Димитровград-8

• 18 687
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • на правилното място, в точното време
Събота - от 15,30 е РД в дома за децата, родени април месец.

Рожденници 9 броя. 5 момчета и 4 момичета. Малко по късно ще дам години и размери.  Торта и сок пак за 66 деца.

момче 6г - 123 см, обувки - 31    приятелката на Ева
момче - 6 г - 105 см, обувки - 28
момче - 6 г -115 см, обувки - 28

момиче - 6г - 110 см, обувки - 28 -     Нина
момиче - 6 г - 118 см, обувки - 30  -  Ева

момче 5 г - 107 см , обувки - 26
момче - 5 г - 104 см, обувки - 26

момиче - 4 г - 92 см, 23 номер -    Петушка
момиче - 4 г - 95 см, обувки - 23 номер  -    Нина

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 19:42 от Бомба самоделка

# 166
наталка, от моя син имам някои много запазени хубави дрешки, почти не носени, а пък приятелките ми са с големи деца . Ако не е неудобно мога да ти ги приготвя. А иначе как се процедира с този списък, какво трябва да се направи. Извини ме, но знаеш, че отскоро съм с вас.

# 167
По списъка - който иска си избира детенце или деца, купува подарък - играчка или дрешка, или обувки в рамките на 10 лв.  На лични давам името на детенцето,за да може да се надпише подаръка. До петък е добре да съберем подаръците, освен ако няма да идвате на самия празник. Който иска може да участва и в почерпката. Това е организацията покрай рожденните дни.
За дрешките пак ще говоря с директорката какви са нуждите на децата и дали приемат запазени дрешки. Някои от домовете отказват категорично. За сега съм говорила  с директорката само за обувки - трябва да са здрави и запазени. Peace

# 168
Здравейте и от мен!
Аз избирам едно от последните момиченца, понеже моето отдавна беше такова.
Някакви идеи за подарък? Кога и къде да го предам? Как да участвам в почерпката? С пари, продукти, присъствие?

Десиии, много е сладък Ники! newsm74 Да ти е жив и здрав и много послушен!

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:21 от petu6ka63

# 169
и аз искам момиченце

# 170
Натали , за Нина искам 2 момиченца няма значение възраст аз ще избера каквото остане след малко трябва да дойде мадамата с обувките и когато видя какво мие донесла ще ти пиша в скайпа да се доуточним . брой ме да идвам има вероятност и нина да дойде   bouquet

# 171
и първото момченце си заплюваме за една моя приятелка, която не влиза тук но ни е фенка

# 172
Момичета, на ЛС ще ви пусна имената на децата. Моля, като пишете имената, слагайте ги на видно място, че голямо ровене става, за да открия кой подарък за кого е.
Петушка, събираме парички за почерпката , а  нашата невероятна майсторка dreamtex прави страхотна торта и купуваме сокчета.  Подаръка е по твой избор - може дрешка, може играчка- твоето момиченце е идеално за кукла! Peace Радвам се, че ви видях днес! Като си готова, звънни ми, ще мина да взема подаръка Hug
Ева,   bouquet за теб и приятелката!
Момичета,  bouquet

# 173
натали, като пишеш на лични кажи и кога и как да ти донеса подаръците. Ангажирана съм малко в събота, но ако мога ще ми е приятно да дойда с теб.

# 174
момче 6г - 123 см, обувки - 31    приятелката на Ева
момче - 6 г - 105 см, обувки - 28 Татяна
момче - 6 г -115 см, обувки - 28  Елена
момиче - 6г - 110 см, обувки - 28 -     Нина
момиче - 6 г - 118 см, обувки - 30  -  Ева
момче 5 г - 107 см , обувки - 26 приятелка на Татяна
момче - 5 г - 104 см, обувки - 26    Елена
момиче - 4 г - 92 см, 23 номер -    Петушка
момиче - 4 г - 95 см, обувки - 23 номер  -    Нина

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 18:15 от Бомба самоделка

# 175
Наталка, писах ти на лични.  Забравих да те питам има ли къде да дадем дрешки, които не ми се хвърлят, но само заемат място?

# 176
Момичета, налага се промяна в датата на РД - ще ходим другата събота на 2.05. от 15, 30 часа.
Утре ще третират с препарати против разни насекоми и вредители и ни помолиха да изберем друг ден! Peace

# 177
  • Димитровград
А колко са рождениците през май месец? newsm78

# 178
А колко са рождениците през май месец? newsm78
Не знам, не съм питала, защо?

# 179
браво
добре че не сглобих днес тортата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт