ПЛЕВЕН - 90

• 13 456
  • 316
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен Hug
Валенце бързо да оздравявате
Константина честита ви количка
Хайде и аз да се оплача от вчера следобяд нямаме вода,днес мислех да сме целият ден по разходки,но няма да стане,ще си чакам водата да дойде,имам 2 перални да пускам,в кухнята е вече хаос,да не говоря че не сме се и къпали снощи  ooooh!и вече толкова съм нервна, че за първи път пиша толкова бързо поста си #Cussing out и нета пачна да забива и ми идва вече #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 136
Империята отвръща на удара - либер танго - http://www.youtube.com/watch?v=RUAPf_ccobc
 newsm68

# 137
Джина, би трябвало нещата, които ти е написала Номадка да можеш да ги намериш и в ютуб като за начало - с търсачката
Много са готини, а от филмите Буена Виста си е задължителен за гледане, нищо, че не е испанска, а кубинска музика, поне така си мисля де, нали от кубинци се изпълнява и там е сниман, прекрасен е

Валенце, ще се оправите, нали знаеш!  Hug Само не се шашкай сега  Praynig

Трито е, защото аз изгаднях и за втори път във форумския си живот натиснах бутона Информирай модератор
Рекламите са забранени тук по този начин, достатъчно говорихте за пелените и гъсеницата преди това
Късно се усетих, че сестрата на Константина е ентусиаст и иска просто да ни направи услуга, за което сори, но много се дразня на заливането с реклами, което идва по всевъзможни пътища
Тъкмо детето ще види, че има правила, само дано не се откаже от форума заради мен  Whistling

Днес предполагам ще се видим с някои от вас навън към обед-следобед

Ето го най-известното от Буена Виста http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
А това ми е много любимо http://www.youtube.com/watch?v=Wmfa2XznVic&feature=related
И това е веселяшко http://www.youtube.com/watch?v=whs1FAkPbTM
И много добър  просто http://www.youtube.com/watch?v=8c6u4PFKg_o&feature=related

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 09:36 от ДеЩоВиди

# 138
Добро утро и от мен. )))

Днес ще е хубаво времето, или поне така е по прогноза. )))) След час сигурно ще излезем малко по сторгозия, че трябва да отида до пощата, а след обед мисля да сме по центъра. )))

ДеЩо, то реклами има навсякъде и ако е по повод памперсите и гъсеницата не виждам къде е проблема. Който има желание купува, който няма не го прави и толкова.
В този смисъл цели теми трябва да се трият, защото трябва да бъдат считани за реклама.

# 139
Тина що не вземеш да я снимаш да видим реалността огряла къщата ви днес!

Ох, недейте така, от 5 минути се пуля и се чудя какво да снимам   hahaha

Валя, Гормити има и в Макси, на старата главна в Пуледрото и накрая към гарата в един магазин от типа "левче". Цени има от 3,80 до 4,90. Големи опаковки май вече няма никъде. Ако имате повтарящи - пиши. И Никола е полудял по тях   Crazy

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 09:48 от TINA

# 140
Деси,аз й обясних,че си има правила-да си ги чете преди да пише, естествено,че е правилно рекламния пост да се махне,но защо и втория й пост,които нямаше нищо общо с рекламата?
Деси,няма да се откаже,на нея й е много интересно тук,чете,разпитва ме,каза,че се "ограмотява" и "осведомява" Rolling Eyes
Тина,nomadka визираше мен в случая Laughing
Приемам предложения за ник,че накрая ще стане обърквация Thinking,то и името ми дълго Laughing
И ние ще излизаме,само да сложа шапката за баня и да нахраня "пръскачицата" hahaha

# 141
  • Плевен
Tina и аз първо си помислих,че става дума за теб и си викам, явно нещо съм пропуснала,но се сетих hahaha

Branimira, Диснимания отпада за рождения ден (не е моето дете де Simple Smile ) . Много е запушено вътре, което майката я дразни много, също така е голяма лудница,особено ако има по-големи деца. А празника ще е събота или неделя и тези малки деца изобщо не ги виждам какво ще правят там, всички майки трябва да са вътре да си ги пазят.

Джина ,ще пратя майката да види клубчето Simple Smile .

