Отговори
# 150
Във ФБ-то отдавна съм му фен на Робърт Heart Eyes. Ама там групите не могат и да се сравняват с нашите теми тука Hug

# 151
  • София
Забелязали ли сте в сцената в която Едуард кани Бела за другият ден да я запознае със семейството си и когато идват Джейкъб и баща му Били и когато се разминават с колите се вижда че Били кара, а нали е инвалид?  newsm78 В книгата си пише че Джейкъб кара,  а баща му се вози, много странно  newsm78

Абе, и аз забелязах, ама все ми се карат, че съм черна станция и гледам да не критикувам. А и съм си казала, че филма не ми допада Wink

# 152
е, във филма има доста неточности, заради драматичния ефект- Били трябва да се погледне очи в очи с Едуард (щото Джейкъб не знае), Виктория трябва да е на бала в последната сцена, за да знаем, че ще има продължение на филма (а  Едуард не я усеща по миризма), Бела сама трябва да окрие истината за Едуард по една книга и малко гугъл-рисърч), а не Джейкъб да и сервира истината на тепсия), разкриването на истината трябва да е в гората, а не в колата (заради пространството и ефекта), лошите вампири трябва да се появят в първата половина на филма и да убият двама мъже, а не накрая и да не убиват никой, и т.н.  а, да не говорим защо Едуард трябва да показва среден пръст на Емет по време на бейзболната игра...или сцената в леглото на Бела...

но просто филма е направен по други правила от книгите- и е направен така, че публиката да схване идеята, без да е чела книгите- което за час и половина формат е горе-долу успешно

но аз онзи ден четох една фенска критика към режисьорката, която ме накара да се замисля... феновете се оплакваха, че тя е избрала да представи Едуард не като джентълмен, а като грубиян, който влачи Бела за ръката към върха на планината, или и казва да провери по гугъл за притока му на адреналин и т.н.   вие какво мислите по въпроса?

# 153
вие какво мислите по въпроса?

Съгласна съм донякъде и също като тях издразнена донякъде.......
Може би не е точно грубиян във филма, но определено не е и джентълменът от книгата (особено пък след прочита на Среднощно слънце!!), което е жалко и на мен ми липсва...

# 154
Това, че я влачеше и мен ме подразни и като и изсъска, че трябва да внимава къде върви в оранжерия ли беше като са с класа, но смятам, че е груб само там. Джентълмен е, но не чак така както в книгата.  Thinking Придържа я тук-там, отваря й вратата на колата, пък и самото треперене покрай Бела на бала, го показват в тази му светлина. В Midnight sun много ме кефи как си повтаря по едно време: "Тя трябва да избере..." Sunglasses

# 155
  • София
но аз онзи ден четох една фенска критика към режисьорката, която ме накара да се замисля... феновете се оплакваха, че тя е избрала да представи Едуард не като джентълмен, а като грубиян, който влачи Бела за ръката към върха на планината, или и казва да провери по гугъл за притока му на адреналин и т.н.   вие какво мислите по въпроса?

Това е единситвеното нещо, което повече ми харесва във филма. Иначе на моменти Едуард ми е малко бозав в книгата.

# 156
  • Бургас
От една страна - мисля, че е показан "груб", за да изрази яда си от това, че не трябва да е с нея, че е опасен за живота и. Ядосан е на себе си, че е с нея, а не трябва, за нейно добро.
От друга страна - кой седемнайсетгодишен, ще заобиколи колата, за да и отвори вратата пред цялото училище, но след като реши, че ще "ходи в ада", един вид си саморазреши да я обича и оттам нататък е показан мил.
Пък и както казвате по-нататък направо ти идва малко вповече джентълменството (в последните книги).  Peace

# 157
  • Разпиляна във въображението
Малко снимки и от мен. Надявам се да не са пускани Blush

# 158
Малко снимки и от мен. Надявам се да не са пускани Blush

Тука са много готини всички, особено Келън Crazy

E! Online’s Mark Malkin has just posted some very interesting news regarding the role of Heidi in ‘New Moon’. Many were convinced that the role had gone to 90210 star AnnaLynne McCord, but according to E!, Canadian supermodel Noot Seear has nabbed the role. Heidi is described in Stephenie Meyer’s novel as a “fisher” who brings humans to the Volturi vampires to eat. She has “exceptional, unforgettable” beauty, which includes stunning legs, long hair and violet eyes
The 25-year-old dark blond stunner hails from Vancouver, Canada. (Yup, that’s where director Chris Weitz just started shooting New Moon). She’s 5 feet 9 inches tall and has blue eyes, according to her agency, One Model Management. Her measurements? 34-24-34.
От: http://twilightersanonymous.com

Не ме кефи особено, а съм избрала една от готините й снимки. Май AnnaLynne McCord е била по-добрият избор...

