ПЛЕВЕН - 90

• 13 450
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
Гъсеницата няма никакъв шанс. Горката  Grinning
Не съм варосвала - рано е. Месих.

# 121
Касовата бележка подарих на девойчето което се оказа по някакъв начин свързано с форума  newsm10
Щото съм добър.
Девойчето е малката ми сестричка smile3534,тя каза за офертата с гъсениците.
Гаранция се е изкефила,Лелята....
Памперса с по-дълги ленти вероятно е от по-големите,4 4+ и тн.И те вече има еластични ленти,за залепяне я на уста,дето плюе лиги като пръскачка,или за ръчички дето всичко що докопат скубят и дърпат.
П.П. От събота нататък го дават 17градуса,и отгоре,дано познаят,и най-накрая пекне слънцето,от което ще се жалваме на лято.

# 122

Девойчето е малката ми сестричка smile3534,тя каза за офертата с гъсениците.

Подсказаха ми  thumbsup

# 123
  • Плевен
Къде в Плевен мога да купя ГОРМИТИ? Това са фигурки за игра. Рекламират ги по канал JETIX.

# 124
Сестра ми се е оляла,меко казано Embarassed
Valja,докато търсех количка видях в сайта на Симонови,че имат най-различни "гормити" само дето даже не обърнах внимание какво представляват.

# 125
Дикси, ти ме довърши с тези обувки!  ooooh! Обаче ако ги покажа на Яна ще поиска такива. Ние сме като в рекламата Къде сбъркахме...майка хипарка с дете фръцла...
Звездите ти го говорят, не е за чудене. С тая наща зодия всякакви изтрещелици могат да ни налазят.  gydi

# 126
Деска,ама много е сладка тази Яна направо. И наистина мацка Simple Smile
Виксън,да питам мъжо за близнаците Simple Smile
О,да не забравя - Честито на малкия пораснал Дамян  Hug
Нади,за клубче на малки деца и аз си препоръчвам винаги този,който сега се е преместил до Анастасията.Но пък засега още не съм ходила да го видя как е. Хубавото е,че според собственичката щяло да има градина.Ако е така ще е май единствения клуб с място за игра навън.Ако изключим Замъка,но той е за по-големи деца.Абе нищо не казвате за МОЛ-а,не ви ли харесва.Аз само два пъти съм водила децата там преди нова година и много ми хареса,но нямам идея дали не е скъпичко за рожден ден .
Я да ви питам,че тук има по-просветени хора от мен Simple Smile можете ли да ми кажете от къде да си сваля класическа испанска музика и по-точно какво да търся -група,изпълнител нещо ? Много ми харесва,ама истинска испанска музика,не някакво диско латино.

# 127
Цитат
Я да ви питам,че тук има по-просветени хора от мен  можете ли да ми кажете от къде да си сваля класическа испанска музика и по-точно какво да търся -група,изпълнител нещо ? Много ми харесва,ама истинска испанска музика,не някакво диско латино.
Стига да можеш да боравиш с торент програма и да си сваляла от Замундата, задаваш някое от имената - Пако де Лусия, Джон Маклафлин, Лари Кориел, Ал Ди Меола, Рикардо Модрего все изпълнители на класическа китара и фламенко. Може за единични парчета да ползваш data.bg много лесна търсачка за всякакви файлове при това без регистрация. Нямам идея обаче колко е богат там файловия фонд. А ако си много голяма  фенка препоръчвам филмите Фадо - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=159538&hit=1  и Буена виста соъшъл клъб - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=147667&hit=1 и съм сигурна много ще ти хареса. newsm10
Добрютро.

# 128
  • София
Уф,и Бубка се разболя.Вчера се появиха сополи,тази сутрин е с температура и повръща.Мен яко ме боли гърло.Ужас някакъв.

# 129
Добро утро. Това е сутрешното кафе, като я няма Константина да го сервира  Grinning

Валенце да оздравявате бързо.
Аз имам въпрос ортопеда Христо Тодоров беше в клиника Свети Панталеймон. Обаче вече не е там. И в Авис Медика не е.Някой да знае къде има частен прием

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 08:48 от Silvipl

# 130
valja, Гормити има в книжарница Пингвините Simple Smile

Валенце, бързо оздравяване на Бубка и на теб!

На мен Замъка ми е извън списъка за рожденни дни след миналогодишната излагация там. Мисля на Кари рожденния ден да направя в кафето срещу поликлиниката в Сторгозия, а на Габи просто ще трябва в Мола, защото вероятно тази година ще кани целия клас, плюс други приятелчета и просто не виждам къде другаде ще може да се поберат 20 и повече деца. Но в Мола няма как да има родители, освен ако не се разбере човек за някои маси в кафето примерно, иначе родителите идват, оставят децата и си ги взимат след 2 часа или колкото там е рожденния ден. В този смисъл за дечица под 3 годинки не ми се струва много удачен вариант.

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 08:41 от Tess

# 131
Добро утро и от мен и Стелито.Ние след час ще излизаме.

# 132
SilviPl,мерси че ме отмени Peace Днес ми е каръшки от сутринта а денят тепърва започва ooooh!
П.П. Само да попитам като непросветена: Единия пост на Алекс си беше за триене,но втория защо?Че и на ДеЩоВиди даже?
П.П.2 На Алекс й е направена забележка като й е обяснена ситуацията!

# 133
Джина, и аз да ти препоръчам нещо  Grinning Dulce Pontes - поругалска фадо изпълнителка. Мнооого гот...
Ето това като го пусна и ръката ми инстинктивно завърта звука на макс  Laughing
http://www.vbox7.com/play:48415237

Валенце, бързо оздравяване на Бубка  Hug

П.П. И аз да попитам - какви трити постове?

# 134
  • Плевен
Привет!
Ей Дикси и при мен сега Dulce Pontes  е на макс  Simple Smile.

Валенце, много неприятно, застигнал ви е вирус някакъв, дано бързо оздравеете  Hug

П.П. И аз да попитам - какви трити постове?
И аз ...   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт