Януарските Цветя чакат вече пролетта!

• 11 501
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Браво на Симона! Много бързо оздравяване!

Сега чакам да чуя хубави новини и от другите болнички!

Доби - честита работа и много успехи!

Ивонска - наистина стихотворението е много красиво.

Цвета - честити ритничета!

И да се изсипя и аз, макар че на фона на вашите болести нашето е нищо, ама ми е тъпоооо Sad

След като борихме една упорите хрема и не я преборихме, аз преборих педито да пуснем секрет от носа. И днес в резултата - хоп - отглеждаме си бактерия. Сега ще я морим нея, но и другата седмица пропуска яслата. Ще подивее детето вече в къщи - ако го видите никога няма да кажете че му им нещо - бесен еза десетима.  А колко ще ми се зарадват в работата - не е истина Sad  Ама няма начин.
А пък и понеже съм патка -забравих името на проклетата бактерия, някой да св сеща за нешо такова с М или Н, че ще звъня на педи да я питам?

# 256
  • София
Иве, да ви е жива и здрава Марта!  bouquet Как лети времето отстрани... Whistling

Цвета, честити ти риткащи крачета. Ма много от рано, бе! И това ще е диво като Миша, от сега не го свърта Laughing

Весинка, тая хрема каква е? С воднисти сополи или какви? Ей така информативно питам...

# 257
Весинка, тая хрема каква е? С воднисти сополи или какви? Ей така информативно питам...

Ним, хремата е съвсем бистра и прозрачна - никакви жълто-зелени гадости. Няма температура, гърлото е ОК, дробовеет са чисти, за апетит и настроение не коментирам - идвете му идват даже в повече,да чукам на дърво Simple Smile. За мен Мони си е здрав, но ме усъмни тази "упоритост" ха хремата. от нищо да не се повлиява поне мъничко. Настоях за секрет - и хоп изненада!!!

# 258
  • София; Дружбето
Иве, да ви е жива и здрава Марта!  bouquet Как лети времето отстрани... Whistling

Цвета, честити ти риткащи крачета. Ма много от рано, бе! И това ще е диво като Миша, от сега не го свърта Laughing

Удари се през устата, че щи го дам на теб да го гледаш smile3560

# 259
А пък и понеже съм патка -забравих името на проклетата бактерия, някой да св сеща за нешо такова с М или Н, че ще звъня на педи да я питам?

Стафилококи? Те обикновено се въдят в носа (ама нямат М и Н)

Пожелавам на болните дечица скоро да са здрави!
Честита ви ораснала Марта, Ив!
Чудесен стих! Simple Smile

# 260
  • София
Привет на всички!  Hug

И ние сме в отбора на болните, на АБ.  Sad Пуснахме гърлен секрет, но резултата в понеделник
Скоро всички да се похвалят с оздравяване  Hug
ИВ, честито на Марта!  Hug

# 261
Анджи, мерси! Предполагам гадината е вид стафилокок, но толкова се шашнах, че не се сетих да попитам. Но това, коеот докторката ми каза, и то два пъти, беше си точно с М (н).. Ама кой да ти помни, а сега не си вдига телефона.

Саше - много положителна енергия и за вас и бързо оздравяване!

# 262
Дами, голямо гуш на всички болнички деца  Hug бързо да се оправят дечицата, че вече е време за градинки и пиене на теферич

# 263
Честит рожден ден на малката Марта! Ивонска, после да качиш снимки, да я видим рожденничката.

Цвета, дай да ти видим тумбака, дай някоя снимка.  Laughing

Весинка, предполагам, че бактерията е Мораксела?

Ели снощи вдигна 37,5, вкисна се, след 1 час й мина, спа нормално и сутринта я засилих на ясла. Подкашля си, ама всички в групата й са така...

# 264
  • София; Дружбето
Корема съм го снимала по гаще и ме е срам да си размятам целулита по форума Mr. Green Като се щракна нормално ще покажа

# 265
  • София
Привет!  Hug

Ох, да се поФаля: моя Шош вече толкова е обръгнал на рождени дни, че докато сащисания рожденик се чуди как да отвее един или два пламъка, Дзверко въодушевено пръска слюнка по посока на целта и ги гаси от раз къде с духане, къде с поливане...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И тая вечер пак така.  Crazy Горката Марта немА време да се осъзнае, а Шош стана за пореден път на 1 годинка!  Flutter  ooooh! Беше весело, имаше много деца, а моя малък атлет обиколи с тичане къщата на брато към 10 пъти поне!  Crazy Tired Добре, че не майка му го следваше...  Sunglasses Щях да се нуждая от реанимационен автомобил след това!  Mr. Green Баща му, обаче, е във форма, се разбра!  Mr. Green

# 266
Браво на Шош! Сега сигурно е изморен или е все още въодушевен. А милата Марта сигурно се е чудила за какво ли е цялата тази суматоха. Поздравления и за таткото!  newsm10След посещение на рожден ден Ева винаги е много впечатлена и на всеки разказва какво е правила на партито. При десетия път на разказа й вече почвам да се уморявам.

vessinka, бързо да минават тези сополи.

мама Саша, стискам палци и за вас.

# 267
Шошовото изпълнение ми припомни как Любо видя един свещник с три свещи на масата в ресторанта, качи се на стола и каза "Тота, дуам" (торта, духам) и започна лудо духане на тия пусти свещи  Joy

Добро утро!

ДаВинчи, "Мораксела" не съм чувала, и май по-добре.
Весинка, дано се махне това в нослето.
Ники си отглеждаше редовно стафилококус уреус (80% от хората тук са носители, казва лекарката ни). След много пъти антибиограми и лечение се отказахме да ги морим. Предполагам, че сега си съжителстват кротко в организма му без да му пречат.
Казват, че при малките деца са проблем.

# 268
Честит рожден ден на малката Марта! Ивонска, после да качиш снимки, да я видим рожденничката.

Цвета, дай да ти видим тумбака, дай някоя снимка.  Laughing

Весинка, предполагам, че бактерията е Мораксела?

Ели снощи вдигна 37,5, вкисна се, след 1 час й мина, спа нормално и сутринта я засилих на ясла. Подкашля си, ама всички в групата й са така...

Да Винчи, точно тази е бактерията! Златна си!

Ще пиша какво става с нас!

Бързо оздравяване на болните и един прекрасен уикенд ви желая!

# 269
  • София, Лагера
Привет!  Hug

Ох, да се поФаля: моя Шош вече толкова е обръгнал на рождени дни, че докато сащисания рожденик се чуди как да отвее един или два пламъка, Дзверко въодушевено пръска слюнка по посока на целта и ги гаси от раз къде с духане, къде с поливане...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И тая вечер пак така.  Crazy Горката Марта немА време да се осъзнае, а Шош стана за пореден път на 1 годинка!  Flutter  ooooh! Беше весело, имаше много деца, а моя малък атлет обиколи с тичане къщата на брато към 10 пъти поне!  Crazy Tired Добре, че не майка му го следваше...  Sunglasses Щях да се нуждая от реанимационен автомобил след това!  Mr. Green Баща му, обаче, е във форма, се разбра!  Mr. Green
Ха ха ха ха  Joy
Ив, можеш да го вържеш за крака на масата с ластик! Аз вече обмислям този вариант  Twisted Evil Снощи изпуснах моя за малко от очи и го намерих... 2 етажа по-нагоре... гледа часовник някакъв. Свалихме го (бяхме в подземието на кръчмата) След малко строи един от сервитьорите да го води отново при часовника. Върнахме го. После и какичките поведе. И накрая го оставихме, те какички много, познават си го и знаят кой му е татето, да ни го връщат когато той сам се сети за нас  Mr. Green

Наистина как минава времето! Кога Ив щеше да мре от семейни кахъри по името на Марта, кога... както се казваше Шишо Бакшишо, ша ма прощавате Хапнеш, пръднеш, па си идеш

Цвето, я метни някоя снимка! Като си те спомня каква беше топчеста точно преди да родиш - само корем и 2 слаби крачета (и цици).  Laughing

Мацки, желая ви от все сърце весел уикенд! Времето е прекрасно, дано ви донесе само хубави емоции! Всички болнички да оздравяват!  Praynig
Ние заминаваме за Кюстендил да го видим що за град е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт