- ето ви го кратко ясно и точно!

Аз вчера сложих биба с 3 дупки и Борко сега яде по 80-100мл. на хранене което е ужасно много за него 

:
а на въпроса - за сега все още сме на една дупка с шишетата на Авент - храним се шест пъти на ден по 160-180 мл, а сутрин изяжда и 200. Ако сложа биба с по-голяма дупка, ме е страх, че ще оповръща света и ще се задави.
, напълно споделям твоето мнение!
. В това зимно време момичетата от форума са хората с които си говоря, инак в къщи бих полудяла
, да не казвам че и по градинките си ходя сама, защото познатите ми майки не си изкарват децата( явно им се стува студено). Благодаря ви че ви има и пишете тук
!

благодаря за отговора
(За теб си мислех като писах още една мама
Много се дразня на мами който идват и питат нещо което е обсъдено 100-тина пъти и даже се сърдят като не им се отговори веднага,
а аз като питам и през ум не им минава да ми отговорят.
Чудя се уж нямат време да четат и затова въпроса се повтаря, а после имат време да пишат че се сърдят.
. Първо 4естити месе4инки на бебе Фарес, бебе Румянка и бебе Бориславка. Честит ви празник на вси4ки, да сте здрави4ки и благи4ки цяаааалата годинка. Моита мама днес се е родила та да ми е жива и здрава наи-ве4е.
? Аз съм привържени4ка на късното захранване, след 6-тя месец
. Но всяка мама си знае наи-добре
.
. Заспива ми само като го люлям на ръце, не иска да лежи изобщо, само ако може да го държи някои и тои да си гледка какво става. Горе-долу само като спи лежи, през останалото време го разнасям из къ6тата на кенгурото. Да не ви казвам 4е ве4е гърба ми никакъв го няма и раце не ми останаха
. Бебока сериозно започна да тежи и това става мисия невъзможна. И такива ми ти работи с нас.
.
Гризач с гризач 
? Чети там за запека и за пюретата 16 теми подред и си трай
.....с тоя диагонал едно ЧРД не получих от теб ,ама айде нали си ми дружка .Няма да ти отмъщавам
Браво на накиченото детенце 
Много се дразня на мами който идват и питат нещо което е обсъдено 100-тина пъти и даже се сърдят като не им се отговори веднага,
Чудя се уж нямат време да четат и затова въпроса се повтаря, а после имат време да пишат че се сърдят.
. Просто "празните" постове, ги изчитам по-бързо
.
Гризач с гризач 

на
да е жива и здрава и много да помага!
Вече всички са доволни - той не е легнал, а аз съм във форума 

Иначе сме захранени де...
по неволя.
Гризач с гризач 
? Чети там за запека и за пюретата 16 теми подред и си трай
.....с тоя диагонал едно ЧРД не получих от теб ,ама айде нали си ми дружка .Няма да ти отмъщавам

", ......при някои това е практика, но целта ми не е да влизам в спор с тях
Дори не споменавам за майките, които влизат, задават си въпроса и не си правят труда после да прочетат какво им е отговорено, като това за мен е неуважение, а не това кой на кого честитил или пропуснал да честити
Или ако на някой целта му е трупането на постинги- в Отчетни го няма този номер 

, което ме радва, защото не съм писала напразно 

Естествено, че има тук-там по нещо, което ме издразва. Но все пак сме сума народ и е нормално да сме различни.