Отговори
# 90
добро утро мадами.

много се радвам че сте прекарали добре на срещата.моми,кога ще е варненската среща??? newsm78
измислихте ли,къде,кога и в колко часа ще е.........
за турнира ме бройкайте и мен,започвам работа другия месец и трябва да се влиза във форма.но сега тия дни му отпуснах края откъм сладко,,,,много ми се хапваше,може би заради МЦ,нямам идея...
с моя мъжо сме решили да ходим да бягаме,но кога ще стартираме newsm78,той все изморен след работа,ама се надявам да го навия и да почваме,че сама ми е много скучно..........

хайде лек и усмихнат ден от мен  bouquet

# 91
Ехоооо,
Ето ме и мен! Аз не съм особено режимна т.е грамажите не ги спазвам стриктно и не хапвам много от забранените храни, но и не съм ги изключила на 100%. Ефект има дори повече от както бях напълно режимна. Не съм се теглила и мерила, но трябва да си купувам по-тесни дънки, че моите доста халтаят вече и ми стоят доста изсухлени. Също така да се похваля, че започнах да спортувам активно. Много се надявам за 1 месец да си влезна във форма.  Grinning
Варненски мами, как сте в събота? Ако сте свободни можем да излезем, а ако е хубаво времето може и малките да поразходим из морската.  Heart Eyes

# 92
е, айде софийската срещичка, давайте снимки  Flutter ще ми е интересно кое как е минало!
чета си ви много редновно, ще знаете, ама не пиша, защото режима съм го зарязала тотално и май няма скоро да го почвам...
четох ви и докато организирахте срещичката, но не се включих да дойда, защото имам чувството, че много не успях още на първата среща мн, мн да се впиша в обстановката (но проблема си е мой, разбира се)  Flutter
надявам се обаче и в малък състав да сте си изкарали мноого добре Simple Smile
айде много прегръдки от мен  Hug

# 93
Ех, момичета ако знаете колко пъти вече влизам в темата с идеята да пиша и все изниква работа и не смогвам.
Срещата беше много готина, въпреки че бяхме само 4 (в последствие 3).
Борянчето, е пълна с увлекателни и забавни истории. (не се сърдя, че ме наричаш дете Wink )
Хаяси и тя не отстъпва. Умрях си от смях докато разказваха.
Да си призная не бях изобщо режимна, но за този нережимен ден си се бях подготвила психически отдавна и си хапнах пицата с голям кеф  Joy
А за снимковия материал - имам само една снимка на Борянчето Grinning крие си режимния десерт  hahaha

От вчера се старая да съм по стриктна, но не ми се получава на 100%, много лакома съм станала  Crazy

Сега изчезвам, че пак настана лудница.   bouquet

# 94
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ!
От много време ви чета и направо ви се възхищавам на ината и последователността. Много ми се иска да мога да спазвам и аз режим като вас.
Случайно открих един калкулатор за съставяне на меню по ЗОНАТА. Ако на някой му е полезен - да ми пише на ЛС.
Той,  разбира се, по никакъв начин не може да замести консултацията с Оги, но може да си направите справка - на си хапна ли това или онова.
Поздравявам ви още веднъж и на всички желая да сбъднат мечтаните килограми!

# 95
Здравейте и от мен Simple Smile
и аз се опитвам доста време да поддържам режима....и има резултат,въпреки че доста често прегрешавах/само с белтъчини,никакви въглехидрати/ съм с 4-5 кг по малко newsm44

# 96
Здравейте Секси дупета
  Аз съм преди по малко от година бях режимна, и бях това форумче но нали съм си лигла, свалих си 8 кг останаха ощ 3 и
както се досещате, това да си хапна и онова да си хапна........
  Бях забравила колко е готино да си пия кафенцето с вас и както си се рових в нета ви намерих пак  Hug
Виждам стари и доста нови именца и физиономийки #Crazy което ме радва - има и сериозни хора не като мен!
  Та по въпроса решила съм от утре да ви правя и аз компанийка и да си пийвам сутрешното кафенце с вас.

Засега толкова утре повечко   bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Здравейте,

виждам, че заформяте турнир, надявам се и аз да се включа. При мен килцата не искат да се топят и май режима ми  е единственото спасение. Гадното е само, че везната ми се развали и ще трябва да купувам нова.

Дано събера повече воля и инат и от 1-ви заставам чинно до вас - сладки диетуващи дами  Heart Eyes

# 98
Ауууу, къде сте бе момичета?! Не че аз съм тука......
Тия дни само с глупости ме занимават  #Cussing out Не мога да вляза за по кафе. Сега фърлих едно чо набързо
margoto1960 , добре дошла! Давай го тоя калкулатор, че да разнообразяваме, без да задаваме тъпи въпроси на Оги (пощата ти е препълнена, затова пиша тук)
alekscheto , добре си се завърнала!!!
Десика, сигурна ли си, че е развалена?  newsm78 Да не би да ти е дала фира батерията само? Аз вече веднъж я подменях. В първия момент си помислих, че се е скапал кантарЯ, ама после сА сетих, че Джинджито беше се  Blush червила, че така се наложило да го ремонтира и реших първо да сменя батерията, пък .. и той си тръгна на 6!
Аз изобщо не съм сигурна дали ставам за турнир  Rolling Eyes, ама... айде ще се пробвам - може да поведа класацията отзад напред  Whistling

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 16:47 от БорянаІ68

# 99
Лелееее, днес хубаво времето и кво станало, няма никой.

Ма и мен така ме нагънаха от 8 сутринта, че ей сега сядам, вкъщи пред компа и то само защото фъстъка се сдоби с кофа лопатка и т.н. и се е заиграла. Таткото ни приготвя вечеря. Аз отмарям.
alekscheto, добре завърнала се, утре обещавам кафе.

Десика, как сте бее? Разкажи нещо, малкия станал на 2 месеца, а ти нищо не си разказала още. Не ти ли е рано за режима, кърмиш ли? Пък ако всичко е ОК, чакаме те за турнира.
margoto1960 що да не можеш да спазваш режим, хич не е трудно, заповядай при нас и ще видиш, че става. А за тоз калкулатор и аз искаааааааааааааам!
iletovp Що пропусна срещата бе, то вярно, че от нас думата не може да се вземе, ама тъкмо ще се научиш на туй онуй. Значи не сме ти били приятни предния път, така ли, а?
хайде момичета, време е да гледам сънчо и да вечеряме. Оставям ви, да сте режимни и утре ви чакам на кафе.

# 100
Десика, сигурна ли си, че е развалена?  newsm78 Да не би да ти е дала фира батерията само? Аз вече веднъж я подменях. В първия момент си помислих, че се е скапал кантарЯ, ама после сА сетих, че Джинджито беше се  Blush червила, че така се наложило да го ремонтира и реших първо да сменя батерията, пък .. и той си тръгна на 6!

Joy Joy Тъй си беше, нема шега, нема измама  Laughing
Вдигнах аларма до небесата, то не бешоха разправии, то не бешоха гаранционни листи,
а елате утре, а в други ден  ... а то батерийката  Embarassed Embarassed Embarassed

Айде и аз да се трапосам за турнира  Mr. Green

# 101
  • София
Нещо го изпуснах режима- Яна беше болна, после белгийци на проверка, после в Гърция на разходка, после Дани болен иии уйдя коня у ряката. От утре- ако се издъня да ме биете тежичко...

# 102
Ейййййй, не мога да намеря 2 мин. да сипя кафенцето. Може и да ме е изпреварил някой вече, но аз нали обещах и сега изпълнявам.

Заповядайте!

Ееееейййй, много се радвам, че па ще захванем турнир, дано успея да преборя последните кг. с него до лятото.

Желая ви прекрасен и слънчев ден, изпълнен с много усмивки и режимна храна.

# 103
  • Варна, морето и сините вълни!
Aз днес съм на вода само за пречистване  Laughing

В какво се изразява турнира?

# 104
  • Пловдив
Здравейте всички!
Ето линка - може да се допълват продукти - има подробно описание как става всичко.
http://www.hranite.info/balansator.php?clr=all
Може да се съставят менюта и по други диети. Давайте да го напълним с продукти от вашия опит - така ще стане още по-добър.
Иначе не ми е пълна пощата - имам само 3 входящи съобщения - може нещо от сървъра да е.
Успех!
Следя ви с интерес!
http://www.hranite.info/balansator.php?pg=manual
Тук е описано как се използва. За да балансира режим по Зоната трябва да зададете профил - Зоната - много е лесно. Хубаво е да се допълват продукти, в обяснението пише как става. Мисля, че ако го наблъскаме с повечко продукти, които ползвате, ще стане още по-полезен.

Общи условия

Активация на акаунт