Януарските Цветя чакат вече пролетта!

• 11 498
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Много готини снимки, ама и Айя е една хубавица Grinning то има на кой да се метне
...

Да ти кажа, на мен ми иде да се оженя за Ваня!...  Sunglasses

# 286
Страхотни сте, Ив, Ваня, Шош и Айя  Hug

Иве, иди да направите изследвание на секрети от нос и гърло, поне да видиш има ли нещо там или не. Ники кашляше всяка сутрин, като пушач  Tired Чудех се и маех, докато не ни прати една моя позната лекарка за такова изследване и хоп - стафилококи.
Сега Любо профилактично го водя веднъж годишно, ама той няма, което ме кара да мисля, че и Ники вече няма.

Ехо, браво на Пламена Simple Smile
За Симона и Ним  Hug
Мимито, къде ходиш? Simple Smile
Нинище, тая мома голяма хаймана ще излезе Wink

# 287
  • Русе
Добро утро!
И аз разгледах снимките. Хубави са и децата, и майките  Grinning
Първо, да изпратя много прегръдки на всички болнички, с палцестискане за скорошно оздравяване  Hug
Аз да се похваля, че вчера ходихме до Варна с Дени. Тя видя за пръв път морето, но като че ли, беше по-впечатлена от пясъка и мидичките  Mr. Green
Ходихме и до зоологическата градина. Само дето там си останахме на входа при кончетата и количките, а мама и тати на смени разгледаха животните. Варненки, страхотен ви е зоокъта! Не очаквах такова разнообразие и така добре поддържан зоопарк. Направо завидЕх  Wink Съжалявам, че не звъннах на някоя от морските дружки, но програмата ни беше доста сгъгтена. Сладващият път... Wink
Сега съм сендирала Дени с тати на разходка, а аз отивам да шетам  Grinning
Желая ви слънчев ден  Heart Eyes

# 288

Ехо ти кво правиш в 4 ч. посред нощ на компа  Shocked

Отказвам съня.  Tired Не мога да спя. Като заспя сънувам кошмари, така че по-добре да стоя будна.  Crossing Arms

# 289
  • София
Иве, иди да направите изследвание на секрети от нос и гърло, поне да видиш има ли нещо там или не.

Хм, да ти кажа, МЛП казва, че в носа живеят дори менингококи...  Thinking което обаче не би те разболяло... освен при определени там условия, свързани с имунитета... което следва да означава, че могат да намерят всичко в носоглътката... и тогава, къде е смисъла...

newsm78

# 290
  • София; Дружбето
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=385995.new#new айде на новата тема

Общи условия

Активация на акаунт