиле да ям?
Това за водата,и че целулита бяга от нея не го знаех.Аз принципно преди да почна режима,вода почти не пиех,но сега не усещам как изпивам 2 литра на ден.
Аз ям целите яйца,не само белтъка.Ще послушам съвета ти само за белтъка. Hug

# 454
  • Там някъде нейде !!!
Леле, аз докато ви погледна вие сте към приключване и на тая тема.

# 455

Сола
,
не мисля, че месото е проблемът, все пак то е в основата на режима.

# 456
Спортувате ли като сте на диетата? Казаха ми, че не било удачно, защото мазнините ще се превърнат в мускули. На мен проблемното място ми е корема и паласките Rolling Eyes

# 457
здравейте всички!! Hug Hug Hug
Много успех и късмет на всички новодошли!Като чета постовете Ви,все едно че се виждам себе си преди 5 м-недоверчива,изхабена и отчаяна от многото диети  и вечното"все гладна и дебела".Този режим действа,момичета,само трябва да сте стриктни и упорити!!! newsm10
Някой пишеше че му се изсушава кожата и му се цепят ноктите.Според мен това не е толкова от режима,колкото от сезона.Аз лично ползвам маслата на Икаров-правя си масажи на лицето и на ръцете проблемите ми вече отшумяват!! Hug
Анна1979 и аз много искам да видя твоите снимки!Браво мила!Страхотен резултат!! smile3501 smile3501 smile3501
За протокола от вчера съм на 5П/5 ПЗ и днес съм с -0.800.,но тъй като аз си премествем линийката щом видя 85,9 на 85 кг. та затова чакам!! Embarassed hahaha hahaha
Тумбичка Hug

# 458
  • Щастлива мама на 3 слънца
Спортувате ли като сте на диетата? Казаха ми, че не било удачно, защото мазнините ще се превърнат в мускули. На мен проблемното място ми е корема и паласките Rolling Eyes

аз спортувах 2 пъти в седмица във 2-ра,то беше едно покачване мускули,вода незнам и аз какво още.
Аз от режима се чувствам малко отпаднала и нямам сили за такива работи отначало бях надъхана ама после ................ с тея луди плюсове прекъснах.в 4-та може

# 459
Соланапълно подкрепям момичетата ,които те съветват да си по търпелива не става чудо за ден,два.Ако пиеш по 2-3 л чиста вода мисля ,че ще си очарована след време,наистина целулита намалява,казвам го от собствени наблюдения.

Намали малко колата-все пак е газирана,позволявай си я в случай че неиздаржаш за нещо сладко,аз пия на 2 седмици една кола(лайт) и нямам проблем със задържането.

Не наблягай много на рулца от раци,има въглехидрати в тях ,хапвай но в разумни количества.

А относно зеленчуците:мисля че няма да наддадеш много ,ако си хапваш зеле,зелена салата,домат,тиквички и др. само да не са по-големи количества от месото което ще си хапваш.
Интересно ми е като почти нехапваш зеленчуци как си със тоалетната,имам съмнения че не я посещаваш и от там ти е проблема със задържането,извинявам се ако греша. Hug  

# 460
Sola - искам да допълня нещо - то е и не само за нея - понякога си налагаме нереалистични цели, които ни притискат и ни карат да се чувстваме зле.

Подкрепям. PeaceОт опит да кажа, че миналата година, когато дюканствах, си бях поставила за цел 65 кг.В интерес на истината, толкова казва и калкулатора на Дюкан.Но реалността е съвсем различна.В момента съм 69 кг. и откровено казано, изглеждам и се чувствам страхотно с тях.Ще се мъча да гътна още едно-две и толкова.Друго важно нещо, в което се крие ключът към успеха, е търпението.Избиваме си от главите мисълта, че днес или утре трябва да сме свалили едно кило.Следваме простичките правила на режима, и успеха идва.Аз например, се тегля веднъж на седмицата, или на десет дни.За какво ми е да знам колко грамчета съм свалила днес, след като утре може двойно да съм ги качила от водичка, и да губя мотивация.Истинския постигнат резултат се отчита на повече време.Постепенно - това е най-добрият приятел на всички промени, които искате да постигнете със своя организъм.

Липсват ми старите мрънкащи "ЛЕЛКИ".  bouquet Но зная, че доста от тях четат без да пишат, така че голяяяямо  Hug Hug Hug.Дали и аз вече не съм мрънкаща лелка.... Mr. Green Mr. Green

# 461
  • София
Целувката, честито ти минусче! Пожелавам ти утре още едно да те зарадва!   bouquet

# 462
Грета_кр, превръщането на мазнини в мускули, е невъзможно дори и да не излизаш от фитнес залата. Физическите занимания съдействат само за напомпване на мускулите и по-активното изгаряне на мазнините. Просто мускулите ще се развият по-бързо като се има предвид и увеличения прием на белтъчини.

# 463
iv_mikova , благодаря ти , мила, определено имах спешна нужда от такава новина и ето че се случи точно на Благовещение  Heart Eyes сега пак имам стимул да продължа да се боря   bouquet Hug

# 464
  • София

аз спортувах 2 пъти в седмица във 2-ра,то беше едно покачване мускули,вода незнам и аз какво още.
Аз от режима се чувствам малко отпаднала и нямам сили за такива работи отначало бях надъхана ама после ................ с тея луди плюсове прекъснах.в 4-та може
Според мен е индивидуално, аз ходя на фитнес 2 - 3 пъти седмично - кардио упражнения и упражнения с тежести, и свалям. Освен това се чувствам много добре. А от коремни преси и упражнения за паласки надали ще качиш, така че започни с тях, ако не искаш да товариш други части:hug: Моят съвет е да пробваш как ти се отразява и тогава да решиш Peace

Общи условия

Активация на акаунт