ПЛЕВЕН - 90

• 13 430
  • 316
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Ако се закупят 2 Джъмбо пакета+мокри кърпи/без травъл/ получаваш музикална гъсеница.Ако се закупи един Джъмбо пакет+кърпички/пак без травъл/ пак има гъсеница,но не е музикална.
Какво е травъл? newsm78
Дещо, оправих заглавието. Вярно, че така се забелязва отдалече.  Simple Smile А в следващата тема Атракция ще я донагласи.

# 76
  • плевен
Благодаря ви момичета   bouquet Ще си вземем сигурно памперси  с гъсеница.

# 77
До колкото знам "травъла" са най-малките пакетчета.От 20ина бройки.А да важи промото искат от големите-72бр. примерно.Промото е четвъртък и петък от 16 до 21 часа,а събота и неделя- от 11 до 18часа.Алекс е до мен и ми обяснява.
Незнам само как да копна късениците.Имам ги от презентацията за промото.На мен ми харесват.
П.П.Имам Пег Перегооооооооооооооооооооооооооооооо newsm44  bigdance2

# 78
Константина, сега остава да имаш и книжка за Перегото  smile3533 ...
.. скоро май по центъра ще има надписи: "Пазете се от ниско прелитащи колички!!!"

# 79
Имам няколко книжлета,инструкции,каталог и други...Каква точно ми трябва?Перегото е убиец,много е лека,супер маневрена и на Хриси не й висят краката.За сега.Те не се показват от столчето. Laughing

# 80
Константина, не си ме разбрала, не съм казала, че офертираш някого. )))
Просто имах предвид, че за съжаление няма да се възползвам, защото не обичам да трупам пакети с памперси, а вече имам един голям. )))
Но съм сигурна, че играчката е хубава. ))))

# 81
  • Плевен
Честито, Христина! Да си я караш безаварийно. И да изкараш курсовете. Това бубу се кара с кетап. hahaha

# 82
Константина честито за количката,ще се оглеждаме по цетъра за вас да ви видим.
Ние днес ще си останем в къщи,че трябва да шетаме. Довечера ще има купон.  newsm38
Днес ставаме на 1 годинка. Laughing

# 83
vikid, честит рожденик, да ти е жив и здрав!

# 84
Vikod,честит празник.Да ти е живо и здраво детенце и много да ви радва.
Ние излизаме да пробваме Бу-то,пазете се от неспособни майки-шофьори из града. Laughing

# 85
vikid, честитo на голямото момче!Да ти е живо и здраво! И много игриво!
 nbirthday newsm67  bigdance2 Tada newsm18  ura

3-знаците са си вече в къщи. Не съм се чула с майката, но като имам инфо, ще пиша.

Да знаете някоя мама, която ще ражда скоро момиче? Днес ми върнаха дрехи от Димана, а близнаците имат много (благодарение на вас   bouquet).

# 86
  • Плевен
Честит рожден ден на Дамян!

# 87
  • Плевен
Момичета дайте съвет за детски клуб за рожден ден като изключим Диснимания и Замъка,в който пак да рисуват личицата на децата,да ги забавляват с нещо по-интересно. Децата ще са 2-3-4 годишни .

# 88
На Яна го правихме в Дребосъци или Дребосъче, не помня, срещу Балкан, исках да сме само ние, на малко местенце, без суетня. Но ние бяхме само с още две-три семейства - Петя  и Драго и още трима възрастни освен нас, тогава бях бременна и не ми се суетеше. Там е готино за такива малки деца, макар, че за родителите не е кой знае какво - пластмасови маси и столове общо две-три.

Ето малко снимки, има специално за Блек Чери - искаше да покажа как возя Ели в количката по корем и с прозорче - отворен гюрук
Има я и с пънк прическа http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/14/Elena_6-12#43

Тука кака и със слинг и прочие - http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/16/Iana_Poziorka_Goliama#1

Сега ако Елена не се събуди ще ви кача и форумската среща

# 89
нади_миши, клуба който е малко след Първа инвестиционна, там рисуват децата, правят им куклен театър и т.н....но е доста малък.

И ние след час, час и нещо ще излезем, може да се засечем с някой. ))

Общи условия

Активация на акаунт