От кога проходилка?

• 5 790
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
ние не сме ползвали слагали сме я 1-2 пъти но тя вече беше проходила!но по принцип след 7-8 месец,зависи от детето!

# 61
Сложих след 7-я месец.Не бих повторила тази грешка!Детето се научи да бута проходилката с гърдите и не искам да обяснявам колко трудно ми беше докато проходи,което беше на 1г. и 1м.Махнах проходилката,детето се научи да лази за 2 дни ,седмица по-късно вече се изправяше по диваните за около 1м. се научи да ходи.Проходилките за улеснение за майките,и то даже до един момент,после ги затрудняват повече.

# 62
  • Плевен
Най-добре като отидеш на консултация питай лекар. Не за всички деца е полезно ползването на проходилки. При момчетата особено има доста фактори, поради които лекарите не препоръчват проходилките.

# 63
Ние много малко ползвахме, а и малкия падна два пъти с нея.Много нестабилни са ги направили.

# 64
около 6-тия месец започнах да я слагам Peace

# 65
  • София
Уокър - след като си ходеше добре, движейки се по мебелите. Паяк - не съм. Няма и място у дома за такъв. Но и не намирам да има нужда от него. Впрочем, с уокъра още си играе - бута си го като камионче, количка или нещо подобно.

# 66
На 5-6 месеца, като в началото не беше постоянно.

# 67
никога не сме ползвали проходилка,просто в нас не  беше много широко.

# 68
Не съм привърженик на проходилките. Според мен ако все пак ще се ползва е добре да е около осмия месец.

# 69
И двете си деца сложих в проходилка на 6 месеца.

# 70
  • София
От когато ми каза ортопедът - на 6,5 мес  Peace

# 71
  • София/Севлиево
На 6,5 месеца, след като педиатърката каза, че може, но само по за 10 мин максимално за целия ден  Naughty

# 72
Мился,че 6-7мес.е идеално,но пак зависи от самото дете Simple Smile

# 73
От 7-ми месец  Peace

# 74
На 4 месеца я сложих в проходилката,ама не и стигаха краката до земята  hahaha След около половин месец вече си ходеше с проходилката,но на 7 месеца някъде реших,че може да забави прохождането и и я дадох у свеки да я ползва за столче.Общо взето я ползвах за да я оставя някъде в безопасност,но след като купихме кошара за игра въобще не съм се и замисляла за проходилката.Не ми е помогнала изобщо,с другото ми дете няма да ползвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт