ПЛЕВЕН - 90

• 13 420
  • 316
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,от утре до неделя включително ще има промоция на Памперс в Дружбарската Била.Ако се закупят 2 Джъмбо пакета+мокри кърпи/без травъл/ получаваш музикална гъсеница.Ако се закупи един Джъмбо пакет+кърпички/пак без травъл/ пак има гъсеница,но не е музикална.Малката ми сестричка е промоутърка и преди малко ми каза.Не е сигурна,но гъсениците били на Фишер Прайс.В петък ще ми потвърди.Някой ако иска да си пазарува.Така или иначе памперсите си вървят.

# 61
Честити бебенца ,да са живи и здрави и много да радват мама и тати!  bouquet

Константина  ,благодаря за инфото ,ще се възползвам .
Валя още се напишква нощем и ползваме  и още си хапва нощем ,така е -като ми беше жал навремето да я откажа ,на ми сега .Баща и казва ,че като се роди бебето ще почва да суче пак от мен ,че вече няма млека за три годишни деца ooooh!.

Иначе се храни сама ,никой не и помага ,съблича се и се облича от кръста надолу Wink сама ,ама пусто ядене нощем не го отказва.

# 62
Браво Тони, нека си хапва детето
Винаги ми е било любопитно как сучат две деца на различна възраст, има тема в кърмаческия, много забавно

# 63
Браво Тони, нека си хапва детето
Винаги ми е било любопитно как сучат две деца на различна възраст, има тема в кърмаческия, много забавно

Joy ,живот и здраве наесен ще ти покажа /дано се е отказала до тогава/.

# 64
Аз на твое място бих се постарала да не се откаже. Честно, тука ме мислят за луда вече сигурно, но ти завиждам. Сектантка съм, знам. Четеш ли твоите другарки по съдба в Кърмаческия?

Бързо да казва кой ми завидя на перегото и на мазата и на това, че не качвам количка по стълби??? Е, днес качвах, в количката имаше мишка, малка и сладка, поне за няколко дни ще бъхтя и аз.

# 65
Леле, че много сте изписали.
Честит двоен празник на мама Ася! Да са живи и здрави и бебка много да слушка!
Честито ви Благовещение! Днес е един много хубав празник за майките, поне аз го чувствам така. Simple Smile

# 66
Пропуснах да спомена, че много ме дразни заглавието на темата, защото така ми е трудно да я намеря сред другите отчетни. Преди ПЛЕВЕН се набиваше на очи...

Вале, не го приемай лично, моля те.  Praynig   bouquet

# 67
Момичета, чух се с Ася, благодари на всички за милите пожелания и поздравления за раждането на малката чаровница  bouquet!
За името на бебката - допълнително, аз също не го зная, поне засега.
Атракция,   bouquet, дано бързо преминат гаденето и повръщането !

# 68
Константина блъгодаря за инфото. Мисля да прескоча до Била, че сме фенове на промоциите  Laughing
Тази вечер ходихме в Оливс. До едно време всичко беше наред- малката си играеше в детския кът с батко си, ние спокойно си вечеряхме и пиивахме бира/страхотна е там наливната/. И в един момент страшен рев. Няма успокояване. Та на бегом се прибрахме в къщи.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:06 от Silvipl

# 69
Силви,сестричка ми звънна и каза "да кажеш на мамите,дето си пишеш с тях в БГМама" и аз нали съм послушна.Каза,че гъсениците били "много яки"....И аз мисля да си взема,те памперсите така или иначе вървят...Разбрали защо се е разплакала Натали?Уплашила ли се е или да е паднала?Да не я е ударил някой?
Деси,от къде тоз мишок?От мазата?Гадничко,определено.
Докато бях бременна и аз имах случка с мишка,но мноооооого по-голяма.Нали повечето апартаменти в баните имат като малка вратичка,където са водомерите.Тогавя бяхме още на централна топла вода и я спирахме от там.Влизам да се къпя аз,отварям и.....виждам "гъзерът" +една огромна и дебела опашка на един плъх...И тогава бях много бременна,дет се вика.Буквално шляпнах вратичката,но му защипах опашката,какво църкане беше.Христо се опитва да го умори,но само опашката клъцна.ТОгава много се бях стресирала с тая гад.
Вече си чакам Перегото,днес трябва да дойде.
П.П. Нощес сънувах лятото-ей,красота ви казвам....

# 70
Добро утро и от нас. ))))

Константина, мерси за промоцията, но аз мисля да я пропусна. ))) От Метро миналата седмица взехме един голям пакет, а старият е на половината....та ако взема още ще имам памперси за 2месеца напред, че и повече. ))))

Днес времето е хубаво, студено е, но поне не духа. )) Та мисля след обед да слезем по центъра на разходка. )))

# 71
Мира,аз не офертирам с цел печалба,казвам ви защото така или иначе се дават пари за пелени,а като купиш наведнъж има играчка.Никой не мога да задължа.

# 72
  • плевен
Здравейте и от мен.Много ме запалихте с тази гъсеница.Константина можеш ли пак да ми обясниш какви бяха памперсите,какво беше условието на играта и до кога е срока.Знам че го писа по-рано но не ми се търси назад.Моля те  Praynig  Peace

# 73
В първия пост на тази страница е написано

# 74
  • Плевен
Камен Донев е в на Кафе. Peace
Голям сладур,умрях от смях с него.

Цветето ,обяснението на Константина е на същата страница,само че най отгоре.... Peace
С едно цъкване на мишката и си на него.

Общи условия

Активация на акаунт