Ками- това третия Пентаксим ли ви беше...малеее ако е така мен вече взе да ме хваща шубето

ние вече трети ден се борим с ужасяващ запек! направо така се напъва милото и реве със сълзи! и аз плача с нея
не беше Дуфалак, не беше чудо! 

не беше Дуфалак, не беше чудо! 

).

Защото така от нищото да изпищи?
Хубави разходки днес на всички! 
) сега отново сме с пълна сила на вълна чесане на венци. Обърнах се към педи, а тя както винаги дава съвети "на килограм" и няма никакъв индивидуален подход към децата и ми каза, че е рано за гелчета за венци и ще ми каже към 6-7 месец. Че ние до тогава може и цял ред зъби да мием
Та да ви споделя, това което открих из форумите за "помощните средства" в борбата с тая нова ужасия.
- вярвам, че анасона помага, ама да нямаше алкохол ....., но пък той сигурно действа упойващо 
, а иначе може и да не се сети. Иначе онези за първа фаза, в момента са в акция в Пигис хаус:

така всеки ще може да добавя координати без да те безпокои (теб или този, който ще направи друга тема)
О Търговска лига са казали че края на месеца ще заредят, но не се знае дали до вторник ще има
и остава за следващия месец.Мартин днес така се хили на сестрата докато му биха ваксинатаааа
какво ще правя толкова днииии незнам
).