Отговори
# 285
  • София
Благодаря ви момичета  bouquet!!!! Hug  
Май покашлянето е от слюнката, но сутринта му забелязах секрет, който тече от едното оче и сега му капем капки. Празно няма. Laughing

# 286
 kaffeetrmker_2

Бубе,  Hug като ти четох поста и  #Crazy ooooh!

# 287
ДииДии-ми да на опаковката пише-400 мг свободен хлор-DCCNa сега гледах да видя дали не съм объркала нещо ама не.

# 288
  • София
 Hug Отивам да ви почета  Heart Eyes

# 289
Леле Бубе, Тофифи - егати - повече никога да нямате такива преживявания Praynig.
Днес Марчето прави 5 месеца и запомчва 6 тия - не знам за вас - ама аз не ги усетих. Кога минаха не знам. Имам чувството, че ще се обърна и ще е абитурентка.  newsm78

Дени какви са тия химии - и това го пордават за почистване на бебешки шишета? Луда работа!

Офф днес не ми е ден - отивам да пустосвам в другата стая - хайде лека вечер Hug

# 290
Да ви почерпя за днешната ни месечинка- тортата не ми се получи много (не бях опитвала да правя торти от години, а това ми е първи опит за шоколадова), на вид не го докарах, но на вкус поне е... зверски сладка Laughing

# 291
Благодаря Лора. HugКаква си ми ти шпионка само... Mr. Green hahaha Но моя разказ може би е малко "черен" и не всички ще го разберат.Аз го написах май за да си излея душата на "лист хартия" както се вика. Whistling
Иначе по повод нашето мнение с Петенцето... WhistlingПетенце , пак не съм съгласна. Naughty Пак казвам ако има майки които сега биха се изкушили от АМ , то значи е имало винаги такива хора, само че преди не е било АМ а е било кисело мляко.Така че просто сега е по добър вариант да заместиш кърмата когато я няма.Факт е че и аз много бях чела и подготвяла (психически) за да кърмя но не всичко зависи от нас.Не че не я кърмих но за мен след като дохранвам значи нищо не съм направила.Вярно че се мъчих месец да се цедя денонощно само и само да хапне поне малко детето кърма и после дохранвам , защото с 30мл (и то за 6 часа) няма как да се наяде.Адски много мечтаех да кърмя но уви.И не мисля че е било защото не съм си била подготвена или защото не съм си дала "зор". Tired

# 292
но сутринта му забелязах секрет, който тече от едното оче и сега му капем капки. Празно няма. Laughing

Капвай кърмичка  Peace При нас помага!

Диди Много хубава торта и щом е направена с любов  няма начин да не е хубава.

Направо срамота с тея некачествени продукти за бебетата  #2gunfire Ония ден от Карфул-а купихме душ-гел на Бюбхен. оказа се коренно различен от този, който имаме вкъщи  #Cussing out Ха, сега кой е истиснкия, ако изобщо има такъв  #2gunfire

Денчо spoko Горе главата  Hug Сподели, ако ще ти олекне

# 293
  • Sofia
Добър вечер момичета

Ние се завърнахме от малко гости при родителите ми.И на двамата разбойници им се отрази добре.

Тофифи-съчувствам ти Hugважното че малкия се чувства добре и скоро да сте си у дома.
Бубе-ега си историята, онези са за #2gunfire #2gunfire
Den4o и Didi_83 честити ви месечинки.Диди тортата изглежда супер,ще си опитам виртуално,че с тези килограми за сваляне ...
aleksa_sm -както са ти писали момичетата напълно възможно е да е от слюнката.

А ние от днес сме с нов номер, научил се е с устата да прави "брбрбр" и пада голямо плюмчене и смях.А баткото му понеже се забавлява и го подкокоросва само.Много са забавни.
Лека вечер!

# 294
Денчо, Диди, честит ви месечинки! Да са живи и здрави куклите и много да ви радват!  newsm51

Денчо,   spoko

Диди, много добре изглежда тортата  newsm22 smile3501
За следващата месечинка и аз ще снимам момъка в тази поза.  smile3508 Много ми хареса. Аз на 4-тата месечинка не успях да го снимам както бях намислила, защото само се въртеше.  #Cussing out

# 295
привет мами!малкия тази вечер голям рев му удари ooooh!аз се чудя защо,а то му се спяло.Като го изкъпахме веднага заспа.Днес забелязах че и на него от горната страна му се е поддул венеца от двете страни и белее,като че ли 2 зъбчета ще излизат,но не се знае кога ще е.Но се вижда ясно че саа поддути и бели.lady bebi разгледах ти новия сайт на малката -страхотен е.Много ми хареса,откъде го намери?Днесс съм забравила да честитя на месечинките!Да са живи и здрави!Мами наближава 1 април ще се лъжем ли? LaughingЖелая ви лека и поспалива нощ!