Валенце, дано бързо се излекувате Hug

# 142
Джина, би трябвало нещата, които ти е написала Номадка да можеш да ги намериш и в ютуб като за начало - с търсачката
Много са готини, а от филмите Буена Виста си е задължителен за гледане, нищо, че не е испанска, а кубинска музика, поне така си мисля де, нали от кубинци се изпълнява и там е сниман, прекрасен е
На фона на прекрасната музика и душевност, която разкрива този филм да им се чудиш на испанските конквистадори завзели латинска Америка защо са се славили като "тъпанарите на Европа"!  Laughing Laughing Laughing ДеЩо не бъркаш там е сниман и накрая само има един корцет в Ню Йорк в най-желаната от всички музиканти по света Royal Albert Hall  thumbsup Така че за мен поне няма нищо различно в поставянето на родниство между спениш и кюб. Впечатляващ е и разказът за тамбурата и нейният далечен произход от Иран, минала през Европа докато стигне до Куба в своят местен вариант!
Измежду песните имаше една за едно мишле, която ме развесели, ако гледате филма някъде 52-53 минута е.  Wink

За TINA с една идея повече заредена все ще се намери нещо за снимане  Laughing Laughing Laughing Иначе карах Константина да си снима количката нова.  Rolling Eyes
Освен това не стига че ние сме болни като на Валенцето вируса, но и бебето го прихвана. Banghead

# 143
За да съм полезна не рекламирам давам идеики Simple Smile http://www.bezplatno.net/listing-89050-Detski_parti_klub__SLADURI_.html  Heart Eyes http://www.bezplatno.net/listing-111498-Detski_parti_klub__Drebosuche_.html  Simple Smile кафе-клуб "МИШОЛИНА", Детски партита с повод и без повод, почасова грижа за малки и по-големи, неделно детско утро.
гр. Плевен, ул. "Рила" 7А, Телефон: 0878 562860
misholina1@abv.bg Simple Smile http://www.moetoparty.com Нямам мое бебче на което да правя парти,но самата мисъл за организиране на партита,за малки и големи много ми харесва и обичам да се занимавам с това Simple Smile Та след време на двете племенички ще правя изненадки,ама тиху да не чуе някой Simple Smile дано съм помогнала,информацията е от интернет изцяло Simple Smile baby_neutral

# 144
  • Плевен
Клуб "Сладури"вече го няма май. Първите две снимки на този линк са от на Люси рождения ден. И още не съм разбрала от къде са ги взели. Може би от Multiply. Но как пък са ги намерили там. Загадка е за мен това.
Така или иначе не съм доволна изобщо от там.
Запалихте ме с този филм. Ще дърпам да гледам. Peace

# 145
И аз се чудих вчера какво трябва да снима Тина  Grinning После се сетих.
Константина,предлагам ти ник Ина-последните ти 3 букви,няма друга Ина в темата  Laughing
Нади,ние тази седмица сме на РД в клубчето под Балкан-препоръча ми го Slanced,защото е затворено 2 часа за други деца и е подходящо за 1-2-3 годишни деца.Ще видим как ще е.
Валенце,бързо оздравяване.

# 146
  • Плевен
Клуб "Сладури"вече го няма май. Първите две снимки на този линк са от на Люси рождения ден.
Тъкмо се бях загледала и се чудех това Атракция ли е или не...... newsm78

# 147
Много е неприятно така да се публикуват снимки без изричното съгласие на собственика им. (((

# 148
Здравейте, момичета!
Благодаря на всички, които изказаха мнение за Дисниманията. Явно ще трябва да проуча въпроса с тортите там, а и други заведения и след това ще решавам.
Номадка, Валенце, бързо оздравяване на вас и на децата ви  Hug
Константина, Честита количка, със здраве да си я ползвате!

# 149
Направихме една бърза разходка по Сторгозия, но не е чак толкова топло. А и като духне вятъра, си е направо студеничко. )))
Взех си 3пакетчета от ибей с летни роклички за Калина. Малко са и големички, но до лятото предполагам ще са ок. При положение че взех все размер 12-18месеца. ))

Момичета, аз да си направя една "реклама". )) Отново започвам да се занимавам с професионален грим (бях го позарязала това като забременях и се роди Калина), така че ако имате някоя позната абитуриентка, или булка и иска професионален грим за събитието, може да я насочите към мен. ))))
Ако някой се интересува, да пише на лични, ще дам повече подробности. )))

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 14:32 от Mirama

Общи условия

Активация на акаунт