Януарските Цветя чакат вече пролетта!

• 11 496
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден, Весни! Желая ти здраве, късмет и много успехи!    bouquet
Честито Благовещение! Поздрави за всички именници! Малката Елеонора и Евките Simple Smile
Почерпете се кой каквото пие и яде Wink (картинки не ме биива да пускам, а и има бременни и на диетаSimple Smile)

# 16
Мони, не се притеснявай. То при бабите е по-весело/ разбирай, повече им се угажда и разрешава/. Но за малко 1-2 дни не е проблем, ако им спазват режима.

# 17
Ели,радвам се ,че мъничката е по-добре. HugПожелавам и на теб бързо оздравяване Hug.А за уртикарията не ти ли сложиха инжекция/май урбазон беше/
Джинджър,аз не давам АМ от както Алек беше на 5м.Сега пие прясно и кисело.Щом при вас е минал номера май по-добре вече му давай по-често обикн.мляко.Успех!
бибата я махнахме миналото лято.Казах му,че гаргата я е взела.Помрънка но мина сравнително лесно.Заменихме я с шише с биба пълно с вода.И така до днес.На обед и вечер заспива с шишето.Сега от това трябва да го отучвам Mr. Green
Приятен ден на всички и целувки на малките слънца!
vesni ,обезателно ще пробвам LaughingВесел празник на теб!

# 18
Весни, честит рожден ден! Честито на именниците!
Дано болните оздравяват бързо!
За диетите аз какви ли не съм правила, но при мен единствената която имаше истински ефект е....глад с един специален сироп.
За него има и тема във форума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=306627.0
А ето и сайта на центъра който ми го препоръча, аз го правих 9дни в къщи и 5 дни под лекарско наблюдение + масажи там http://www.garabitov.bg/
Хубавото на този сироп е,че той не е само за отслабване и за изчистване на тялото от токсини.
Айя отказа АМ септември след едно боледуване с повръщане и сега пие прясно мляко по над литър...

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 16:42 от Just_VANIA

# 19
  • София
Честито на Весни и именниците!

# 20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСНИ

# 21
Диетата е 90 дневната от форума за диети и отслабване. Познавам една много готина мацка, която всеки път като я видя все по-слаба ми изглежа  Wink А и отчетната е готина - няма злобни постове като при Дюканки  Mr. Green
Сту къде изчезна, че ми споменаваше за един доктор и изследване на алергии  newsm78

# 22
Весни, честит рожден ден.   bouquet

Манана, и две от колежките ми спазват тази диета от около месец, може и повече. Едната засега е свалила кило и нещо, а другата някъде 2-3 кг. Вчера на моята приятелка й беше водния ден. Милата, по едно време много жално гледаше.

Не мога да пазя диета. Добре, че след раждането си свалих килограмите ей така, иначе до ден днешен щях да съм дебела.  Embarassed

# 23
  • София
Честито на всички празнуващи днес!   bouquet Hug Пожелавам здраве, здраве и много усмивки!    bouquet

Всички болнички скоро да се похвалят с подобрение!  Praynig Peace
Моето Мими все още кашля, но други "екстри" няма, надявам се скоро и кашлицата да спре.

Днес изпратих каката на зелено училище и ми е малко сковано.  Confused

# 24

Днес изпратих каката на зелено училище и ми е малко сковано.  Confused

Саше  Hug Все някога трябва да я научиш да е по-самостоятелна.

# 25
vesni, честит рожден ден!

Честито на всички празнуващи имен ден днес - Благовест, Благовеста, Благой, Блага, Евелина, Евангелина, Гавраил, Габриела.

# 26
Ели, сега прочетох Flowerlina за именните дни. Днес ли празнувате именният ден на Евка? Simple Smile

Да ти е жива и здрава, Евангелина!   bouquet

# 27
Анджи, празнуваме да. Евангелина означава блага вест. Почерпете се за моето детенце, да се оправи по-бързо и да ми е здравичка и усмихната, както си е, че днес ново 20 - водихме я на уши, нос, гърло - откриха й гной в ухото, изписаха втори АБ.  Confused
Мислех си по друг начин да празнуваме днес, а то - аз съм болнични, щото не можех да спра да повръщам сутринта. Мони, алергична съм към Урбазон и Алергозан, пих Фенистил, помогна ми, ама приспива и съм спала като труп.
Не мога да повярвам, че ни се случва всичко това  Tired
Сори, много депресарски пост се получи  Tired

Весни, честит рожден ден, пожелавам ти много здраве, щастие, любов и професионални успехи!!!

# 28
Ели  Shocked Прегръщам ви и двечките и скоро да сте оздравели!

# 29
Моля се всички вече да оздравяват. Тази зима е направо ужасна. Все има някое детенце болно. Горкото пате Евангелина Praynig

Общи условия

Активация на акаунт