# 296
Така ми се спи... всички заспаха отдавна а аз кукувам из нета.
Моето чудо днес се научи да ръмжи. Точно това прави - ръмжи. Когато е недоволна или се ядосва не плаче а издава такива смешни недоволни звуци... нарочно я дразнех днес а тя ръмжи ли ръмжи със затворена устичка Shocked Joy
Чудя се още какво ли ще видя и чуя от нея...  Grinning

# 297
# 298
Добро утро! Ние се нананяхме в 6, аз  догледах един филм, а той малко си доспа.
Диди, много хубава торта си направила!
Дидипипи, супер за режима. Снощи си мечтаех тайничко и ние да сме така, че последните дни се буди през час....и мечтата ми се сбъдна.Заспа в 8, в 3 се събуди, дадох биберон, после баща му си идва след 6 и аз се чудя какво става, а те си говорят двамката и яде чак в 6 часа, това не е било от месеци.Страхотно е, малко поспах!
Вита и някоя друга мама беше писала, че малко качвали бебоците.Не се притеснявайте. Митачето третия месец качи само 150гр за пълен месец.Но евала на доктора, каза че всичко е наред и да продължаваме само на кърма. Четвърти месец-500гр, да видим тази сряда колко ще я докара.
Ванина, благодаря ти мила! НОсих и аз уж някакви ластични гащи -бермуди, но малко, после други, но не за дълго- Ще си купя тези дни отново. А ти пази ръчичката, знам че Контратубекс заличава белезите. Аз като бях в 7ми клас си залях целия ляв крак с вряла мазнина, беше ужасно, но всичко мина, дори няма белези.
Мишле, сменяй я педиатърката. То бива, бива, ама....през бодито да преслушва не бях чувала. аз съм доволна от нашия доки. Мерят ни само по памперс, преслушват ни всеки път, понякога и гърлото гледа.Когато сме болнички, не изписва антибиотик, иска да следи бебо през ден или два в кабинета и да го наблюдава.По всяко време мога да му се обаждам, е един път не ми отговори. Но се е случвало да са минали няколко часа и той да ме набере, не че знае че аз съм го търсила.Аз съм звъняла и рядко де...
Относно АМ и аз не съм за, но като се наложи да давам, ще давам.
Докторът нали ви казах, че ми препоръча едно мляко за лека нощ, че малкият повече от седмица и нощем се храни на два часа.
Изнамерих го в нета, но още не сме се захранили с нищо и ни е рано. За предпоследното става въпрос. А и май е след 6ти месец, аз немски не знам, но поне това си преведох.
http://www.hipp.bg/?p=products&c=1&id=7
СЕга да питам Феъри и Мишката като Дюкянка, може да е полезно и на други мами. Сутринта си правих хлебче от яйце 3-4 с.л овесени трици, но понеже щеше да стане палачинка и сложих малко суха мая. Та мога ли, позволено ли е, иначе стана вкусно.
Лора, филмът страхотен!Преди малко го догледах.Сподели пак нещо интересничко, моля те!
Оооо ние ръмжим ама яката. И пеем арии. Славейче си имаме в къщи.
Митака не може да се обръща сам, чат-пат го обръщам и му показвам как от гръб на коремче.Преди като лежеше по корем се обръщаше, сега не иска, ами няма да му давам зор.
ЗА упражнението аз го схванах, но не ми стана ясно ръцете като са в дясно, а дупето в ляво, как движим ръцете?
Ние купихме първите две пюренца-хип тиква и морков на гербер, след разговор с доктора ще започнем другата седмица вероятно.
Бубе, мила голям стрес сте преживяли. Ама как си я подстригала Яна сладурана! От къде пък ти го роди главата...изобретателна си ти.
Ние имаме нов номер. От вчера усърдно държим езика между устничките, издаваме звук и правим балони, след което се смеем.
Активната гимнастика е благодат за нас, който я е измислил да е жив и здрав!Няколко пъти заспива както държи играчката с ръка нагоре!
Хайде хубав ден и слънчева седмица! Simple Smile Simple Smile Grinning

# 299

дали някой ще може да пусне нова темичка  Hug
Ние сме ок,вчера не излизахме,но пък ходихме на гости до 22.00 и Радост после заспа в колата  PartyДнес при нас пак някво никво време  Tired
Лек ден и много целувки от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт