Отговори
# 60
А на мен пак ми приятно когато пожелават хубави неща на моето дете и на мен  Heart Eyes

# 61
Добър ден - гредам пълни и празни постове обсъждате - е аз да вмъкна един идиотски Laughing
Малииии имаме си кокони с продубчени ушаци - бравос на смелите мами. И аз мисля да надупча Мара - ама ще стрелям в пъпа - дали пак трябва да се прави на благовещение Joy

Имам си две племенници. Та наскоро голямата праща по-малката да и донесе пижамата. Малкото се връща и носи само долнището. Каката разправя:
- Калино ма - много си тъпа - що си ми донесла само долнището?
- Не бе како не съм тъпа, ниска съм не можах да стигна горнището Shocked :hahaha
Та така - дечица Laughing

А сега сериозно - не можеш да казваш кой, какво, как и защо да пише - това си е совобода на словото все пак Hug - ето ви го кратко ясно и точно!

МИШКАААА прати телефон на лични, че Ивето го е записала грешно и си неоткриваема за разходкииииии Hug

# 62
[Сега да попитам няколко питанки, пък дано някой забележи и ми отговори Praynig Praynig Praynig Hug
1. Мамите който хранят бебчетата с беберони с колко дупки е бибата? Ние сме на кърма от шише но понеже мисля че само Юлето, Комарче и още една мама писа че се цедят затова въпроса ми е общ.  newsm78 Аз вчера сложих биба с 3 дупки и Борко сега яде по 80-100мл. на хранене което е ужасно много за него  Shocked. Все още няма режим и обикновено хапваше по 40-60мл. максимум на хранене. Ако може да споделите за да се ориентирам.  Tired
2. Мамите който захраниха и дават купени пюрета притоплят ли ги и ако да как( в микровълнова, с топла вода, стайна температура ...)?
3. Останаха ли не захранени бебета и са само на кърма освен на Fairy и Нана? Thinking

Yuliya2008, и аз да ти отговоря - дано съм полезна  Hug:
1. аз съм от тези, дето се цедят и храня от шише ooooh! а на въпроса - за сега все още сме на една дупка с шишетата на Авент - храним се шест пъти на ден по 160-180 мл, а сутрин изяжда и 200.  Ако сложа биба с по-голяма дупка, ме е страх, че ще оповръща света и ще се задави.
3. още сме само на кърма, не сме се захранили с нищо - дори вода не иска да пие - чак  към средата на шестия месец ще се пробвам със зеленчуково пюре.

# 63
Цитат
Права си консенсус няма да постигнем, но не мога да го подмина без да се изкажа,защото съм възмутена.Значи всички тук сме се "събрали"доброволно за да споделяме радостите ,тревогите и да търсим съвет и мнение по проблемите си, по очакването и растенето на нашите деца. Заедно сме вече повече от година, поопознали сме.За мен не е празен пост да кажеш едно "Добро утро" с кафенце, а жест на уважение.Някои си е направил труда да честити навършването на...месец на детето ти,уважи го.Факт е също,че едни и същи неща могат да ни вълнуват по различно време, и не е нужно да напишеш дълъг пост за да зададеш въпроса си.Някои от нас разполагат и с по малко време.Добре че ги има тези момичета, които намират време да ти честитят радост или да ти дадат съвет,старая се и аз да го правя.А ми правят лошо впечатление онези,които влизат веднъж месечно за да  кажат колко са пораснали и толкова,все едно другите ги няма,но ги наблюдават от балкона.Съгласна съм,че може да няма какво да питаш и да споделиш често,но когато влизаш рядко можеш да покажеш, че си следил темите.На които не му допада да чете по диагонал избирателно.Аз лично не мисля да се съобразявам,какво пиша,как го пиша и дали на някои ще му се стори глупаво или излишно.

Майче, много добре си го казала  smile3501, напълно споделям твоето мнение!
Беше ми много приятно, когато момичетата ми честитиха рождения ден, а сутришното кафе на Дани ми дава настроение за деня Grinning. В това зимно време момичетата от форума са хората с които си говоря, инак в къщи бих полудяла Sad, да не казвам че и по градинките си ходя сама, защото познатите ми майки не си изкарват децата( явно им се стува студено). Благодаря ви че ви има и пишете тук Hug!

