Сега чакам да чуя хубави новини и от другите болнички!
Доби - честита работа и много успехи!
Ивонска - наистина стихотворението е много красиво.
Цвета - честити ритничета!
И да се изсипя и аз, макар че на фона на вашите болести нашето е нищо, ама ми е тъпоооо
След като борихме една упорите хрема и не я преборихме, аз преборих педито да пуснем секрет от носа. И днес в резултата - хоп - отглеждаме си бактерия. Сега ще я морим нея, но и другата седмица пропуска яслата. Ще подивее детето вече в къщи - ако го видите никога няма да кажете че му им нещо - бесен еза десетима. А колко ще ми се зарадват в работата - не е истина
Ама няма начин. А пък и понеже съм патка -забравих името на проклетата бактерия, някой да св сеща за нешо такова с М или Н, че ще звъня на педи да я питам?
Как лети времето отстрани... 
. За мен Мони си е здрав, но ме усъмни тази "упоритост" ха хремата. от нищо да не се повлиява поне мъничко. Настоях за секрет - и хоп изненада!!!

Горката Марта немА време да се осъзнае, а Шош стана за пореден път на 1 годинка!
Беше весело, имаше много деца, а моя малък атлет обиколи с тичане къщата на брато към 10 пъти поне!
Добре, че не майка му го следваше...
Щях да се нуждая от реанимационен автомобил след това!
След посещение на рожден ден Ева винаги е много впечатлена и на всеки разказва какво е правила на партито. При десетия път на разказа й вече почвам да се уморявам.