Отговори
# 165
сега прочетох много интересна подробност- за Let me sign- аз все се чудех дали режисьорката е взела готовата песен на Робърт или после са я записвали... сега разбирам, че Робърт я е изпял и я е записал с нея чак след като монтажа на спомените/съня на Бела е бил готов, и той го е гледал, преди/докато е пял, и затова чувството в изпълнението му е такова, raw....

на друга тема.... на тази снимка от миналата година дали нещо има ретуширане на гръдния кош при Рорбърт или са го оскубали?... иначе трябва да поработи още с мускулите (което прави, надявам се, сега)... иначе грима му е ужасен

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:43 от staro-novo

# 166
  • Бургас
Вярно, че в "Здрач" се виждаше очевидната му липса на мускули, даже в гръб ми направи впечатление (когато в училище Бела го попита да не би да е с лещи на очите и той рязко се обърна и тръгна), че е малко как да се изразя - изсипан и прегърбен леко, защото е доста висок, но аз пък точно такива харесвам. Grinning
Пък и погледа му, цялата му игра така ти завърта главата, че е трудно да се концентрираш подробно върху физиката.  Heart Eyes

# 167
Здравейте-отдавна чета форума по темата и моля за разрешение да се присъединя и аз!
За мен Сумрачната сага е голямо събитие по много причини,но най-вече защото това е първата книга ,която любимата ми щерка посяга да прочете по собствено желание-без да е част от Задължителния списък.... Grinning
Ето линк към добър руски сайт с последни новини за Робърт Патинсън-за тези като мен ,които не разчитат много на своя перфектен английски... Confused
http://robocaine.ucoz.ru/?lRFsZA

# 168
А кога излиза филма Новолуние  newsm78,знае ли се  Embarassed
Здравей и добре дошла.  GrinningНоволуние ще излезе в Щатите през ноември, другаде- надяваме се през декември...
Sad чак тогава ли...Що не снимат по бързо тез хора... Sunglasses

Пък и погледа му, цялата му игра така ти завърта главата, че е трудно да се концентрираш подробно върху физиката.  Heart Eyes
Абсолютно!Ах Робърт,Робърт... Crazy

# 169
Абсолютно!Ах Робърт,Робърт... Crazy
Да, и аз се размечтах като си припомних погледа му  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Какво му е на физиката бе момичета??
Тяло-мечта: висок, строен, че и красив на всичкото отгоре  Blush

# 170
Ейййй, разбихте ме за детайлите  Laughing. Махам ги да няма други паднали в клопката на белото братство. Емма, надявам се не се сърдиш за детайлността Wink. Смокини и черници - мечо Ръкспин, мдамм.

Робърт поне според мен не е типичен красавец, но има харизма и точно за това и така му "лепи" ролята на вампир.
Чакам с нетърпение филмът за Салвадор Дали, за съжаление в немция излиза между "Шестото клеймо" и новият Хари Потър и имам чувството, че няма да му обърнат достатъчно внимание Confused
Вес, на немски всички имена са като на английски - мааалко по-твърдо звучат, но се ядва.

Филмът е добре направен за първа част - все пак книгата е книга, а не сценарии. Целта на всяка ч.1 е да привлече повече зрители, които да дойдат и на второто, третото и т.н. продължения - хубави хора, хубави дрешки, хубави коли, малко адреналин, много романтика, не много дълъг, но и не е претупан. Излизаш от залата и искаш още - влизаш в книжарницата и си купуваш книга. Какво повече има да се желае?! Peace

Хайде и една песничка от ФБ за приятен ден - http://www.youtube.com/watch?v=BKhYt2PhFkw

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:33 от surfline

# 171

Какво му е на физиката бе момичета??
Тяло-мечта: висок, строен, че и красив на всичкото отгоре  Blush

...пък и може да пее, а този глас като почне да говори тихичко и едно такова медно,  Crazy Laughing Heart Eyes

surfline страхотна песен!  bouquet

# 172
  • Разпиляна във въображението
Окончателния списък на актьорите, които ще бъдат вълколаци

Джейкъб - Сам - Куил -
Пол - Ембри - Джаред - Емили -

# 173
Уха - Пол е...  Rolling Eyes

# 174
  • Пловдив
И Емили е много красива.

# 175
Eй сега прочетох, че Стефани Майер е искала Henry Cavill (The Tudors) да изиграе ролята на Едуард, но продуцентът на филма твърдял, че не изглежда на 17, всъщност е на 25 години. След това му е предложена ролята на Карлайл, но отказва заради заетостта си в сериала.

И още нещо любопитно - Ники Рийд била тази, която накарала Катрин Хардуик и продуцентите да добавят песни на Робърт Патинсън във филма. Рийд тайно записвала на лаптопа си, докато той пеел и свирел на китара. После занесла записите на продуцентите и те се влюбили в песните му. На следващия ден те попитали Роб, ако може да изпее някои песни за саундтрака и той приел.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 12:11 от Sensoria

# 176
Sensoria ,да и аз се питах дали сте го чели.
Добре,че са избрали Робърт. Heart Eyes
И този е много красив,но си е мъж, не става за тази роля.

Два много красиви фен постера на  New Moon.

# 177
Да и аз знам, че Стефани си е харесала друг актьор, но в последствие останала много доволна от играта на Робърт.
Nadia 79 и аз си купих книгата от Книгомания!

# 178
Добро утро  bouquet!

Днес без новини, не са особено интересни...
Само се чудя още колко пъти ще пуснем вълците като "новина".
До сега за поне 6 пъти се сещам.
Предполагам, че просто вече сме доста и трудно се следи какво става наистина...

Като казах новини - на никой друг ли не му се стори смешно изказването на Раян Рейнолдс, което пуснах в новините вчера...?
Аз буквално се попиках от смях (е добре де не буквално Mr. Green), а май никой друг не е забелязал...

Само на една "статия" искам да обърна внимание, съвети на феновете към режисьора Крис Уайц, които ми се сториха интересни и съм съгласна с тях.

На български, бърз превод, не е дума по дума, само есенцията:
-> Не мислете за Нова Луна като за крава за доене на пари! Много от нас са си представяли книгите от години....
-> Дори нищо друго да не е наред, нека поне бавното развитие на книфата да си е на място. Да книгата е бавна, на метса дори прекалено бавна, но това е важно, за да се разбере колко съкрушена е Бела. Надяваме се Крис да не се опита да адаптира филма, харесвайки се на хора, които не са чели книгата.
-> Обратно на слуховете, ние не искаме Роб във всяка цена. Как можем да усетим емоциите на Бела ако виждаме Едуард на всеки 15 минути?
-> Не се страхувайте да покажете повеце емоции отколкото в Здрач.

И на английски оригинала:
-> Please don’t think of New Moon as just a cash cow! Many of us have imagined this book in our head for years. -TwilightersAnonymous
->  If he gets nothing else right, Chris Weitz had better get the pacing of the movie right. The book is slow — some people think it’s too slow, but most fans agree the slow pace is necessary to show how devastated that Bella Swan becomes. If he tries to speed up the movie too much to appease the taste of people who haven’t read the book, the fans will be in an uproar.” -NewMoonMovie.org
-> Contrary to beliefs that we want Rob in every scene, it is not true. How can we feel the same emotions as Bella if we are still seeing Edward every 15 minutes? It will make the reunion all the sweeter in the end if we are missing Edward just as much as Bella. -Twilight20Somethings
-> Don’t be afraid to bring the emotion into the story that I felt was somewhat lacking in Twilight. This is, first and foremost, a love story riddled with strife and angst. Let those emotions out and the story will flow. -TwilightMoms

Извадката е от тук
Пълният лист тук

Какво мислите вие, пристрастени бг-мами Crazy?

# 179
И аз се радвам, че са избрали Робърт и Питър за тези роли. Не, че Хенри не е красив, ама си е подходящ точно за Тюдорите и не ми се връзва с тези образи. Naughty

Още малко забавни факти - преди време бяхме коментирали защо са такива кориците. Специално за Здрач тя е не само символ на забранения плод, но и според скандинавската митология ябълката е символ на вечната младост и красота.

Общи условия

Активация на акаунт