Отговори
# 90
...А ми правят лошо впечатление онези,които влизат веднъж месечно за да  кажат колко са пораснали и толкова,все едно другите ги няма,но ги наблюдават от балкона.

Аз съм от тези, че и по-рядко се обаждам. Докато изчета и се опитам да вляза в час не ми остава време да пиша  Laughing . Това не означава, че за мен другите ги няма.. напротив. Влизам да видя как се развиват връстничетата и ако мога да бъда полезна с нещо на някого го правя!  Имам мнение за картинките, но ще си го оставя за себе си  Crazy

Yuliya, биберона ни е с две капки и то от скоро го сложих него. Пюренцата ги затоплям в микровълновата.

Мишле  Peace

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 23:53 от Шехерезина

# 91
Добър вечер и от нас !
Руми мерси много за отговора  Hug има подобрения, но има и още какво да се желае   Grinning
За диетите щях да пиша че свалих 10 кг и сме изцяло на кърма, още едно бебе което не е захранено. А иначе как мляска и преглъща като види от нашата храна не е истина. И на мен много ми се иска да захранвам вече, но трябва да издържа още един месец  Mr. Green После мисля да започна със сладък картоф ама ще видим... newsm78
Чудя се какво още щях да пиша ама все от после ми идва  Simple Smile
Лека нощ на всички!

# 92
само се разписвам- по никое време, ама от сутринта съм отворила темата и все не мога да се наканя... не че има какво да пиша, ама утре ще ми е по-лесно да ви намеря Rolling Eyes
И при нас захранването ще е след навършване на 6ти месец- май ще се съберем доста, дето да си обсъждаме тогава

# 93
Аз пък се чудя след картофа и моркова с какъв друг зеленчук да започна ?  newsm78 Моята бебешора да ви кажа много добре си ги похапва тези пюренца ,колкото и дам не го отказва ,да видим сега и другите зеленчуци как ще ги понесе . Иска ми се да я започна с каши ама идея си нямам въобще с какви  newsm78 особенно за вечерта преди лягане си мисля ,че кашата най -добре ще я засити до сутринта . А ! искам да споделя и за проблема за венците МАМЕТА родих се и знаетие  ли от какво ? Педи ни изписа хомеопатични хапченца ДЕНТОКИНД може да се дават по 6 на ден при тежки случаи , аз и давам 3х 1 и ви казвам Симонка стана друг човек  Grinning  Grinning  Grinning  иначе нощите ми бяха кошмарни нямаше спане по - зле беше и от коликите сега спи като Ангелче  Praynig  Praynig  Praynig ПУ ПУ да не и е уроки , да не чуе ДЯВОЛА , че направо станахме съмнамбули с баща и   Praynig Hug Peace

# 94
  • Попово
Аз пък се чудя след картофа и моркова с какъв друг зеленчук да започна ? 
с тиква  Mr. Green
Дразни лъва, ти, дразниииииии newsm62 smile3515 smile3534
Ма да не мислиш, че и това е лесно- аз набивам по цял ден пилешки пържоли, яйца и трици, а вие като сте заопънали тук едни ми ти софри..... smile3516 И мойта не е лесна, ич даже Mr. Green  Но пък слабея, макар и доста бавно този път....от пусти хормони ще да е newsm78 #Cussing out
диетка а  Joy

# 95
Добро утро и от нас.Анитка ми е със запушен нос, а от секретите и покашля малко.Какво друго мога да направя освен че про мивам със Стеримар и физ.разтвор  newsm78
Вчера така ме стресна, че още ми държи.Като й промивах нослето и глупачето не се сеща да диша през устата и не може да си поеме дъх-направо ми се подкосиха краката.Дано се разминем само с това, че не ми се иска да се разболява.
Мила тя Бубето от известно време дава Дентокинд на Яна и доколкото знам е доволна.
Пепено гледам скоро ден ден ще има Тошката-голям батко ще да става

# 96
Аз пък се чудя след картофа и моркова с какъв друг зеленчук да започна ? 
аз така мисля да направя : картоф, морков, тиква, броколи, тиквички, карфиол

# 97
Тиквата я ядем вече с комбинация морком картов ябълка

# 98
  • някъде там......
Добро утро и от нас. Поредната нощ, в която за времето от 3.30 до 7.30 се буди пет пъти да ми мрънка на главата - напарво ми идва вече да се самоубия - какво му стана на това дете - незнам. Само допреди месец и половина си спеше нощно време без никакъв проблем.
Пепена, ти и захранваше с каша? Имам спомен за теб или Тонеска?

