ПЛЕВЕН - 90

• 13 468
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря на всички за пожеланията!!!  Grinning
Имаме и друг повод да се похвалим, от вчера вече ходим сами  Joy
вече няма спиране и даже ми блъска ръцете.
Днес празнуването продължава ,но на Търново.
Ето малко снимки от снощи http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357927

# 151
Да се включа и аз с една хубава новина. Общината ще подпомогне  тризнаците. newsm68 newsm44

Видях и количката на Христина (на Константина дъщеря и  Laughing). Много ми хареса.

# 152
vikid Е има си хас да не проходи - при тая кутия бонбони смятай цялата ще я нагъча само да я сбарам . Grinning Grinning Grinning

А ние днес спахме навън в градската като гледам каква е пустош тука значи всички сте уличници! Laughing Laughing Laughing
ДеЩо се разпознава от раз и сладурската и синеока буболечка. Heart Eyes То и на Константина калинката съща изкусителка. Викам му на нашия : Кирчо ставай мама колко синеоки гаджета има тука - обаче нъц, спи човека и се надува! Laughing
Р.Р. Ако някой не е разбрал и аз видах количката на Христина с майка Константина! Grinning

# 153
  • Плевен
Ха добър ден Simple Smile.
И ние се опитахме да бъдем уличници и по обяд заведох Траяна в Кайлъка. Направихме нещо като разходка, защото от 2 седмици имаме Проблем. Ще замоля някой , ако на някой детето е имал подобни проблеми да сподели как са преодолели или съответно кога преминава периода.
Нашата мома реве от вятъра. Преди 12-13 дни започна така да реве като духа вятър и тя започва да крещи: Не искам вятъъъъъъъър, не искам вятъъъър, не е приятноооооо и ей таквиз работи  Mr. Green. Дано се намери някой да ме осветли по глобалния ни проблем Simple Smile. (Завършвам с усмивка, но хич не ми е кеф от ставащото....)

# 154
Люси, Божидар е в подобен "период", но той се кара на вятъра и му казва да се маха. Идея нямам какво да направиш. Приказки, приказки...но май сама ще си го отмине  Peace

Има цирк, ще има де.

# 155
Грета, новината наистина е чудесна, поне ще направят нещо свястно един път. )))

vikid, честити ви ходещи крачета. ))))

Люсил, едва ли ще се оправи работата, много приказки, но тя като си е решила, че не и харесва вятъра едва ли ще помогне и това. Сигурно ще и мине по някое време. )
Калина също не харесва вятър. )

# 156
Мира, ми ти като как се занимаваш с професионален грим?

vikid, да ти е живо и здраво детенце!   bouquet

# 157
  • София
Грета,чудесна новина!Момичета,някой може ли да ми каже по колко мл Нурофен се дава на дете 25кг.На листовката пише по мл на кг дневна доза,разделена на 3 приема.Това означава по 7,5мл на прием ли?

# 158
Atrakcia, още преди години изкарах 2курса за професионален грим, защото ми беше интересно и смятах, че ще ми е полезно. )) А иначе от 8г се занимавам с грим, имах един куп съученички и приятелки на които да се "упражнявам". ))) Но сега ми липсва това, а и писва човек все себе си да гримира. ))))

# 159
Валенце,така трябва да е.Ние сме 15кг и му давам по 5 мл Нурофен на прием

# 160
  • Плевен
Валенце  Peace!

Грета браво за съдействието за тризнаците, голяма сила си  Hug!

Честито прохождане на Дамян, много красиви места да обходи по цял свят  Heart Eyes!

# 161
Честити краченца на Дамян  bouquet
Голяма разходка наистина,днес много народ видяхме-ДеЩоВиди с хубавата Елена/която си има вече фибка на косата Laughing/,nomadka и спящия красавец Кирил,desi_tanova с Ана,silvipl и синеока Натали....Така ми е хубаво като има слънце вече Sunglasses
Бобо и Стелчето ня видях-язък.........
Отивам да си къпя "пръскачицата" Joy
Деси,ето сайта,ако им отправиш запитване до час-2 отговарят. http://www.vitodesimone.com/

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 19:14 от Константина

# 162
Здравейте на всички Hug
Честити краченца на Дамян Heart Eyes
Напоследък нямам време да пиша,хвърлям ви по някое оченце набързо.Моите бандити много ме уморяват напоследък.
Днес най-накрая видях Хрисито,Натали и Елена будна.Много са сладки всички.И тричките бяха едни кротички,кротички,а мойта Ана не се спря и за секундичка. Ще се постарая да съм по-активна в писането.
Грета браво и на теб,как са тризнаците?
Валенце правилно си изчислила дозата Peace
Люси какво ли не са ми сервирали Кики и Ана,но от вятъра не са ревали,съвет не мога да ти дам.

# 163
Така, и аз за малко по центъра видях ДеЩо и Валя.   Hug
Утре някой по градската ще има ли, хайде на импровизирана среща   Grinning   По обяд как сте?

# 164
Грета браво за съдействието за тризнаците, голяма сила си  Hug!

А, идеята за кмета е на Джина. Когато виждаш, че около теб има хора, които са готови да помогнат във всеки един момент, е много лесно.
ЕДНО ГОЛЯМО "БЛАГОДАРЯ!" НА ВАС, МОМИЧЕТА!   bouquet  bouquet  bouquet

Тризнаците са добре. Спинкат и папкат. Засега са на някакво специално мляко, но скоро ще минат на "нормално". Майчето ви праща много поздрави и обещава да дойде непременно на някоя форумска среща, че да се запознае със всички вас.

Честити краченца на Дамян! dance

Общи условия

Активация на акаунт