ПЛЕВЕН - 90

• 13 446
  • 316
  •   1
Отговори
# 105
Те бащите в тези моменти не мислят много и са лесно манипулируеми  Wink

# 106
  • Плевен
Честит рожден ден на Дамян! Много здраве и късмет!  bouquet

Аз харесах днес една Каролина червеничка. Обаче забравих да видя как се сгъва. Май не е като чадър.
Константина,айде честито! Със здраве да си я ползвате. Ще се възползвам от промоцията на Памперс.

# 107
а за близнаци чалъм има ли ... претенции за пол нямам  Mr. Green

# 108
Момичета, искам да почерпя виртуално - Габи има днес имен ден (Архангел Гавраил). За съжаление нямам идея как се слагат картинки тук  Wink

Валенце, аз не разбрах ти в очакване ли си или .... ?  Grinning Казвай да стискаме палци  Simple Smile

# 109
Честит рожден ден на Дамян! Кремена, да ви е живо и здраво малкото порастнало момче и много да ви радва!

Честит имен ден и на Габи! Да е живо и здраво името му!

# 110
Пламси, аз имах такава на Чиполино с двете масички и се счупи, мисля, ме съм пускала снимка на нея как Яна спи вътре, ще потърся

Честито и на имениците!

Ето я количката, беше ми много удобна, Яна много спеше вътре, ляга до почти пълно легнало, но не помня Каролина ли се казваше моделът
Не помня и вдигат ли се краката по някакъв начин, дали имаше пинизтука тъкмо е заспала http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220430&pid=5187624

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 17:32 от ДеЩоВиди

# 111
  • Плевен
Деси,и тук мерси. Peace

# 112
Ей,такъв рахат няма.Направо ми е кеф отвсякъде.Качвам и свалям количката сама от тролея,много е маневрена,супер лека....С голяма лекота си я бутам количката.Има гаранция една година,италианска е,заслужава си парите от където и да го погледнеш.
Деси,аз направих 2 тигела из града,нямаше време за повече,че бях на зъболекар,но щом се засечем пак ще ти отсъпя,как иначе...А Яна голяма терца със слинга.Имаш и една снимка боса,бременна-и там си много красива.... Hug

# 113
ЧРД на бебчето с готино име Дамян - да са му живи и здрави неговите да ги почита дълго!  bouquet

Честит имен ден и на Габи! Да е живо и здраво името му и на бащата портфейла дълбок! Laughing

Тина що не вземеш да я снимаш да видим реалността огряла къщата ви днес!

# 114
Айде утре,че сега в хола е сякаш след торнадо.
Номадка,ти нали ще си в града утре,обади се да се видим,ако имаш възможност.

# 115
Здравейте и от мен. ))))

Днес се видяхме с Атракция, Бужи е страшен сладур. )))

За Диснимания не съм ходила от есента, но преди не беше лошо. Там направих и 1вият рожден ден, за мен си беше страшно удобно, иначе няма къде другаде да събера 10деца с майки и бащи. А и наистина не виждам къде може да се прави детски рожден ден, в къщи абсурд просто да направя подобно нещо.
Тортата от там си я взех, по поръчка със снимка, мисля че ми излезе 45лв, но пък беше страхотна. Не знам къде по-евтино ще направят торта.
Аз от сега се замислям за 2рият рожден ден, много ми се иска да е някъде навън, но....такова подходящо заведение в Плевен лично аз не знам. Хем с хубава лятна градина, хем да могат децата да играят и да има някакви люлки, пързалки и т.н. за тях.

И ние излизахме днес, но късно, чак към 17.30ч бяхме на вън, направихме една разходка, Калина се глези и много, много не искаше да върви. ))

# 116
Тортата от там си я взех, по поръчка със снимка, мисля че ми излезе 45лв, но пък беше страхотна. Не знам къде по-евтино ще направят торта.
Абе и 50 ще се радвам да дам, ама не за два блата посредата с нещо като крем. Две такива ядох преди 10-тина дни, защото бяхме 2 пъти на рожден ден там.

# 117
Абе и 50 ще се радвам да дам, ама не за два блата посредата с нещо като крем. Две такива ядох преди 10-тина дни, защото бяхме 2 пъти на рожден ден там.

Не знам, освен да са сменили фирмата с която работят. Нашата торта беше много хубава, голяма, сиропирана, със страхотен крем....абе направо си беше супер. )))

# 118
Гъсеница подарък към памперс и мокри кърпички в Билата на Дружба

Гъсеницата е със жълтата глава. Нападната е жестоко от Кирил - в ляво със син костюм.

Ако си купите два пакета памперси, за около 60 лв, ще имате гъсеница с връв излизаща от  задните и части. Като се дръпне нищо не излиза, но на прибиране гъсеницата свири. Подарък е и един рекламен памперс, който е с по-дълги ленти, може би за да се захванат за ушите на бебето  newsm12 Аз останах с впечатление, че пакета който съм купил е такъв, но се оказа, че не съм разбрал  newsm47

Друго било.

Касовата бележка подарих на девойчето което се оказа по някакъв начин свързано с форума  newsm10
Щото съм добър.

ПС Дикси, да не си варосвала дръвчета? Лицето ти цялото е бяло. Бъди по-внимателна.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 20:16 от ftall

# 119
  • София

Валенце, аз не разбрах ти в очакване ли си или .... ?  Grinning Казвай да стискаме палци  Simple Smile
Пази Боже,не съм Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт