Ние вчера поставихме Varilrix и можем да очакваме малко пъпчици в следващите 20 дни. След месец ще слагаме последния Превенар, но като казах, че имаме намерение да се прибираме лятото и изместиха Хепатит А по-напред, да я слагаме заедно с Превенара в различните ръчички. Това малко не ми хареса, но не знам имам ли повод за притеснение
Лекарката каза, че на тази възраст е нормално да свързват 2 думи и да знае поне 20 думи, значи моето магаренце е наред

За височината каза, че се вписвал в границите, но забелязала, че сме високи и би трябвало и той да е по-висок, освен ако баща му или аз не сме били ниски преди пубертета, ама не сме, все най-дългите сме били в обкръжението си. Изследвания се правели ако е с над 10 см вън от нормата. 88см е, 13 кила.
Ив, честита годинка на Марта!
Андж, разсмя ме с Любо

Прегръдки на всички болнички дечица и бързо да оздравяват!

От де се взе този мръсен бацил в това лятно хубаво време... А на всичкото отгоре и аз съм също толкова дни с Т, която варира от 37,5-38 и не знам на моменти къде съм от притеснение и болест. Айде, оплаках се, не че от това ми олеква, ама знам, че разбирате тревогата ми. Дано всички други болни вървят към подобрение. 
)
Айя сега се опитваме да я приспим, но още ни говори за Шош и не иска
Клюкар!

и ние така се разщъкахме вчера с баща му, че сега ме боли единият крак - нещо като мускулна треска или разтягане - от всякъде нещо ме приболва и ми е неудобно и не мога да си намеря място и вече нищо не ме интересува