ПЛЕВЕН - 90

• 13 483
  • 316
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро ,момичета!
Ние изкарахме лека нощ без никаква температура и лекарства.Сега пак се опитва да вдига малко,но ще видим.На всичко отгоре днес ще идват да ни взимат размери за кухнята и антрето.
Абе мацки,нищо лично,ама тия  огромни картинки с кафета на мен лично ми идват в повечко.Константина,нищо към теб Hug,но аз примерно рядко влизам в люлинската ни тема,защото там не можеш да откриеш кой какво пише от огромни картинки с къфета и голи мъже.Всеки ден по няколко.
и тъй като днес си имам именничка,да ви почерпя:

# 181
Приемам коментара и спирам с кафетата.Валенце,извинявай Embarassed и весел празник.

# 182
Честит Имен Ден на Бубка. Да ти е жива и здрава Валенце и много да ви радва      bouquet
Втора  за Градската, по обяд съм там, някъде по люлките   1swing   И тъкмо да си видя адашката на живо   Grinning

# 183
  • София
Константина,не написах да спираш Wink,но простохкартинките са огромни и заемат половин страница.Нещо по-така малко няма да се набива в очите,а и няма да е против правилата.

# 184
Да ние смятаме да ходим в Кайлъка след час.Вие по кое време ще ходите.Времето е супер днес още отсега е топло и много приятно.

# 185
От мен имате един фреш от червени портокали.

Добро утро. Аз съм за Кайлъка. Но ако няма желаещи и в градската ще дойда.
Валенце , честита ти именничка. А какъв празник е днес.
Вчера си взехме музикална гъсеница. И немузикалната ми хареса, обаче като споменах нещо да купим и трети пакет памперси, мъжа ми така ме изгледа, че млъкнах и отидох да се срамувам в ъгъла.
Промоции ми дай на мене

# 186
Момичета,кажете някакъв цяр за суха кожа newsm78,аз направо съм като варосана,така ми се бели лицето ooooh!Нещо страшно е направо.Днес освен Хриси ще се мажа и аз със слънцезащитен,че имам тен и по лицето.
П.П. Ако има някой желаеш за купуване на кошара да свирка.В метро имало промоция 2 за 12-лв.Нямам представа обаче от цветове и марка.

# 187
  • Плевен
Честит имен ден на Бояна! Да е весела и засмяна!   bouquet

Константина какъв крем за лице ползваш?

А аз нещо не я видях тази кошара за 12лева.  newsm78, в брошурата има ли я?
Аз видях за 120лв.

# 188
Редактирам се,изяла съм едната нула,двете са за 120лв.
На Avon  хидратиращ,ама.......

# 189
На мен ще ми трябва кошара, но ми се ще да я видя. Сигурно е на Бертони.

# 190
  • Плевен
На мен ще ми трябва кошара, но ми се ще да я видя. Сигурно е на Бертони.
Да, обикновено Метро с Бертони работят.

Редактирам се,изяла съм едната нула,двете са за 120лв.
На Avon  хидратиращ,ама.......
Закуска, закускааааа  Mr. Green

А може този крем да не ти е подходящ или да реагира на слънцето...

# 191
  • Плевен
Валенце,честита ви именничка. Hug
Да ви носи винаги много радост.
  bouquet

# 192
Добро утро и от мен. )))

Мале, докато станем и сте изписали 2страници почти. ))))

За болести, аз до сега 1път съм давала антибиотик и това е. За температура също давам едва когато я вдигне много, не че мога да я премеря с какъвто и да е термометър, или да и натъпча лекарство в устата, та карам по интуиция. Веднъж само съм слагала свещичка, но то и положението си беше за такава.

ftall, хомеопатията може и да е за пари, но поне е по-безвредна от лекарствата в традиционната медицина. А те според теб за какво са?Сигурно не си ги плащаме и тях?

Валенце, честита ти именничка, да е жива и здрава и много засмяна. )))

Ние след час и нещо също ще сме по центъра, така че ще се видим с който е там. ))

# 193
Привет и от мен!
Аз рядко се наканвам да пиша, но иначе ви прочитам от тук от там.
Константина, вчера ви видяхме новата количка от далеко, много е хубава, със здраве да си я ползваш.  HugАз понеже много се интересувам от колички и четох за твоята и вчера както си тичахме с Мърко и ви мернах.  Wink
Гледам за Кайлъка говорите, ако мъжо ни закара ще звънна на Silvipl и може и аз да се присъединя.
За кошарките - ние имаме Бертони като втора, да ви кажа добре си е, като другите е, хем са евтини. Нашета е Арена, на 2 нива, без ципчета и джобчета, без колелца, но си е Ок. Седи в нашите и когато ходим там, Мърко пребивава в нея. Тук на Дружба на втората спирка има един магазин Далматинци, сигируно повечето го знаят, но някои неща са доста евтини тук. Кошарата беше точно 100лв., а дори в нета беше по-скъпа.

# 194
ftall, хомеопатията може и да е за пари, но поне е по-безвредна от лекарствата в традиционната медицина. А те според теб за какво са?Сигурно не си ги плащаме и тях?

Освен безвредна е и безполезна. Традиционната медицина с традиционни доктори не разчита на нея, разчитат тези, които са решили да докарат някй страничен лев. Нещо като Avon или Oriflame.

За фармацевтичната промишленост и раздела и за плацебо лекарства можем дълго да си говорим. Там отношението към пациента е още по-зловещо, но няма да се вържем с лежерния тон.

В крайна сметка всеки отговаря за себе си и сам избира какво да си пъха  thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт