Отговори
# 390
Амидала, аз пък въобще не го разбрах така...
За мен обяснението беше в репликата:

It seemed odd now that I had needed him so much then. That sense of absence without him near had vanished; it must have been a human weakness.
Изглеждаше ми странно, че имах таква нужда от него преди. Това чувство на празнота без него близо до мен беше изчезнало; сигурно е била човешка слабост.

Но пък ми се стори МНОГО плоско и недообяснено...
2 думи... човешка слабост... и твоа беше.
Край.
Та може и да има истина в думите ти.
Но аз не го усетих така докато четох.
Сега се замислям отново - ами не, не го усетих така и не мога да повярвам, че е това.
Не знам къде е истината.
Може би просто всеки за себе си има своя истина Peace

Момичета, изчезвам за 1 час точно.
Ако стигнете 30 страници до тогава, ен се шашкайте, че ме няма.
След точно 60 минути идвам да ви нагледам и да пусна нова тема ако се налага.
Темата е напълно готова и ще ми отнеме минутка да я пусна.

# 391
Добре, като прочета 4-тата книга пак ще коментирам за отношенията с Джейкъб, щом казвате, че там става ясно всичко.....

Деничка,
това след като става вампир ли го казва за "човешката" слабост??

# 392
Надя, да в самото начало след като я превърнаха във вампир.

# 393
  • София
бяло: Още след раждането Джейкъб усеща, че привличането се е преместило на долния етаж, или нещо такова беше.

бяло: It seemed odd now that I had needed him so much then. That sense of absence without him near had vanished; it must have been a human weakness.
Изглеждаше ми странно, че имах таква нужда от него преди. Това чувство на празнота без него близо до мен беше изчезнало; сигурно е била човешка слабост.

бяло: А после Джейкъб казва на Бела:
- Помниш ли колко много ме искаше около себе си преди три дни? Колко ти беше трудно, когато се разделяхме? Сега го няма при теб, нали?
Това беше тя –каза ми той - От самото начало. Трябваше да бъдем заедно, дори тогава.

На мен на второто четене ми светна  Grinning

Уф, половин час маркирам в бяло  ooooh!

# 394
Амидала, и все пак не съм съгласна, в бяло

За мен ключовата дума е "преди 3 дни" - той говори конкретно за периода докато тя беше бременна.
Този период съм склонна да го отдам на малката, но не и преди това.
"човешката слабост" се отнася за цялото време преди бремеността, тоест предишните 2 книги и малко от 4тата.
Лично мнение.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 21:54 от Dеничка

# 395
Готина темичка заформихме само в бяло  Laughing

# 396
Готина темичка заформихме само в бяло  Laughing
Точно това си помислих, ама пиша бавно.
Темата май вече не е фенска, а маняшка.  Joy Joy Joy Joy

# 397
бяло  Аз пък не й се дразнех на Бела,напротив,ужасно я съжалявах,единствено ме дразнеше,че не разбра истинската причина за изоставянето й.Съвсем нормално беше да се опита да се хване като удавник за сламка за Джейкъб.И браво на нея,че успя да му устои все пак,както знаем в такива моменти сме доста податливи Wink Едуард постъпваше умно според мен.Но нека започнем свободно да обсъждаме,всичко ще си кажем Laughing

# 398
Айде и аз да се запиша в бяло Simple Smile

Според мен е нормално Бела да се чувства така. Едуард е из4езнал и тя не мисли, 4е някога пове4е ще го види. През вси4кото това време Джейкъб е бил до нея. От чисто човешка гледна точка да не кажа всеки, но повечето от нас биха заобичали човека, който е до теб в най-трудните моменти. Едуард се връща, но Бела не може току така с лека ръка да махне и забрави за Джейкъб. После Джейкъб е абсолютната противоположност на Едуард, това което Бела може да има с него(поне до 4-тата книга), знае, че Едуард не може да и го предложи. Но и Джейкъб никога не я инпринтва, така, че тя знае, че един ден може да го загуби. Той не може да контролира това и тя го знае. Според мен е изправена пред сериозна дилема и  разбира се избира най-доборото за нея.

Това от мен, ако съм разбрала правилно за какво говорите. С този компютър, е невъзможно да чета бялото Confused

# 399
benson10  Wink точно си се изразила,припокриваш се с моето мнение Wink

# 400
Айде и аз да се запиша в бяло Simple Smile

Това от мен, ако съм разбрала правилно за какво говорите. С този компютър, е невъзможно да чета бялото Confused
Като маркираш поста би трябвало да можеш да го четеш (бели букви на син фон). Защо не ти се получава?

# 401
Като маркираш поста би трябвало да можеш да го четеш (бели букви на син фон). Защо не ти се получава?

ха-ха, аз откъде да знам за този трик Blush МЕРСИ! Hug

# 402

ха-ха, аз откъде да знам за този трик Blush МЕРСИ! Hug
Стана ли?
Както казвате вие -  йес, йес, йес. И аз с нещо да съм полезна.
Децата ми казват "баба хакер" защото съм основният доставчик на филми, приказки и книги.
Фукам се.

# 403
Темата май вече не е фенска, а маняшка.  Joy Joy Joy Joy

Хаха, да!
Освен да споделяме tips & tricks как хем семейството да е нахранено и доволно, хем и ние да сме си взели дневната доза  hahaha

# 404
Или даваш на мнението ЦИТАТ и така виждаш какво е писано, аз това го правя ако има сложена снимка, а не я виждам.
Но за четене маркирането е по-добрата опция Peace

Общи условия

Активация на акаунт