От кога проходилка?

• 5 791
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Не съм ползвала проходилка, моята принцеска се изправи на 7 месеца самичка в креватчето (голям кеф беше), след дълго лазене и така проходи на 11-десет месеца. Тя самичка ми показа кога е готова да стъпи на крачета и с общи усилия сега тича в парка и кара колело.

# 46
След 8 месеца!

# 47
Ами четейки постовете... гледай да се вмъкнеш в интервала 6-9 месеца.  Mr. Green Мене ако питаш, когато детето започне да сяда само, то вече е готово за проходилка. Преди това - не!

# 48
  • Пловдив
На 7 навършени месеца.

# 49
Беше на 7 и половина. Аз немога да му дам /физически/ толкова движение и достъп до нови предмети за "изследване".

# 50
От 7 месеца и доста кратко и двата пъти я ползвахме. Големия имаше няколко преобръщания с проходилката и  не смеех да я ползвам , а малкия не му беше интересно .Аз бих посъветвала авторката да внимава в избора на проходилка ,колкото и хубава да е пак да си има едно наум .

# 51
след 6-тия месец по малко. Peace

# 52
  • в илюзия
слагам дъщеря ми в проходиллка от 6-тия месец.

# 53
На проходилката пише ,че детето трябва да е навършило 7 месеца.
И аз сложих дъщеря ми наскоро.Като стои около 15 минути най много.

# 54
Сложих го като навърши 6 месеца и гледам да е там за не повече от 30 минути.  Peace

# 55
И нашия ортопед отрече проходилката напълно, така че всеки индивидуално си решава явно  Hug

# 56
  • Неизживени спомени
На 6 месеца и половина.

# 57
След 7-мия месец.

# 58
След 7-мия месец сложих малкия в проходилка.

# 59
Сега я слагам но не повече от 15-20 мин. на ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт