Събиране на майски мами 2008! Първи рожден ден!

• 5 999
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
  • у нас
ох, аз чак сега разбрах Blush

# 46

Права беше АнМари!Хайде идвай и ти.

130лв за двойна стая ли е, т.е. за двама души ли?Аз не знам как ще пътуваме с малката, защото тя не обича да седи дълго време вързана.А гаранция 4ч. няма да спи.Ще го умуваме с Велис. Само да не стане така, че аз да се глася, а то на финала да не дойдем dontknow

# 47
  • Луната ни пази

Права беше АнМари!Хайде идвай и ти.

130лв за двойна стая ли е, т.е. за двама души ли?Аз не знам как ще пътуваме с малката, защото тя не обича да седи дълго време вързана.А гаранция 4ч. няма да спи.Ще го умуваме с Велис. Само да не стане така, че аз да се глася, а то на финала да не дойдем dontknow
Да, 130 лв са за двама души с две нощувки, вечера и закуска!

# 48
  • Луната ни пази
И ми простете правописа, че пиша на тъмно и едва уцелвам копчетата!

# 49
  • София - Дианабад
Меги, аз имам един въпрос: нашата кака е на  2,5 год. и няма да ползва допълнително легло, а ще спи при нас. Колко ще платим за нея?
Благодаря!  Hug

# 50
  • София - Дианабад
Ето и нашата заявка - 2 бр. възрастни, 1 кака на 2 годинки и половина и една мишка на 1 годинка  Grinning

За 2 нощувки сме  Peace

Hug

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 21:43 от goris

# 51
  • София
Аз съвсем испуснах темата. Аз се кандидатирам за двойна стая, 2 нощувки.

# 52
  • Луната ни пази
Меги, аз имам един въпрос: нашата кака е на  2,5 год. и няма да ползва допълнително легло, а ще спи при нас. Колко ще платим за нея?
Благодаря!  Hug
Ще я минем за 2 годишна! Няма страшно!

# 53
  • София - Дианабад
Благодаря!  Hug
Ще я минем за 2 годишна! Няма страшно!

Няма да е трудно, и без това изглеждат по-малки и двете  Mr. Green

# 54
  • Луната ни пази
Момичета, аз до 19ти няма да съм тук! Отиваме на вилата, ще правим в неделя кръщене, а в понеделник годинката на Коки! Днес изхарчих камарка пари за дрешки и други боклуци, поръчах торти и сега отивам да се подготвям! Кой каквото има да пита, да пише! Давайте и заявките за бройка! Във вторник или сряда като се върна (на 20ти) ще правя резервация! Целувки на всички от нас двечките с Коки!

# 55
Ние отпадаме от срещата.Таткото ни е командировка целия юни.Току що ми го сервира.Много ме е яд.

# 56
  • София - Дианабад
Ние отпадаме от срещата.Таткото ни е командировка целия юни.Току що ми го сервира.Много ме е яд.

Ако искате да дойдете вие с Криско, може да пътувате с нас. Ние сме с ван, така че има място  Peace

# 57
  • ВАРНА
    Влизам в темата за да ви кажа, че и ние ще отпаднем  Sad. Много ми се идваше, но няма как да стане ... Надявам се да успеем при следващо събиране, но сега няма как.

# 58
Както се очертават нещата националната среща ще бъде само от софиянки и мегелинка.Въобще никаква национална среща не е това #Cussing out,а ще се разходим софиянки на 300км, че не можем по- близо да се видим Crossing Arms
Много гадно се получава и си мисля, че няма смисъл да бием този път, при положение, че сме само от София.Освен Меги има ли някой друг, който да не е от София???И общо кои сме:Меги, Ева, Мушмуроче, Горис, АнМари, Аз, Орхидее(не съм убедена).......Ончето(не съм убедена)..........пропускам ли някой?Надявам се, че да Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 59
Грете, права си, но на мен така или иначе ми се излиза от София. Ако искате да го отложим, но не вярвам, че на други дати ще дойде още някой....

Общи условия

Активация на акаунт