Януарските Цветя чакат вече пролетта!

• 11 500
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Ние вчера поставихме Varilrix и можем да очакваме малко пъпчици в следващите 20 дни. След месец ще слагаме последния Превенар, но като казах, че имаме намерение да се прибираме лятото и изместиха Хепатит А по-напред, да я слагаме заедно с Превенара в различните ръчички. Това малко не ми хареса, но не знам имам ли повод за притеснение  Thinking
Лекарката каза, че на тази възраст е нормално да свързват 2 думи и да знае поне 20 думи, значи моето магаренце е наред  Joy
За височината каза, че се вписвал в границите, но забелязала, че сме високи и би трябвало и той да е по-висок, освен ако баща му или аз не сме били ниски преди пубертета, ама не сме, все най-дългите сме били в обкръжението си. Изследвания се правели ако е с над 10 см вън от нормата. 88см е, 13 кила.
Ив, честита годинка на Марта!
Андж, разсмя ме с Любо  hahaha
Прегръдки на всички болнички дечица и бързо да оздравяват!  Flowers Four Leaf Clover

# 271
Здравейте на всички,извинявам се много че не ми остава време да пиша,но напоследък съм постояно ангажирана с шофьорския курс,който карам, а и Вани  сега с това хубаво време иска да е все навън Crazy
Лилянчо нашата лекарка ми го каза същото за говоренето на детето,и ние горе долу сме на такова развитие,изреченията са ни от 2 думички,а иначе вече може би надминахме 20 думички.Особено тия дни само ни слуша какво говорим и повтаря по нас,но ако му кажа аз да каже някоя дума и в повечето случай неиска Confused
Желая ви хубав ден на всички и бързо оздравяване на болничките Hug

# 272
  • София
След вчерашната ремисия на Симона и глътка свеж въздух, през нощта вдигна отново много висока температура. Днес изглеждаше като парцал, цял ден не преборих температурата с традиционни и нетрадиционни методи, тя отказва да се храни, има разстройство и вечерта - след 5 пълни дни с Т и 1 без, дадох антибиотик.  Tired От де се взе този мръсен бацил в това лятно хубаво време... А на всичкото отгоре и аз съм също толкова дни с Т, която варира от 37,5-38 и не знам на моменти къде съм от притеснение и болест. Айде, оплаках се, не че от това ми олеква, ама знам, че разбирате тревогата ми. Дано всички други болни вървят към подобрение. Praynig

И дано е лека нощта ви!

# 273
  • София
Днес посетих една невероятна жена, с един страхотен съпруг и една малка принцеса, която ослепи и оглупи Шош - последният сън не го ловна следобяд от неустоимия чар! (Баща и за сега е видимо толерантен, когато я гушка...)

Just Vania и семейство, още веднъж благодарим за страхотния ден!   bouquet Hug (а к'ва чанта придобих...  Sunglasses)

# 274
  • София
Нимскоооо, съчувствам ти за изброените симптоми, ама знаеш ли как!  Cry Hug

В тоя дух, да ви кажа, Шошът има некви пристъпи на кашлица вече 2-3 седмици преди да заспи и като се събуди!  Tired Гърлото е чисто, яде, търчи, не е сънлив, но моето сърце става на стафида от ужас...  Tired Нали скоро имахме зор голям.... Някой да знае защо е тая упорита кашлица, дето нито минава, нито е постоянна, нито го разболява (пу-пу)?  newsm78

# 275
  • София
Ванчей, не трай от клона горе, ми пускай снимките!  Crossing Arms Mr. Green

# 276
Ним дано бързо се оправи Симонка.
ivonska удоволствие бе за нас да ни гостувате, прекарахме един наистина много хубав ден!  Grinning Айя сега се опитваме да я приспим, но още ни говори за Шош и не иска  Tired
Снимки от невероятния ден :      http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11423457

# 277
  • София
... Айя сега се опитваме да я приспим, но още ни говори за Шош и не иска  Tired

...

Oх, не питай - едва го изкъпа баща му, а той е толкова превъзбуден и каталясал, че стоя прав в леглото безмълвен 10-тина минути...  Tired Разказа на баща си за Айя, за татко и дето бил там, за колата му...  ooooh! Клюкар!  #Cussing out

# 278
# 279
Ним,  Hug . Дано скоро сте здрави и двете!  Praynig

Тази снимка е невероятна! http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11423457

Аз не мога да се стърпя да не похваля Пламена. Преди малко бяхме на кафе. Имаше едно момченце, която тя си хареса още отначало. И след поредица от срамежливи погледи през масата, той се престраши да се доближи. От там нататък се започна едно гонене и игра, чак се чудих дали това е моето дете. Е, накрая той се присламчи към две малко по-големи момичета (руса и чернокоса  Mr. Green ), но сигурно, защото е усещал, че ще си тръгваме вече.  Grinning Въобще напредъка е огромен. Има надежда.  Party

# 280
  • София

Ох, дано сватята Лила е заета и не чете тези дни...  newsm43

ПП. Пу-пу, лентичката ти напредва!   Hands Thumbsup

# 281

ПП. Пу-пу, лентичката ти напредва!   Hands Thumbsup

smile3505   fingerscrossed

# 282
Здравейте момичета  Hug
Много хубави снимки и страхотно настроение лъха от снимките, Ванче, ИвSimple Smile

Ехо ти кво правиш в 4 ч. посред нощ на компа  Shocked

Ние сме без Наско, даден на баба си и дядо си да опознава родината - Асеновград и Павелско  Wink и ние така се разщъкахме вчера с баща му, че сега ме боли единият крак - нещо като мускулна треска или разтягане - от всякъде нещо ме приболва и ми е неудобно и не мога да си намеря място и вече нищо не ме интересува  Laughing И къвто съм зелен......
НимчеPraynig Hug

# 283
Mnogo хубави снимки,а как вече са пораснали децата,просто не е истина .... как си лети времето...
  bouquet

# 284
  • София; Дружбето
Много готини снимки, ама и Айя е една хубавица Grinning то има на кой да се метне
Иве, ако ще те поуспокои, Миша има подобна кашлица. Нощем се буди от нея, направо се съдира от кашляне, а през деня нищо. Нито кашлица, нито сополи. Утре мисля да я пратя на доктор с баба и да и преслуша гърдичките.
Отивам да търся кофичката и лопатките, че вчера изрина с ръце половината пясъчник и си напълНи гащите и чорапите с пясък. Ама голям кеф и беше де

Общи условия

Активация на акаунт