# 99
Добро утро   bouquet
Слънчев ден се очертава днес, ще има разходкааа  Laughing
Гледам за пюрета става ?, плодовото брои ли се за  захранване? (не ме изяждайте,че питам)  Embarassed
Ние ядем ябълка.
elleee , Мишле, Дюкан ли правите?

# 100
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2  Кога ще почне да спи до 9-10ч поне това дете ...

Галя  Hug  hug spoko Да не би да са зъбки? Мисля, че толкова често будене нощем на тази възраст е малко множко  newsm78

soniamari Мишлето прави, аз се каня Simple Smile Като почна ще се похваля Wink Плодовото се брои за захранване. За мене всичко друго освен кърма си е захранване Simple Smile

Мойта буболинка се събуди току-що и почна да пее Simple Smile Естествено, що не Simple Smile След като мама вече е на крака, тя е хепи Simple Smile

# 101
  • Попово
Пепена, ти и захранваше с каша? Имам спомен за теб или Тонеска?
та значи захраних с каша м/у храненията в 9 и 12ч, а сега беба си хапва по следната схема:
6ч кърма
9ч кърма
12ч кърма
м/у хранененията 1/2 пюрено бурканче картоф, морков или тиква (пюрирано)
15ч кърма
м/у хранененията 1 кафена чашка каша- до сега съм давала зърнин и банан, манго и ябълка
18ч кърма
20-20.30ч кърма
и така до сутринта спи
а щях да забравя хапвала е и сварена пюрирана ябълка навместо каша, редувам ги

# 102
Добро утро  Grinning
Днес се успах и не заведох каката на училище...  Rolling Eyes

Кой се чудеше дали с плодово пюре може да се замени цяло хранене - може, по-нататък, като в пюрето се слага стрита бебешка бисквитка.

За кашите - аз веднага след зеленчуковите/домашно приготвени/ супи и пюрета започнах с оризова каша на обяд/приготвя се с вода/ и след седмица - с бананова каша за вечеря/държи много сито/, а след кашите АМ давах и после водичка. Не помня колко беше голяма Ванесса точно но беше навършила 5 месеца. Първо ги давах по-разредени с шише и направо замествахме хранене с тях, а като им свикна, започнахме с лъжичка. Третата каша беше пшеничена.
Който иска на 5 месеца може да дава и по малко домашно заквасено кисело мляко, много е полезно, обаче аз не заквасвах прясно мляко, а АМ.
След седмица-две на каши добавихме и други зеленчуци - всякакви. Тя не обичаше лук, карфиол и зеле, иначе на 6 месеца ядеше всичко, даже пасиран сварен боб, нохут, леща... по малко разбира се, и разредени с малко АМ.
И чак след това започнахме плодовите сокове, между храненията по малко.
Каши и зеленчукови пюрета редувахме - не и давах всеки ден едно и също.
Ако имаше разтройство - ориз и моркови, ако е запек - спанак, маруля, зеленко.
Сурови зеленчуци не се дават...
Ванесса я захранихме на 4 месеца сериозно, с Емили ще го правим по същата схема, но малко по-късно... понеже искам да удължа кърменето.

Мая, браво за баницата, надявам се да ти е харесала, това е най-лесната баница с многолистно тесто и става чудесна  Hug

Аааа, на тоя ми пост му се зави свят от допълване и редактиране.
Та - ако не искаше някакъв плод или зеленчук, отлагахме за седмица и после пак го предлагах. Ако акитата се променяха, пак така. На някои неща реагират остро и даже с разстройство...

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:42 от Norass / Лора

# 103
  • Варна
Добро утро и от нас  Hug
Днес ми е особено слънчево, защото имаме двоен празник- Габи има месечинка и имен ден   Party Time Затова искам да ви почерпя, да ми е жива и здрава и все така усмихната

Честито и на Габи на galisis, да е жива и здрава Simple Smile

# 104
  • София
Честити месечинки днес  Tada

Честит Имен Ден на двете ни малки Габки !!! Да са живи и здравички и много да радват всички, които ги обичат !!!  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт