!!!!
Май покашлянето е от слюнката, но сутринта му забелязах секрет, който тече от едното оче и сега му капем капки. Празно няма.
.
Каква си ми ти шпионка само...
Но моя разказ може би е малко "черен" и не всички ще го разберат.Аз го написах май за да си излея душата на "лист хартия" както се вика.
Петенце , пак не съм съгласна.
Пак казвам ако има майки които сега биха се изкушили от АМ , то значи е имало винаги такива хора, само че преди не е било АМ а е било кисело мляко.Така че просто сега е по добър вариант да заместиш кърмата когато я няма.Факт е че и аз много бях чела и подготвяла (психически) за да кърмя но не всичко зависи от нас.Не че не я кърмих но за мен след като дохранвам значи нищо не съм направила.Вярно че се мъчих месец да се цедя денонощно само и само да хапне поне малко детето кърма и после дохранвам , защото с 30мл (и то за 6 часа) няма как да се наяде.Адски много мечтаех да кърмя но уви.И не мисля че е било защото не съм си била подготвена или защото не съм си дала "зор".
При нас помага!
Ония ден от Карфул-а купихме душ-гел на Бюбхен. оказа се коренно различен от този, който имаме вкъщи
Ха, сега кой е истиснкия, ако изобщо има такъв 
Горе главата
Сподели, ако ще ти олекне
важното че малкия се чувства добре и скоро да сте си у дома.

Много ми хареса. Аз на 4-тата месечинка не успях да го снимам както бях намислила, защото само се въртеше.
аз се чудя защо,а то му се спяло.Като го изкъпахме веднага заспа.Днес забелязах че и на него от горната страна му се е поддул венеца от двете страни и белее,като че ли 2 зъбчета ще излизат,но не се знае кога ще е.Но се вижда ясно че саа поддути и бели.lady bebi разгледах ти новия сайт на малката -страхотен е.Много ми хареса,откъде го намери?Днесс съм забравила да честитя на месечинките!Да са живи и здрави!Мами наближава 1 април ще се лъжем ли?