ПЛЕВЕН - 90

• 13 417
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен
Ася. много е сладка. Нека да продължава да е такава добричка и да спинка по много.
Името Михаела почва да набира популярност в нашата тема. Peace

Гласувах.

# 256
  • София
Ася,добре завърнала се у дома с малкото съкровище,да сте живи и здрави!  bouquet
Благодаря на всички за пожеланията от името на Ангел! Hug
Ние празнувахме в една пицария наобяд,после посетихме Стройко-то Laughing и се прибрахме,цял ден вали.
Бубка е здрава,дефакто само един ден беше с температура,повече не е вдигала. GrinningИ сополи вече няма.

# 257
Честито на майката родилка Ася! Да расте Михаела стройна, красива и умна, да ви задмине!
Млекоцентралата да не стихва дълго и безотчетно!  Laughing Laughing Laughing

Р.Р. Малко егоестично това с едновременното празнуване ама ваше си е

# 258
Изгласувах се и аз.

# 259
  • Плевен
Аз вчера гласувах. Peace И стана много лесно.
Люси, по кое време на деня даваш на Тери сок от изцедени плодове?

# 260
  • София
Люси, по кое време на деня даваш на Тери сок от изцедени плодове?
Аз не съм Люси,но мога да ти кажа кога пием ние. GrinningМежду храненията,като трябва да е минал около час от последното хранене и поне половин час преди следващото.Винаги разреждам сока с вода. Peace

# 261
Здравейте от нас Hug
Цял ден скиторихме по улиците и сега се прибрахме,супер временце беше
Добре се завърнали в къщи на мама Ася и малката принцеса,колкото до името понеже уж си чакахме момиченце та от Михаела стана Марио Mr. Green,готино име Peace

# 262
Здравейте!!! Мен ме нямаше една седмица, но бяхме във Варна! Ох, Варна, няма по-страхотен град! Cry Взех си държавния изпит!!! newsm44 Има и снимки, ама утре ще пускам!

Константина, обещах да ти кажа "тайната" как учих за държавния- еми не учих smile3506- преписах! Денем едва ми стига времето да изчистя,изпера, изгладя...и т.н. и за четене така и не остана! Надявах се, че квесторите ще се смилят над нас и така и стана! Е, вярно, че аз знаех повече от половината материал още от преди, когато съм го учила за изпити.

Вчера бяхме на сватба! Изкарахме си страхотно!
А, да, имах и рожден ден вчера-станах на 24г  Embarassed Айде почерпете са за мое здраве!

# 263
Жива и здрава да си,  AniDani! Поздравления и за изпита!   bouquet

Валя, аз давам сок на Божидар като се върнем от ясла, а в почивните дни-около 1-2ч след закуска.

# 264
И аз гласувах ама не разбрах момичето ще почерпи ли нещо ако спечели  smile3530

# 265
А защо давате сок на толкова големи деца, а не направо плодове?????

# 266
  • София
А защо давате сок на толкова големи деца, а не направо плодове?????
Деси,аз давам сок от портокали и грейпфрут.Това са едни от малкото плодове,които не харесват да ядат,но пък обожават на сок. Peace

# 267
Аз рядко давам сок-просто той не иска. Портокал давам на сок - прецеден и прегледан за люспички 3 пъти, че цедка има детето. Мре за киви, кръгли неща не яде-череши, грозде...  Crazy

# 268
Луда работа
Ние явно сме добри прасета, май всичко ядем

# 269
Никола пък плодове не яде, рядко банан или ябълка. На сок пък, нищо май.
Иначе яде много магданоз (берат си го с близначките на китки направо) и моркови. Нямам идея как да го накарам да консумира плодове. Сега ще се убеждаваме за ягодите   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт