КОЗУНАЦИ - вкусни, дъхави, разкошни! (Козуначена тема)

• 295 749
  • 1 420
  •   1
Отговори
# 795
Max-mama, удивителна си просто!
На следващия козунак искам да сложа и по малко есенция лимонова и не знам каква още (ще ходя сега да пазарувам), защото обичам козунакът да е с повечко миризми и вкусове. Колко да сложа примерно в рецептата на Лебедуна или на max-mama?

# 796
Мерси че ми отговорихте!  Hug
Маята ми е суха, много е добра, питките ми стават чудесни. Не я разтварям обикновено. Правих го в машината, първо трябваше там да си втаса.Поне малко. А то не помръдна почти.
Чудя се в събота кой да направя?
Мах-мама, тази красота, която си показала по коя рецепта е?

# 797
Маята ми е суха, много е добра, питките ми стават чудесни. Не я разтварям обикновено. Правих го в машината, първо трябваше там да си втаса.Поне малко. А то не помръдна почти.

А на коя програма пусна машината?

# 798
  • Разград
Max-mama, удивителна си просто!
На следващия козунак искам да сложа и по малко есенция лимонова и не знам каква още (ще ходя сега да пазарувам), защото обичам козунакът да е с повечко миризми и вкусове. Колко да сложа примерно в рецептата на Лебедуна или на max-mama?

За един брой козунак слагам цяла капсула лимонова есенция на Доктора,много са добри.Отделно стържа лимонова кора.

Сухата мая е трябвало да разтвориш в млякото+малко захар+малко брашно,да стане на кашичка,която се оставя да втаса.След това с останалите продукти в машината и така нататък.

# 799
  • Балчик
max-mama, чудесен е козунакът. Peace

# 800
Момичета ,моля за съвет и помощ   bouquet Кой козунак е подходящ за начинаещи ? Иска ми се да направя тази година ,но не знам коя рецепта би била най-лесно изпълнима  Thinking   bouquet   bouquet   bouquet

# 801
Пуснах на месене+втасване. Другия път ще разтворя маята пук да видим дали ще стане нещо.

# 802
  • София
Здравейте!
Дали някоя е правила козунаци с брашното с набухватели на София Мел - Фарин Ап. Моля споделете опит, че с него не съм пробвала, да не ми отидат зян козунаците. Благодаря предварително! Hug

# 803
Здравейте!
Дали някоя е правила козунаци с брашното с набухватели на София Мел - Фарин Ап. Моля споделете опит, че с него не съм пробвала, да не ми отидат зян козунаците. Благодаря предварително! Hug
Според мен не рискувай с това-то се използва повече за кексове,блатове...и т.н,най-добре си вземи синята опаковка -екстра-
то е с по-голямо съдържание на глутен

# 804
  • София
Здравейте!
Според мен не рискувай с това-то се използва повече за кексове,блатове...и т.н,най-добре си вземи синята опаковка -екстра-
то е с по-голямо съдържание на глутен

Благодаря! Ясно, ще замине при майка ми. Аз взимам винаги синята, на която пише екстра.  Peace Сега видях на сайта, че има и специално, на което пише за козунаци . То дали е по-хубаво? За него някакви отзиви? newsm78

# 805
Момичета ,моля за съвет и помощ   bouquet Кой козунак е подходящ за начинаещи ? Иска ми се да направя тази година ,но не знам коя рецепта би била най-лесно изпълнима  Thinking   bouquet   bouquet   bouquet
Аз ще се самоцитирам и ще попитан отново : " Кой козунак е подходящ за начинаещи ? "
ПП Благодаря предварително за отговорите   bouquet  bouquet  bouquet

ПП2 Някой правил ли е вече козунака на labrex  ?

# 806
Ето ги и моите козунаци  Blush

Нещо са излезли малко по-тъмни, отколкото са Simple Smile Много се радвам, че не ми спаднаха, след като ги извадих от формите  Crazy

Пълнежите са със стафиди, лешници и сладко от боровинки Simple Smile

# 807
Козунакът е по рецептатана Джемма, много ми допада и само него си правя Peace

Аз ще се самоцитирам и ще попитан отново : " Кой козунак е подходящ за начинаещи ? "
Според мен за начинаещи не е толкова важна рецептата колкото обясненията към нея. Защото в същността си те са почти еднакви. Подходящи са не много усложнени рецепти. Според мен тази на Джемма и Тандури са напълно типични за козунак Peace

# 808
Козунакът е по рецептатана Джемма, много ми допада и само него си правя Peace

Според мен за начинаещи не е толкова важна рецептата колкото обясненията към нея. Защото в същността си те са почти еднакви. Подходящи са не много усложнени рецепти. Според мен тази на Джемма и Тандури са напълно типични за козунак Peace
Благодаря за съвета ! newsm51

# 809
Реших вече,като за първи път ще пробвам козунака на Джема,а после ще разказвам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт