Аз съм от тези, че и по-рядко се обаждам. Докато изчета и се опитам да вляза в час не ми остава време да пиша

Yuliya, биберона ни е с две капки и то от скоро го сложих него. Пюренцата ги затоплям в микровълновата.
Мишле

има подобрения, но има и още какво да се желае 

Моята бебешора да ви кажа много добре си ги похапва тези пюренца ,колкото и дам не го отказва ,да видим сега и другите зеленчуци как ще ги понесе . Иска ми се да я започна с каши ама идея си нямам въобще с какви
особенно за вечерта преди лягане си мисля ,че кашата най -добре ще я засити до сутринта . А ! искам да споделя и за проблема за венците МАМЕТА родих се и знаетие ли от какво ? Педи ни изписа хомеопатични хапченца ДЕНТОКИНД може да се дават по 6 на ден при тежки случаи , аз и давам 3х 1 и ви казвам Симонка стана друг човек
иначе нощите ми бяха кошмарни нямаше спане по - зле беше и от коликите сега спи като Ангелче
ПУ ПУ да не и е уроки , да не чуе ДЯВОЛА , че направо станахме съмнамбули с баща и

И мойта не е лесна, ич даже

Кога ще почне да спи до 9-10ч поне това дете ...
Да не би да са зъбки? Мисля, че толкова често будене нощем на тази възраст е малко множко 
Като почна ще се похваля
Плодовото се брои за захранване. За мене всичко друго освен кърма си е захранване 
Естествено, що не
След като мама вече е на крака, тя е хепи