Пролет е на вън - птички пеят, а ЮНЧЕ-тата весело щуреят!

• 16 950
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Светли и силвадж,  Hug
Жени, в темата за Цветолечението съм чела, че:
Eсенциите можете да поръчате от тук
Наканила съм се да си купя и аз, като пристигнем другия месец, че тук са много по-скъпи, а и смятам, че за българи най-оптимално е да се купят от бг цветя  Grinning

# 286
И аз да се намеся а Т, при педито който наблюдава Младен ни е казал че Т до 38 не е притеснителна да давам само Нурофен, Панадол тя /Т/ убивала вирусите в организма. Макар че аз кята видя над 37 и косата ми се изправя  ooooh! Confused но се сдържам   Wink
♥asq♥ и аз съм доволна от Коларгола, но последно те не ни действаха та се наложи да използвам Вигатол.
Дано бързо да оздравява децата  Peace

# 287
Здравейте на всички,от доста време не съм писала но бързо се отсрамвам.Силвадж  Hug Wink.Виждам че има болни дечица бързичко да се оправят да не се тревожат мамите,и ние миналата седмица бяхме болни и двечките със Симона бяхме с гнойна ангина,но за щастие бързо ни мина.Честито на Гери да й е жива и здрава рожбата  Heart Eyes.Иначе сме добре,детето много бързо расте,все е дно вчера беше малко бебе,юни ще я пускаме на ясла надявам се да свикне бързо й да й хареса обстановката.Хайде това е за сега че готвя да не ми изгори ориза  Simple Smile.

# 288
  • София
Ходихме при педиатъра, измери Т - 37,50. Гърдите са чисти, гърлото зачервено, кашля и сополите се увеличиха. За сега няма да изписва АБ, каза да я заведа в петък да я види.

Жени
, дано се преборите по-бързо със сополите.
Шоши, защо да те е страх да се обадиш? Радвам се, че Лъвицата, ти и другите момичета се включихте. Мен много ме дразни, че мъжът ми като чуе, че има Т и скача до небето и веднага "Давай, та давай ..." Като кажа, какво съм прочела във форума, се почва едно "бучене", че само глупости чета ... Close
Гале, гърления секрет педиатъра ли го взима или в лабораторията също може?
Щък, довечера задължително ще пробвам компреса.  Hug
Ди, и Ели е така, непрекъснато ме търси и като ме няма плаче. Днес отидох до яслата за 10 мин. и майка ми каза, че през цялото време е плакала.  Confused Супер, че Стами е почнал да се отпуска и се е заиграл.
Трапезица, защо Гошко ще ходи на градина до юни? Кой ще го гледа до септември?
Чоко, здравей! Радвам се, че двете със Симонка сте добре.  Simple Smile

Нова тема

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 17:14 от GERY80

# 289
Добро утро момичета. Гери Гошко ще ходи на градина до 1 юни или 30 септември , защото е  в предучилищна възраст и тогава ги разпускат. Може да се пусне молба в градината да посещава и лятото , но ги събират сборни групи с други госпожи и тои не иска. Аз ще си ги гледам лятото , защото и Евгений няма да го пускам по същата причина. Лятото по принцип повечето майки ги спират децата да ходят по почивки и остават много малко деца.
Утре може да го оставя у нас Гошко , че снощи беше малко сополив. Това е от мен чао на всички и лек ден.

# 290
Трапезица, Гери даде линк към новата тема.  Wink

# 291
Здравейте,
Ние освен с лекарства, лекувахме хрема и болно гърло през март с инхалации с лайка и лук.
Мен ме болеше гърлото и усещах как ме почват и ушите. Само от първия път усетих облекчение. После си направих още няколко пъти и всичко беше наред.
С малкия беше по-трудно, двамата с баща му го държахме по-надалеч, за да не го изгорим. Казахме му, че вътре в тенджерата живее баба жаба и викахме Баба Жаба надвесени и всички в хор. Хубаво е да се ползва все пак за по-големи деца, за да не стане беля.

Общи условия

Активация на акаунт