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 01:50 от Sensoria

# 159
Ох, ще падна от смях. Днес се разнесе слух, 4е Робърт е избран за нов филм Мемоари, на Съмит.
Една от мацките в РобсеседПаттинсън първона4ало разбрала, 4е Робърт ще си пише мемоарите(на 22г!), после се оказало, 4е не е така, но не е само тя. Някой даже ги е и запо4нал (в превод):

13 Май 1986 -Аз съм се родил с голяма коса. Доктора ме е ударил от ревност колко красив съм бил още тогава.

8 Август 1998- Сестрите ми отново ме облякоха като моми4е. Хората флиртуваха пове4е с мен, отколкото с тях.

Юни 2005- Присъствах на примиерата на Хари Потър. Хората искаха аз да победя Хари в турнира на Вълшебниците. Не то4но така би трябвало да бъде.

Февруари 2008- Изядох първия си Хот Пакет(полуфабрикат замразени пици).

Ноември 2008- И живота ми никога няма да е същия...здравейте, мацки?
 Joy

На английски тук
-----------

съгласна съм с ролела защо са направили на моменти Едуард по-груб.

С репликата You are my life now, целувката и дълбокия поглед дето подкосява краката на младо и старо, вси4ко му прощавам Laughing
Ще простя и на Съмит, само ако в другите филми има вси4ки сцени между Едуард и Бела без съкращения и с подробности Wink
----------

Miriel, на мен ми харесва моделката, но трябва да видим какъв грим ще и направят.  Виждам Роб как се засуква покрай нея и я посреща с думите- ще се омъжиш ли за мен Flutter

Опс, удари ме простотията, из4езвам, да не спамя пове4е.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 07:49 от benson10

# 160
И аз от фейса черпя  инфо Mr. Green

# 161
И на мен ми харесва малко по-груб както е във филма, ако въобще това може да се нарече така.
В книгата е прекалено лигав, чуствителен и на моменти наистина разсъждава като жена.
Ясно, че авторката иска да представи своя идеал за мъж, но е трябвало да го остави да е малко повече МЪЖ.

Освен това едно да се опишат емоциите, а друго е да се покажат на екран, няма как да е същото, моето обяснение е, че просто отстрани така изглежда, независимо как се чуства вътрешно.
Все пак се опитва да я отблъсне.
И не е толкова нереално това с отварянето на вратата, има и такива мъже, аз лично съм срещала, друг е въпроса, че не съм се чуствала комфортно с такова джентълменстване  Wink

Както и да е, няма да се задълбавам, само ще се наслаждавам  Blush

Относно другия филм на Rob Little Ashes - е не мога да понеса да го гледам като гей, отвратително ми е.... Sick
Четох някъде, че имало много трудна за него сцена да имитират секс на задна - няма да го понеса това, въобще как се е навил на такава роля не знам  ooooh!

# 162
Здрнавейте!Аз съм на 28 год. и съм пристрастена  Simple Smile Прочетох книгите на един дъх,без Здрач,но ще прочета и нея малко по късно че да мога да обърна все пак малко внимание вечер и на мъжО и на детето.А кога излиза филма Новолуние  newsm78,знае ли се  Embarassed

# 163
А кога излиза филма Новолуние  newsm78,знае ли се  Embarassed
Здравей и добре дошла.  GrinningНоволуние ще излезе в Щатите през ноември, другаде- надяваме се през декември...

Бенсън, много смешно това с автобиографията- и на английски, с коментарите на фенката в скоби, и коментарите под линия. Joy Joy

Относно другия филм на Rob Little Ashes - е не мога да понеса да го гледам като гей, отвратително ми е.... Sick Четох някъде, че имало много трудна за него сцена да имитират секс на задна - няма да го понеса това, въобще как се е навил на такава роля не знам  ooooh!

Аз ще го гледам, от интерес...Ами съгласил се е, щото си е мислел 3 месеца в Испания- я, каква почивка (ама не е било) и щото е било близо преди 2 години и не е има работа... той момчето обясняваше някъде, че след Хари Потър нещо се е повъзгордял и даже са го уволнили от някаква театрална продукция най, щото се държал като Марлон Брандо (или Джеймс Дийн ли беше) и не се отнасял сериозно към дисциплината... и след уволнението е взел решение да подхожда сериозно към всяка работа... Даже и за Литъл Ашис се е вживявал в ролята си преди и извън снимките, както и за Едуард при Здрач, а чета и сега за Новолуние, че не излиза да пие, а само репетира...

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:18 от staro-novo

# 164
Стана ми интересен Little Ashes след като гледах един фен трейлър, та ще се гледа със сигурност, пък дали той е успял да направи добър избор за роля, ще разберем тогава. Разбирам защо се е спрял точно на тази, просто иска да има по-богат спектър от роли.

Общи условия

Активация на акаунт