Детски рожден ден във Варна -4

• 126 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

Мда, доста неточности в информацията. Сумата се оказва наполовина по-малка от споменатата, годината е друга, партито - макар и прецакващо - е доброволно доплатено и удължено, а хапките... по 2 хапки и половина на човек е наистина недостатъчно, но предполагам, че при подробното им описване по видове в резервацията тази сложна сметка е могла да бъде предварително извършена.

Ето защо по-горе споменах, че е добре да споделяме непредубедена и достоверна информация, за да е полезна темата. Самоцелните реклама и антиреклама са безсмислени. В случая се изказвам като клиент и като приятел на още дузина клиенти, чийто гост съм била.

# 661
Да, от сто кладенеца вода ми донесохте и хапките не съм видяла на снимки, пищни трапези съм искала, в друго заведение съм празнувала, 50-60 лв за напитки съм дала,"ОЧЕВАДНО СЪМ НЕКОМПЕТЕНТНА!",  хайде, друг път ще знам да си пазя "доказателствата" - сега е моята дума срещу вашата - на вас двете, трите може и повече да сте. Аз касови бележки не пазя! Върнете 2-3 страници назад и прочетете какво съм написила- първото ми мнение. Прегледайте и другите мнения за вас. Аз при вас не мисля да идвам повече- и запомнете: един доволен клиент казва на още 10, един недоволен на 100! Сумата от 900 лв съм я платила, но наистина няма как да ви извадя документ - които иска да вярва, който не иска - да не вярва! Не желая повече да коментирам нападките ви срещу мен, на такива хора не бих доверила децата си! Ужасна злоба, ирония и защо??? ЗАЩОТО ПЛАТИХМЕ 900 ЛВ ПРИ ВАС! Съществувате благодарение на майки като нас. За удълженото време - да платила съм си,  не разрешавам да ми гонят гостите, аз уважавам другите, за разлика от вас!
Това е тема за майки, които търсят приятно местенце за празника на децата, не е място за реклами на заведенията ви и нападки към недоволните! По- добре променете отношението си, не търсете вината в клиентите си! Държа да подчертая, че мразя конфликтите, но не допускам напълно непознати да ме обиждат! Още повече пък хора, които е по- редно да замълчат. НАГЛОСТ!

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 20:11 от iollli

# 662
 Joy Joy Joy Joy
не се излагай повече
а покани имаше ли?  Whistling

# 663
 Joy  Joy  Joy
Не, в момента нямахте, по принцип сте давали, но точно за нашия рож ден - нямахте. Какво съвпадение! Ама вие защо не гледате децата, а цял ден пишете, те сами ли се гледат? Няма ли рож ден, да им излезе евтино на хората, пък хапки, пък трапези, веселби...
И архиви имате, може и камери да си монтирате... да доказвате на клиентите, че е било хубаво при вас!Ако те забравят горките!
Киса, благодаря за отговара, другия път ще празнуваме сигурно там!   bouquet

# 664
Това е тема за майки, които търсят приятно местенце за празника на децата, не е място за реклами на заведенията ви и нападки към недоволните!

Удържай си нервните изблици, моля те. Нямам заведение, но имам две деца. Тоест майка съм. Ще позволиш ли да пиша по темата или не? Чудно защо, вместо да се извиниш за недоразумението, продължаваш да сипеш злостни нападки - искаш хората да ти сканират резервацията с твоя подпис и касовия ти бон или тогава смяташ директно да ги обвиниш и във финансови злоупотреби? Безобразие...  Rolling Eyes

# 665
Момичета! Няма смисъл да се карате! Напразно си хабите нервите! Все пак тук говорим за нещо весело и приятно - за РОЖДЕН ДЕН Grinning

# 666
  • Варна
абсолютно-стига караници..............станлото станало, мнения безброй.........да продължаваме да си говорим сладичко без нападки Laughing

# 667
  • Deutschland/HE
на мен друго ми стана интересно: в мненията си досега taniato пише за Портокал като родител записал там детето си, а сега изведнъж вади неща от кухнята newsm78 (кой какво е поръчал и колко е платил)

П.С. само веднъж съм ходила там на РД и тогава нещо не се получи, вероятно защото децата бяха 3-годишни и се изплашиха, когато аниматорката се преоблече като дух. 

# 668
colibri, детето ми ходи в Портокал от самото начало - есента на 2007 г, а преди няколко месеца с моя приятелка купихме бизнеса. Така, че нямам проблем с кухнята   chef и заставам зад всяка дума, която съм написала.
Лека нощ на всички.

# 669
 Здравейте Simple Smile
 И аз се записвам в тази дълга тема.Изчетох доста мнения тук,информацията за заведенията е доста обширна,но май пак имам нужда от помощ. Търсим заведение за РД на каката (навършва 9г.).Бях се спряла на 4 - Радост и усмивки,Портокал,Невеляшка и Вики.
Вчера посетихме Радост-там е хубавото,но ми се стори ,че е за по-малки деца.Невеляшка -днес ще я посетим.Във  Вики сме били на РД,но на по-малки деца (иначе ми хареса залата на 2 етаж),а Портокал-мисля също днес или утре да проверим.
 Сега в неделя,бяхме на РД в Златния лъв ,а 2 седмици преди това в Капела -  затова ги отхвърлихме като вариянти .   
 Помагайте - има ли някой ,който скоро е празнувал РД на по-големи деца, къде и с какво ...в смисъл с аниматор ли е по-добре..или с Dj...или някъде където има по-големи катерушки за децата(аз само Капела знам).

# 670
Ние празнувахме в Хоризонт (в бившия билярд) и съжалявам, че не резервирах в Голдън тюлип, където бяхме мин. година.
В Хоризонт е приятно, широко, храната е добра, но скъпа, новите наематели не са най-любезни.
Децата се забавляваха много с кака Лили от екипа на клоун Мимо. За втори път я каним на наш рожден ден - страхотна е и я препоръчвам горещо.

# 671
Мисля, че е добре когато говорим за определено заведение да посочваме дали впечатленията са ни на клиент, на гост на друг клиент или по друг начин сме придобили впечатление.Така няма да има недоразумения и да се промъкват реклами

# 672
Искам да попитам някой празнувал ли е детски рожден ден в заведението на спортен комплекс Младост и какви са отзивите?

# 673
офф: а така ми се искаше да видя бой в кал или поне скубанье Joy Joy Joy

# 674
След един месец дъщеря ми става на 2г. и доста се чудех къде да празнуваме и в крайна сметка се спрях на Capella Play.Отидох на място и се запознах с условията.
Цените са 14лв за 2ч или 19лв за 3ч. за детско меню,което включва:
-детски кът+аниматор;
-детско меню/има 6 варианта
Тортата задължително е от там/мисля че са само със снимки и сметанова,шоколадова или крем ванилия-45лв квадратна 20-25 парчета/
-безплатни покани
За възрастните пак има няколко варианта/бутерки,сладки/соленки,плато с плодове,ядки,брускети,плато с мезета..../
Това е от мен  Hug
Първия РД празнувахме във Вики,но не останах много доволна,според мен е подходя6то за по-големи деца,защото няма съоръжения и кът за по-малките,но това си е мое мнение Wink

Общи условия

Активация на акаунт