ПЛЕВЕН - 90

• 13 432
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
Честит Имен Ден на Бояна!

А ние тази вечер сме без деца...

# 226
Дикси, как е Мити?

# 227
Ей,незнам за вас,но аз май прекалих с разходката,тена е повечко от вчера естествено,а краката ми са на мекици/меко казано/.Ще храня буболечката,взимам душ и "умирам" в леглото....

# 228
Моята сладурка вече заспа и аз ще лягам след малко че не се знае през ноща кога ще се събуди пак да иска да яде и най-важното да съберем сили и за утре!

# 229
И Ели спи от осем и половина.

Идвам с молба за подкрепа за наша съгражданка, копирам си направо поста от друга тема.

Влязох тук, за да ви помоля да ударите едно рамо на една моя приятелка, много добър перкусионист, баща и е наследник на Добри Палиев и ръководи най-добрата школа по ударни инструменти, всичките му ученици заминават да свирят и учат по белите страни..
Василена спечели наскоро първа награда във важен конкурс за маримба, а сега от БНР са я номинирали за млад музикант на годината. Лятото Васи ще прави фестивал на маримбата в Плевен и ще е организатор и нещо като лектор, а е толкова толкова млада... Гласуването е тук - http://www.bnr.bg/Horizont/Shows/AlegroVivache/AlegroVivache.htm
За се счете гласът ви за валиден трябва да оставите имената и телефон...

# 230
  • Плевен
Деси, съвсем скоро със сестра ми си говорехме нещо за хора и се сетих за тях, но тя каза,че не знае с какво се занимават в момента Simple Smile Ти се ме информира точно.

# 231
Джина,халюцинирам ли или току що ми кликна на телефона?  Laughing
Да не би някое от децата.

Нади, във фейсбук има много голяма група на Звъника, качваме снимки, клупчета, тя сестра ти не помня дали се регистрира, май я имам в приятелите всъщност, там може да види Васито и Калина и останалите.

# 232
ДеЩоВиди, не е ли по-добре така:

Цитат
Василена Серафимова

http://213.222.53.195/BNR.Horizont/Shows/Alegro/Keiko%20Abe%20-% … he%20Seashore.mp3

Тя е сред българите в чужбина, с които можем да се гордеем!
След Музикалното училище в родния й град Плевен, учи в Парижката консерватория и е носителка на наградата на СПЕДИДАМ за най-добър чуждестранен студент във Франция. Нейната стихия е маримбата. През 2006 г. печели две специални награди на Международния конкурс за маримба в Линц и втора награда на Международния конкурс за маримба в Париж, през септември 2007 г. - втора награда на Международния конкурс ARD в Мюнхен, а миналата година завоюва първа награда на Петия световен конкурс за маримба в Щутгарт.
Василена Серафимова се изявява като солист, камерен изпълнител, оркестрант, участва в театрални и аудиовизуални спектакли. Животът и обучението й в Париж изострят интереса й към всички форми на изкуството.
Графикът с ангажиментите й вече е запълнен далече напред. През месец март ще бъде лектор на майсторски клас по маримба в Коста Рика, а през лятото – в Япония, през април ще участва в спектакъл върху китайски поеми в Париж, през май в джаз-концерт, през март 2010 г. – в концерт-спектакъл „Перкусия и мултимедия” в парижката зала „Гаво”

Източник http://www.bnr.bg

# 233
Така е много добре, за да я чуят, но за да гласуват трябва да кликнат на моя линк  Laughing

Аз изслушах и другите, има много добър китарист, евала му, челист, една цигуларка и флейтистка, но те са по-малки и са се изявявали основно тук , а Васито ни разнася по света, дори само да се прочете за нея се вижда, че е класи над другите. Чуйте и китаристчето, много е добро.

# 234
Колаборирахме се  newsm10

# 235
  • плевен
Ще бъде ли нахално от моя страна ако ви помоля да качите  ваши снимки да ви видя че ми е много интересно а не познавам никого  Praynig

# 236
  • Плевен
Ще бъде ли нахално от моя страна ако ви помоля да качите  ваши снимки да ви видя че ми е много интересно а не познавам никого  Praynig
На 1-ва страница има линкове и парола за достъп да албум.

ДеЩо гласувах за Василена  Peace.

# 237
Цветето, ние доста често пускаме линкове със снимки тук, аз много лични нямам, повечето са на децата, моите подбрани са във ФБ.

Добро утро хора! Изкушавам се да пусна снимки на ментов чай, щото такъв пия, но няма да ви занимавам. Какво го дават времето днес? Дали като вчера? Заоблачило се е гледам. Мира?

Изкушавам се и да питам Грета как прекара вечерта без децата, но няма, защото съм добричка и много деликатна.  Mr. Green

# 238
  • Плевен
Иска ми регистрация на мен този сайт за Василена, и като се опитам да се регистрира ми казва,че нямам ауторизация да видя тази страница. newsm78
Валенце,на скайпа излиза,че мъж ти рожденник. Да ти е жив и здрав и тъй да се слушате винаги. Simple Smile  bouquet
Вчера си направихме една разходчица до Пловдив. Много ми е хубав този град. Посетих им Мола.Имат 11 киносалона. Поне в три от тях имаше детски филми. Да им завиди човек.

# 239
И на мен тази сутрин ми поиска регистрация..много странно
Ще поизчакам да видя какво става и ако се оправи ще пусна линка пак да ви подсетя.

Пламси, много е хубаво в Пловдив да..абе навсякъде е хубаво да разнообразиш май.

Общи условия

Активация на акаунт