# 64
Денчо,  rotfImao rotfImbo rotfImao

strega,  Hug благодаря за отговора  Hug (За теб си мислех като писах още една мама  Embarassed)

Като сте започнали да казвате кой от какво се дразни да се изкажа и аз!  Crossing Arms Много се дразня на мами който идват и питат нещо което е обсъдено 100-тина пъти и даже се сърдят като не им се отговори веднага,  bash а аз като питам и през ум не им минава да ми отговорят.  Crossing Arms Чудя се уж нямат време да четат и затова въпроса се повтаря, а после имат време да пишат че се сърдят.  Shocked

# 65
Здравеитe и от нас мили4ки мам4ета и бебенца Hug. Първо 4естити месе4инки на бебе Фарес, бебе Румянка и бебе Бориславка. Честит ви празник на вси4ки, да сте здрави4ки и благи4ки цяаааалата годинка. Моита мама днес се е родила та да ми е жива и здрава наи-ве4е.
 И ние сме о6те на кърма, та се за4удих, лелееее ама вие масово захранвате от 4-тя месец, не е ли рани4ко малко newsm78? Аз съм привържени4ка на късното захранване, след 6-тя месец yes. Но всяка мама си знае наи-добре Peace.
 Ина4е об6то взето сме добре, от сега с характер Whistling. Заспива ми само като го люлям на ръце, не иска да лежи изобщо, само ако може да го държи някои и тои да си гледка какво става. Горе-долу само като спи лежи, през останалото време го разнасям из къ6тата на кенгурото. Да не ви казвам 4е ве4е гърба ми никакъв го няма и раце не ми останаха ooooh!. Бебока сериозно започна да тежи и това става мисия невъзможна. И такива ми ти работи с нас.
 Хаиде пак отлитам 4е малкия се сабуди и очаквам включване и от каката. Целувкииииииииии  love001.

# 66
Абе я вземете и набийте Мишката  #Sniper #Sniper Гризач с гризач  smile3532
Мишле ,ти дете за гледане нямаш  ли си,че си седнала да всяваш смут в редиците  ritnik? Чети там за запека и за пюретата 16 теми подред и си трай  Naughty.....с тоя диагонал едно ЧРД не получих от теб ,ама айде нали си ми дружка .Няма да ти отмъщавам Mr. Green

Пепена съвсем благородно ти завиждам за смелостта  bowuu Браво на накиченото детенце  bouquet

Като сте започнали да казвате кой от какво се дразни да се изкажа и аз!  Crossing Arms Много се дразня на мами който идват и питат нещо което е обсъдено 100-тина пъти и даже се сърдят като не им се отговори веднага,  bash а аз като питам и през ум не им минава да ми отговорят.  Crossing Arms Чудя се уж нямат време да четат и затова въпроса се повтаря, а после имат време да пишат че се сърдят.  Shocked

202uu

# 67
  • София
Хана, докато не съм забравила да ти отговоря за пюретата. Аз не съм замествала хранене с плодове пюре. На каката й давах 1/2 бурканче между закуската и обяда и другата 1/2 между следобедната закуска и вечерята.

Ако не ме лъже паметта, нейният режим на 8-9 м. беше:
Сутрин - мляко
11,00 ч. - 1/2 бурканче плодово пюре
13,00 ч. - зеленчуково пюре
17,00 ч. - каша - обикновено Лека нощ на Хип (обожаваше ги)
19,00 ч. - 1/2 бурканче плодово пюре
21,00-22,00 ч. - мляко

Май сега пак ще действам така, само с кашите може да поизчакам, че Ясен върви едричък и няма смисъл даго помпам допълнително, а кака му си беше слаботийка на тази възраст, че и досега.

Относно кой какво да пише - аз нямам никакви претенции, всеки да пише каквото му душа иска Hug. Просто "празните" постове, ги изчитам по-бързо Mr. Green. За съжаление на мен не ми стига времето, а и паметта  понякога Embarassed да честитя всички поводи и да качвам почерпки за нашите празници, за което се надявам да няма сърдити  bouquet.

# 68
Здравейте и от нас.Честит празник на празнуващите и на нашите месечинки.
Ние малко се позагубихме но сега сме по дълго време навън.
Вече сме се захранили с каша и плодово пюре ,но за зеленчуково се чудя какво да дам.

# 69

Къде е Котето(koteto f) да изяде Мишката и да настане мир и любов във форума!  smile3532

Темичка, честит имен ден на мъжо и много да ви глези!  newsm51

Лида  bdbaloni на mamma да е жива и здрава и много да помага!
И нашия момък е крайно недоволен от положение легнал, затова му купихме шезлонг.  Hands Clap Вече всички са доволни - той не е легнал, а аз съм във форума  Mr. Green

# 70

Къде е Котето(koteto f) да изяде Мишката и да настане мир и любов във форума!  smile3532

rotfImbo rotfImao

# 71

3. Останаха ли не захранени бебета и са само на кърма освен на Fairy и Нана? Thinking

Има, има и още как.И ние сме само с на мама бибата Laughing

Егати зоопарка стана-комари, мишки котки   animal037  Animal Snail  Animal Tropical Fish newsm57  261uu Animal Pig Animal Cow Monkey kyllmg Animal Chicken  animal085 smile3536
Ей това последното като го написах и погледнах под ника си какво съм написала и щях да падна.Явно и аз съм от преобладаващите животински видове. smile3538

# 72
Имам си две племенници. Та наскоро голямата праща по-малката да и донесе пижамата. Малкото се връща и носи само долнището. Каката разправя:
- Калино ма - много си тъпа - що си ми донесла само долнището?
- Не бе како не съм тъпа, ниска съм не можах да стигна горнището Shocked :hahaha

Направо се счупих от смях. newsm62
Да ги изядеш сладурките.На колко г. са? Heart Eyes

Момичета моля ви недейте с лошо.Сигурна съм че никой никого не искал да обиди.И само да спомена че Мишката не е казвала под празни постове "Добро утро", "Честита месечинка" и пр. Спомена за Запис, Първа, Втора , Трета... Или "."  
Естествено че всички се радваме на кафенца и Честитки за малките слънца, макар че и аз забравям понякога... Blush
Недейте с гневни постове защото наистина тук сме като едно голямо МНОГОДЕТНО семейство. Mr. Green Всички си имаме както радостни моменти (като Пепенка днес- има си мадама с обици), така и кофти моменти (уморени до крайност с мрънкащо бебе което ръфа зърното с мисълта да види дали случайно няма да вземе да пусне малко повече) Laughing
Важно е да запазим сплотеното по между ни защото накрая освен че темата ще се превърне в бойно поле , ще намалеят редиците от засегнати мами.
Айде сега от мен нещо по силно за да няма напрежение. Mr. Green

Честито на всички които имат повод за празнуване днес. Hug

Само тези на кърма ли се зачитат за не захранени Mr. Green.Ние дето сме на АМ игнорирани ли да се чувстваме, все пак не ги храним с отрова. hahaha Иначе сме захранени де... Tired по неволя. Outta Joint

# 73
  • София
Мишле ,ти дете за гледане нямаш  ли си,че си седнала да всяваш смут в редиците  ritnik? Чети там за запека и за пюретата 16 теми подред и си трай  Naughty.....с тоя диагонал едно ЧРД не получих от теб ,ама айде нали си ми дружка .Няма да ти отмъщавам Mr. Green

Ауууууу, така ли ще кажеш, бой да съм ядяла, шоп с шоповете Crossing Arms Mr. Green

Днес изказах мислите си на глас, като предварително поясних, че не искам да засегна никого, но повечето го приеха "на нож" и даже има и обидени, както виждам newsm78 Crossing Arms
Сърдит Петко- празна му торбата са казали мъдрите хора.........
Но е наистина банално и доста досадно при пускането на всяка една тема първите 2-3 страници да са със съдържание "Запис", " Hug", ......при някои това е практика, но целта ми не е да влизам в спор с тях Naughty Дори не споменавам за майките, които влизат, задават си въпроса и не си правят труда после да прочетат какво им е отговорено, като това за мен е неуважение, а не това кой на кого честитил или пропуснал да честити Crossing Arms  Или ако на някой целта му е трупането на постинги- в Отчетни го няма този номер Mr. Green
Както и да е, само споделих с идеята темите ни да са по-смислени и съдържателни, но явно има и такива, които предпочитат да си губят времето в четене на празни постинги, отколкото в прочитанетона нещо полезно Crossing Arms

Момичета моля ви недейте с лошо.Сигурна съм че никой никого не искал да обиди.И само да спомена че Мишката не е казвала под празни постове "Добро утро", "Честита месечинка" и пр. Спомена за Запис, Първа, Втора , Трета... Или "."  
Естествено че всички се радваме на кафенца и Честитки за малките слънца, макар че и аз забравям понякога... Blush
Недейте с гневни постове защото.............
Лейди, ти поне си една от малкото разбрали ме (явно си вложила смисъл в четенето Hug, което ме радва, защото не съм писала напразно Hug
И самата истина е, че именно това визирах, но явно гузната съвест в някого е проговорила друго и затова всичко бе изтълкувано в друга насока.

Нищо, здраве да е. Аз не се сърдя на никого и не съм искала никого да засегна или обидя, който го е приел така си е за негова сметка! Crossing Arms

# 74
  • София
Здравейте  Hug
И аз вдъхновена от снощния дебат между Серго и бат' Бойко се хвърлям с мощна гръд напред в спора за и против празните/многословните постове. Мен нещо като не ме кефи просто го прескачам. Не ми се влиза в безпочвени спорове. А иначе за времето откакто пиша съм намерила добри приятели, с които искам и общувам извън форума. Също така съм получила ценни съвети и подкрепа, когато съм имала нужда  Heart Eyes Естествено, че има тук-там по нещо, което ме издразва. Но все пак сме сума народ и е нормално да сме различни.
Чета ви, но когато няма нищо ново и интересно не се включвам. А по актуалната тема за захранването съвсем нищо не мога да кажа. То две еднакви деца няма. Всяка майка си усеща от какво се нуждае нейното. Не може на общо основание да се захранва на 2, 4 или 6 месеца с едикакво си.
Хайде отивам да гледам айдълите и да цапна едно винце  newsm24

Пепенке, честити ви обички!

Общи условия

Активация на акаунт