Димитровград-8

• 18 702
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Имаме ли именници?Да им е честито ако да!
Какче благодаря за почерпката,чудя се дали да не почерпя бивши колеги от Хасково Mr. Green
eriana невероятни неща правиш.Това хоби ли е само или и професия.
Чакаме да споделите как мина празника днес.И останаха ли доволни децата.
След срещата не пишете много явно сте се наприказвали за седмица напред.

# 46
  • на правилното място, в точното време
Рожденният ден надмина всичките ми очаквания!  Heart Eyes Децата бяха много щастливи, имаше толкова много смях. Украсихме фоаето, защото нямат помещение,което да събере всички деца. После доведоха рожденниците, всички бяха толкова нетърпеливи да  си получат подаръците. А като запалихме свещичките на тортата, имаше толкова смях и крясъце Party Духаха няколко пъти свещите, много се радваха и на цветето. А тортата беше приказно красива! Heart Eyes Татяна   bouquet
 После децата отидоха по групите си, а Татяна и една от лелите нарязаха тортата , занесохме сокчетата по групите. През това време рожденниците си отваряха подаръците под всеобщите викове . Беше невероятно забавно и шумно.  Hug
Правихме много снимки, но знаете, нямаме право да ги публикуваме в интернет пространството. На тези,които имам скайповете, ще ги пускам там, на другите - по мейли. Ще ви моля, само снимките, на които има деца от дома, да не бъдат по никакъв начин публикувани някъде по разни сайтове. Могат единствено да бъдат в лични албуми с парола.
За друго не се сещам сега, емоцията ми е твърде силна, ако се сетя нещо после ще добавям, а и очаквам Татяна да се включи. Бяхме много скромен състав - аз , Татянка и моя любим, но пък смятам, се справихме добре. Embarassed

# 47
Еriana , добре дошла  Hug Разкажи повече за теб?

Страхотни неща твориш, поздравления, разгледах албума ти, разпознах и кой е магазина  Wink

Натали , много се радвам че всичко е минало добре, включвам си скайпа и чакам снимки.

# 48
благодаря ви за топлото посрещане. Имам мальк проблем, трудно ми е да пиша на фонетика, а нямам в момента БДС. Като ми го оправят ще бьда по-приказлива

# 49
Еriana , добре дошла и от мен!
Нещата които си направила са много красиви.
Натали , много се радвам че всичко е минало добре и децата са били много щастливи.

# 50
Браво! Радвам се много, че празника е минал толкова добре!
Предлагам да се видим отново тази седмица, за да ни споделите очи в очи впечатления, а и да разгледаме заедно снимките.

# 51
Натали,Таня  Hug поклон пред това което направихте за тези деца.Внаги съм се възхищавала на хора с такава смелост,аз я нямам,дано е възможно да я възпитам в децата си.Материалното е бледа част от вниманието и времето което сте отделили днес.Натали предполагам ще е трудно да пращаш на всички затова си пущам  пощата на лични ,за да можеш да препратиш писмото със снимки  на повече хора.

# 52
празника наистина беше невероятен заредени с много повече хъс отколкото преди ( поне аз ) да се съхрани това начинание и защо не да се доразвие. Децата бяха стахотни и дори ни поканиха днес пак да отидем  Grinning , беше им наистина забавно особено със свещичките на тортата , снимки има много ще ви ги покажа като се видим и другият път вземете се организирайте и елате струва си изживяването .
 добре дошла и на eriana
Вени има за разказване доста и за гледане

# 53
Чакам ви тогава! Wink
Кога ще ви е удобно да се съберем отново?

# 54
Аз искам да благодаря на всички  момичета,с чието участие стана възможно осъществяването на  този празник!dreamtex, veni9 , dena_klv ,bebo 81 , estrella, kanesta, Нина и Дидка,  matakosmata ! Благодаря и за подкрепата на семействата ви!bouquet  bouquet  bouquet

Ако Вени ни предостави отново гостоприемно дома си, ще можем да ви покажем всичко снимки наистина. Ще изпратя снимки на момичетата, които са ми пуснали меилите си на ЛС, но целия албум, който снимахме само ние  е към 87 МВ, без клипа. На Татяна снимките нямам идея колко са , но и те са доста. Дайте идея за ден  Peace

# 55
Вени има проблем с клавиатурата и не може да пише, аз се явявам PR  bowuu
Среща утре у тях по същото време!  Peace

# 56
Натали аз няма да мога да дойда и пак ще помоля за няколко снимчици от празника.Разбрах ,че са много ,но подбери ми някоя друга Hug
Приятна среща!

# 57
момичета ще се постарая да дойда

# 58
Проблемът с клавиатурата е отстранен  Simple Smile!
Чакам ви утре у дома в 10,30ч.
Да ви предупредя, че Коки е със сополки, нищо сериозно, но все пак, тези, които смятат да идват с децата си, съм длъжна да предупредя. Simple Smile
Деси, защо не можеш да дойдеш?
До утре!

# 59
Ами Вени бих искала ,но вече ми е едно такова некомфортно.Като постоя ми се полягва ,понякога имам едни такива пробождания бременни Simple SmileЧакам вече всеки момент ,пък като гледам май ще подминем датата.Благодаря за поканата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт