ПЛЕВЕН - 90

• 13 423
  • 316
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро.
На мен вчера не ми искаше регистрация сайта.
Валенце, честит ти рожденик   bouquet

# 241
Добро утро и от нас. )))

Умм да, днес е нещо облачно, те така го и даваха де, евентуално към 14-15ч може да понапече. Сутринта си имаше слънце, но беше за малко, около 30мин. )))
Но днес мисля пак да сме на разходка към обяд. )))

Много кофти със смяната на времето, много го мразя този момент. ((

# 242
Ей, как ми се ходи и на мен до Пловдив, Пламси мерси за идеята    bouquet    Имам да взимам разни изпити там, ама то не пречи да отидем само на разходка   Mr. Green
Валенце, да ти е жив и здрав Ангел,  и много да ви глези    bouquet

# 243
И на мен ми иска регистрация-ако някой разгадае мистерията-да напише Simple Smile

ЧРД на Ангел, жив и здрав!   bouquet

# 244
  • Плевен
Валенце жив и здрав да ви е рожденника!   bouquet
Дано сте здрави вече!

Аз без проблем снощи гласувах за Василена.

Дикси как е Митко? Hug

Някой да е ходил в местния Боулинг да каже как е, че се чудим къде да отидем да разнообразим  newsm78 ?

# 245
Ние след малко ще слизаме към центъра, ако има още някой надолу се надявам да се засечем. ))))

Люсил, аз отдавна се каня, ама все не стигаме до там. )) Иначе всяка вечер почти излизаме да пием кафе, но за боулинга забравям. ))

# 246
И аз планувах разходка,но Буболече заспа докато хапнем,вероятно ще излезем следобяд из квартала.
Валенце,да ти е жив и здрав рожденика  bouquet.
И ако не са оздравели болните дечица да оздравяват бързо-бързо Praynig

# 247
ДеЩо честита ти юбилярка!
И въобще на всички да са ви живи и здрави майките!

Аз отивам да си мия спанака, имах една леха в градината и вече е време за нов да се сее та този по реда си...
Дикси мила всичко наред ли е?

# 248
Здравейте момичета, вече от вкъщи. Вчера ни беше 4-ти ден и ни изписаха. Да споделя, че след втората операция се възстанових по-трудно отколкото след първата, която мога да кажа, че не усетих. На третия ден вече изядох една супа и отворих "млекоцентралата". Много се надявам да кърмя дълго и като чета и вашите мнения съм убедена, че ще успея и ще бъда упорита както и с Теди.
Много благодаря за хубавите пожелания за рождения ден и раждането на Михаела.
Избрах датата, за да съм родила на 37 години, не на 38   Laughing   38 навърших по обяд, когато вече Михаела беше на бял свят. А и сега тя ще празнува рождения си ден с мен, а именния си ден с баща си.
Искам да покажа снимки, но не зная как, затова ще ги пратя на Атракция и ще я помоля да да ги качи.
Първата ни нощ вкъщи беше много спокойна. Михаела само спинка и похапва. Много е кротка и добричка за сега. За разлика от батко си, който ни побърка още от първата нощ. Сега оценявам колко лесно е с едно дете и колко по-трудно - с две. Но тогава не съм го оценила, защото с първото бях толково изплашена от всичко, което ми предстои, че не можах да оценя хубавите моменти на майката. Надявам се, че сега ще съм по-спокойна и ще мога да наваксам загубеното.
Още веднъж благодаря за пожеланията и обещавам  че ще се включвам по - често от преди.
Приятен ден на всички.   

# 249

Искам да покажа снимки, но не зная как, затова ще ги пратя на Атракция и ще я помоля да да ги качи.

Ето я Михаелка  раждане   на 4 дни

Дикси е по балканите, Мити е ОК. Аз не устисках и ги проверих  smile3530

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 14:32 от Atrakcia

# 250
Ех, Атракция е иzпреварила гордата леля  Blush Ето и от мен снимки на малката красавица
1, 2 , 3 , 4 , 5 , 6 и 7 .

# 251
Цитат на: Чиколина
Ех, Атракция е иzпреварила гордата леля  Blush
Ася е виновна, аз не съъм  Flutter

Божее,к'ва съм шматка, чак сега зацепих,че времето е сменено  ooooh!

# 252
Ами аz прочетох какво е писала и исках да я иzненадам, аz да ги пусна, но от моите бандити не можах по_бърzо  Rolling Eyes Важното е, че иzкарахме сладураната на покаz  Crazy

# 253
  • Плевен
Ася, малката Михаела прилича на майка си. Laughing А баткото нещо е пострадал в твое отсъствие.  Party Сигурно е било от радост. И как само сте го измислили - майка и дъщеря да празнуват заедно РД, а баща и дъщеря - имен ден, да няма сърдити. Peace

# 254
Сега може да се гласува в сайта на БНР  Peace Проверих преди малко
Аз бях навън до 13ч, супер супер временце

Номадка, мама е утре, но мерси все пак!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт